- 25 Temmuz 2024
- 155
- 73
- 18
ay şimdi gördüüm darısı isteyen tüm herkeseHamileymiş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay şimdi gördüüm darısı isteyen tüm herkeseHamileymiş![]()
Amin inşallah ya böyle gebelik haberi alınca hamilelik için daha da heves ediyorum içim içime sığmıyoray şimdi gördüüm darısı isteyen tüm herkese![]()
Teşekkür ederimayyy çok sevindim aramıza hoş geldiinnn![]()
Ayyy dedim var die Banada dua edermisinKızlar hamileyim
Çok yeni ama. İnş güzelce yükselir![]()
Teşekkür ederim varmış gerçekten.Ayyy dedim var die Banada dua edermisin
amin inşallah sizi de aramızda görürüzAmin inşallah ya böyle gebelik haberi alınca hamilelik için daha da heves ediyorum içim içime sığmıyorrabbim inşallah nasip eder bana ve isteyen herkese
Sanırım Bendede var gibi ya regl 2 3 gün var dün çıkmamıştı yaTeşekkür ederim varmış gerçekten.Ederim tabi. İnşallah sen de, isteyen herkes de en kısa sürede hamileyim haberini verirsiniz
aminnnnn
evet çoookkk başında öğrendinizTeşekkür ederimsanırım çok yeni 9.12 çıktı. Testler çok silik de olsa gösterdi bu değeri şaşkınım
![]()
uzaktan bakınca bugün yaptıklarınızda bi siliklik var gibiEki Görüntüle 3622318
Bunlarda dünkiler hem ilk idrarla yapmadım Hemde öğleden sonra 4 gibi yaptım
Ay inşallah Buda ovilasyon bana ovilasyonun sahibi çatlamadan sonra 14 gün say yap dedi bugün 13 gün yarın 14 1 temmuza kadar regl olmazsam kan vereceğimuzaktan bakınca bi silik görüyorum
uzaktan bakınca bugün yaptıklarınızda bi siliklik var gibi
İnşallah hamileliktendir kuzum yaaYa bende hiç göğüs sızlamasi regl belirtisi olarak olmadı ama bu ay böyle olacaksa bilemiyorum benim daha erken sanırım yorumlardaki hamişlerimize bakınca![]()
Kızlar adetim gecikti 40. Gündeyim 2. İdrarla test yaptım bi ilk hali bide 10 dk beklemiş halini atıcam yardımcı olur musunuzAmin inşallah ya böyle gebelik haberi alınca hamilelik için daha da heves ediyorum içim içime sığmıyorrabbim inşallah nasip eder bana ve isteyen herkese
İnşallah canımİnşallah hamileliktendir kuzum yaaSenin bat ne zaman?
Yani ikinci fotoda resmen var .. bu albi marka sanırım bunlar öyle yanlış vermez diye biliyorum yarına yenilersiniz bence tek bir testle kalmayın yine aynı marka alın hem de ayni marka ile koyulaşma takip etmiş olursunuzKızlar adetim gecikti 40. Gündeyim 2. İdrarla test yaptım bi ilk hali bide 10 dk beklemiş halini atıcam yardımcı olur musunuz
var çizgi baya, kan verdiniz miKızlar adetim gecikti 40. Gündeyim 2. İdrarla test yaptım bi ilk hali bide 10 dk beklemiş halini atıcam yardımcı olur musunuz
Prodoctor dün iki tane yaptım çıkmadı zaten çatlamadan sonra 14 günde anca belli oluyormuş bakalım 1 temmuza kadar sabredeceğimAynen Uzaktan bakınca görünür şekilde siliklik var testin markası ne
Evet 2. Testi de aldım sabah yenilemek için ama kan versem rahatlıcam sankiYani ikinci fotoda resmen var .. bu albi marka sanırım bunlar öyle yanlış vermez diye biliyorum yarına yenilersiniz bence tek bir testle kalmayın yine aynı marka alın hem de ayni marka ile koyulaşma takip etmiş olursunuz
Aynen Uzaktan bakınca görünür şekilde siliklik var testin markası ne