Vermedim yeni yaptım testi daha versem daha iyi olucak gibi demivar çizgi baya, kan verdiniz mi
Ya canım ben seni üzmek istemem ama o markaya güvenmiyorum hatta kimse güvenmiyor bence Prodoctor değilde predictor güvenli.. bende prodoctor çok fazla yalancı pozitif çıkarttı. İnşallah sendeki doğrudur çok isterim yani .Eki Görüntüle 3622334
Dünkiler aynı marka hepside
Yok yok aceleci olma sakın kalmaya çalış yarın testi sabah ilk idrarla yenile. Pts verirsin kanı. Var gayet belliEvet 2. Testi de aldım sabah yenilemek için ama kan versem rahatlıcam sanki
Evet ya bi yanım da böyle yap diyor daha iyi olucak çok teşekkür ederimYok yok aceleci olma sakın kalmaya çalış yarın testi sabah ilk idrarla yenile. Pts verirsin kanı. Var gayet bellisağlıcakla yerlessin ilerlesin
Güvenilir bir marka gözün aydın inşallah kan testinde de istediğin sonucu alırsınKızlar kaset testte de silik çizgi çıktı.İlk 5 dk içinde. Laboquick marka. Daha önce hiç çizgi çıkmamıştı.
Bencede ben bir aceleci davrandım kimyasal oldu ve onun için aşırı korkuyorum erken kan vermeye. Ama benim adetim geçmemişti sen verebilirsin. Sadece bir test daha yap ondan sonra derimEvet ya bi yanım da böyle yap diyor daha iyi olucak çok teşekkür ederim
Kan testi çıktı. Attım buraya beta hcg 9. 12Güvenilir bir marka gözün aydın inşallah kan testinde de istediğin sonucu alırsın
Ben bi önceki gebeliğimi de böyle silik çizgi ile öğrenmiştim geç döllenme olmuştu büyük ihtimalle bu da öyle daha var mı bilmiyorum ama yani değişik duygulardayım şuanBencede ben bir aceleci davrandım kimyasal oldu ve onun için aşırı korkuyorum erken kan vermeye. Ama benim adetim geçmemişti sen verebilirsin. Sadece bir test daha yap ondan sonra derim
Bende yarın sabah yapacağım. Yarın 14. gün inşallah vardırİnşallah canımbat 1 Ağustos dün predictor yapmıştım erken yapmışım reglime 7 gün vardı Yumurtlamadan sonrada 11.gundu
Evet canım çünkü regl günün gelmemiş daha iki gün sonra da artış olur eminim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Allah'ımKan testi çıktı. Attım buraya beta hcg 9. 12tek merak ettiğim regle 2 gün kala normal mi acaba bu değer?
Var gayet belli kaset testler daha güvenli hele de albi marka daha iyi. Ben alırsam onu aliyorum nokta bile çıkmıyorduBen bi önceki gebeliğimi de böyle silik çizgi ile öğrenmiştim geç döllenme olmuştu büyük ihtimalle bu da öyle daha var mı bilmiyorum ama yani değişik duygulardayım şuan
Hadi inşallah canım haber verirsinBende yarın sabah yapacağım. Yarın 14. gün inşallah vardırPredictor marka test aldım.
Yaa seni hatırlıyorum çok sevindim hamile olduğunu görünceHadi inşallah canım haber verirsin
Canım ben değil arkadaş hamileYaa seni hatırlıyorum çok sevindim hamile olduğunu görünceartışı çok güzel bir şekilde göreceksin eminim ben de bu sabah yaptım ama negatif 16 yumurtlama 17 çatlama bat 1 ağust gösteriyor acaba erken mi yaptım bilmiyorum
Merhaba, evet erken yapmışsınız. Benim çatlama 13 ona rağmen hala test yapmadım. Yarın yapacağım inşallahYaa seni hatırlıyorum çok sevindim hamile olduğunu görünceartışı çok güzel bir şekilde göreceksin eminim ben de bu sabah yaptım ama negatif 16 yumurtlama 17 çatlama bat 1 ağust gösteriyor acaba erken mi yaptım bilmiyorum
Ah öyle mi demiş oldum umarım hamilesindir haberini alırımCanım ben değil arkadaş hamileinşallah bende hamileyimdirrt benim Yumurtlama da 14 temmuz 15 çatlama ve benimde bat 1 Ağustos
Beklemek çok zor gerçektenMerhaba, evet erken yapmışsınız. Benim çatlama 13 ona rağmen hala test yapmadım. Yarın yapacağım inşallahSende önümüzdeki çarşambaya kadar beklemelisin bence.
İnşallah canımAh öyle mi demiş oldum umarım hamilesindir haberini alırım
ben 16. günde pozitifi gördümMerhaba, evet erken yapmışsınız. Benim çatlama 13 ona rağmen hala test yapmadım. Yarın yapacağım inşallahSende önümüzdeki çarşambaya kadar beklemelisin bence.
Çatlamadan sonra 16. günde miben 16. günde pozitifi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?