Anladım benim 14 temmuzdu benim erkenmis gerçekten şuan onu düşündüm. Peki belirtilerin neelerdi varmiydi inanmıyoruz belirtilere dedik ama13 temmuz pik oldu. Çatlama 14 Temmuzda oldu. Bu iki günde de ilişki oldu. 28 temmuzda regl olmam gerekiyor 2 gün var daha. Dün de test yaptım aşırı silik çizgi yok gibiydi hatta dedim görmek için kendimi mi kandırıyorum. Bugün sabah hem erken gebelik hem kaset test silik çizgi. Bakalım hayırlısı olsun :)
Oyy hoşgeldin aramıza, erkenden öğrenenler olarakKızlar hamileyim
Çok yeni ama. İnş güzelce yükselir
Aaa bayağı yeni hayırlı olsun ayy süperKızlar hamileyim
Belirti olarak şişkinlik vardı, gazım çok oldu. Meme hassasiyeti olmadı bende. Karnım ağrıyodu. Gece de çok ağrıdı karnımı sanki aşağı çekiyorlar gibi Bi doluluk hissi vardı. Dün Bi de gözüm karardı 2 kere. Onun dışında başka hiç belirti olmadı.Aaa bayağı yeni hayırlı olsun ayy süpersağlıcakla büyüsün yerlessin ee artik belirtilerin neler anlat bakalım bize
Ayyy inşallahOyy hoşgeldin aramıza, erkenden öğrenenler olarakinşallah sabırla yükselmesini görürüz
Meme hassasiyeti bende de olmadı. Ara ara yoğun sancılar giriyor sağ kasık ve belime. Ateş basması, hafif mide bulantısı ve sık idrara çıkma başladı bende birkaç gündürBelirti olarak şişkinlik vardı, gazım çok oldu. Meme hassasiyeti olmadı bende. Karnım ağrıyodu. Gece de çok ağrıdı karnımı sanki aşağı çekiyorlar gibi Bi doluluk hissi vardı. Dün Bi de gözüm karardı 2 kere. Onun dışında başka hiç belirti olmadı.
Sizin kaçtı beta ve kaçıncı gün öğrendinizSelam kızlar bende erken öğrenenlerdenim hamileyim darısı başınıza
Herkesin farklı belirtileri oluyor bak genelde meme hassasiyeti olur memeler en belirgin belirti derler bak kişiden kişiye değişiyor.. hayırlı olsun ne diyelimBelirti olarak şişkinlik vardı, gazım çok oldu. Meme hassasiyeti olmadı bende. Karnım ağrıyodu. Gece de çok ağrıdı karnımı sanki aşağı çekiyorlar gibi Bi doluluk hissi vardı. Dün Bi de gözüm karardı 2 kere. Onun dışında başka hiç belirti olmadı.
Adetime 3 gün kala öğrendim dün kan testi verdim sonucunu bekliyorumSizin kaçtı beta ve kaçıncı gün öğrendiniz
Hadi hayırlı sonuçlar gelsin, bizi de bilgilendirAdetime 3 gün kala öğrendim dün kan testi verdim sonucunu bekliyorum
Sizin ne zamandı acaba yumurtlama günü bide belortileriniz var mıydıAdetime 3 gün kala öğrendim dün kan testi verdim sonucunu bekliyorum
11 ve 12 Temmuz gibiydi belirtilerim göğüs hassasiyetim var kasıklarımda Ağrı var benim ilk bebeğim düşük oldu onda daha çok kasıkagrısı hissetmiştim ama bunda ara ara kısa süreli ağrılar varSizin ne zamandı acaba yumurtlama günü bide belortileriniz var mıydı
Hayırlı olsun maşallahKızlar hamileyim
Sizin erkenmis ama Yumurtlama normaldir yani şimdi öğrenirseniz. Tamam regl öncesi olanlar hepsi erken ama yumurtlama üzerinden iki hafta geçtikten sonra netleşir zaten. Sizin betaniz bira daha yüksek çıkacaktır. Bende de kısa süreli sürekli ağrılarım oluyor günlerdir bide göğsüm sızlıyor benimde.11 ve 12 Temmuz gibiydi belirtilerim göğüs hassasiyetim var kasıklarımda Ağrı var benim ilk bebeğim düşük oldu onda daha çok kasıkagrısı hissetmiştim ama bunda ara ara kısa süreli ağrılar var
Benimde öyle yaklaşık 5-6 gündür göğüs ucu hassasiyeti var. Bugünde sanki daha hissedilir kasık ağrıları var kısa kısa batma şeklinde. Regl 27-28 Temmuz gibi. Ya regle hazırlanıyor yada bebişin belirtileriSizin erkenmis ama Yumurtlama normaldir yani şimdi öğrenirseniz. Tamam regl öncesi olanlar hepsi erken ama yumurtlama üzerinden iki hafta geçtikten sonra netleşir zaten. Sizin betaniz bira daha yüksek çıkacaktır. Bende de kısa süreli sürekli ağrılarım oluyor günlerdir bide göğsüm sızlıyor benimde.
çıktı mı sonucunuzTamam 2 saat sonra çıkar dediler 1 saat kaldı. Bekliyorum çıkınca yazarım hemen :)
Ya bende hiç göğüs sızlamasi regl belirtisi olarak olmadı ama bu ay böyle olacaksa bilemiyorum benim daha erken sanırım yorumlardaki hamişlerimize bakıncaBenimde öyle yaklaşık 5-6 gündür göğüs ucu hassasiyeti var. Bugünde sanki daha hissedilir kasık ağrıları var kısa kısa batma şeklinde. Regl 27-28 Temmuz gibi. Ya regle hazırlanıyor yada bebişin belirtileri
Hamileymişçıktı mı sonucunuz
ayyy çok sevindim aramıza hoş geldiinnnKızlar hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?