Evet sizin testiniz silik olmuş benim böyle değil daha koyu şeklinde15 Temmuzda da test yaptım silikti ama tatilde olduğum için deftere yapıştıramadım. Çöpe atmıştım. Geldikten sonra yaptıklarımı yapıştırdım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sizin testiniz silik olmuş benim böyle değil daha koyu şeklinde15 Temmuzda da test yaptım silikti ama tatilde olduğum için deftere yapıştıramadım. Çöpe atmıştım. Geldikten sonra yaptıklarımı yapıştırdım.
Kendini dinlememek en güzeliBen de artık belirtilere çok anlam yüklemiyorum :) geçen ay daha çok belirti yaşayıp regl olduktan sonra belirtilere inanmıyorum :)
Erken test için ya belirtilerin var miiBende bekliyorum hala dün öylesine test yaptım cumartesi yenileyeceğim
Amin canısı inşallahah tatlım inşallah dilediğin gibi olur herşey hayırlısıyla:))
benimde pik 15 temmuzdu
henüz bir belirtimiz yok tatlisim![]()
İnşallah güzel sonuçlar gelir senin bat daha yakınmış bizimle paylaşırsınBenimde çatlama 13 Temmuz bat 27-28 Temmuz civarıBeklemedeyim, hiç test yapmadım. Bariz bir belirtim de yok olanlar da regl öncesi belirtilere benziyor gebeliğe yoracak kadar farklı bişey yaşamadım. Pazar yada pazartesi test yapacağım inşallah
![]()
Var ama tuhaf şeylerErken test için ya belirtilerin var mii
Erken test için ya belirtilerin var mii
İkinci fotoğrafta var gibi ama ben erken gebelik testlerinin hiç birine güvenmiyorum bunun markasi nedir.. kaset test yapıyorum ben varsa ondada çıkıyor Yumurtlamadan 12_13 gün geçtikten sonra
Neler meselaaVar ama tuhaf şeyler![]()
Aeok marka güvenilirİkinci fotoğrafta var gibi ama ben erken gebelik testlerinin hiç birine güvenmiyorum bunun markasi nedir.. kaset test yapıyorum ben varsa ondada çıkıyor Yumurtlamadan 12_13 gün geçtikten sonra
Göğüs damarlarında belirginleşme az hassasiyet mesela dün kasık karın ağrım akıntım vardı bugün yok bişey yorgunluk doğrudüzgün iş yapmadım bileNeler meselaa![]()
O nasıl bir marka bilmiyorum yeni mi çıkmışAeok marka güvenilir
İnşallah gebelik yönünde belirtidirGöğüs damarlarında belirginleşme az hassasiyet mesela dün kasık karın ağrım akıntım vardı bugün yok bişey yorgunluk doğrudüzgün iş yapmadım bile
Evet hayırlısı allahtan Awox bilinen markaO nasıl bir marka bilmiyorum yeni mi çıkmış
İnşallah gebelik yönünde belirtidirben geçen ay balkon yikayamamistim kasık ağrısından falan. Ama noldu regl.oldum böyle. Kimyasal yaşadığım da resmen vücudum bagirmisti hamilesin diye çok farklı şeyler olmuştu
Birde ben her ay bebek doğurduğumu gördüm hastanede ama hamile değilim diyordum rüyadan uyanınca hakikaten. Kalamadım ama aylardır öyleydi bu ay daha görmedim öyle bir rüya garip amaO nasıl bir marka bilmiyorum yeni mi çıkmış
İnşallah gebelik yönünde belirtidirben geçen ay balkon yikayamamistim kasık ağrısından falan. Ama noldu regl.oldum böyle. Kimyasal yaşadığım da resmen vücudum bagirmisti hamilesin diye çok farklı şeyler olmuştu
Hı bu awox mu sen baaska şey yazmışsın anlamadımEvet hayırlısı allahtan Awox bilinen marka![]()
Hayırlısı olsun inşallah bilinç altı etkiler ister istemezBirde ben her ay bebek doğurduğumu gördüm hastanede ama hamile değilim diyordum rüyadan uyanınca hakikaten. Kalamadım ama aylardır öyleydi bu ay daha görmedim öyle bir rüya garip ama
Amin inşallah hepimiz görelim o çift çizgiyiİnşallah güzel sonuçlar gelir senin bat daha yakınmış bizimle paylaşırsıno kadar dayanabilecek misin normalde yumurtlamadan 14 gün sonra gebelik testlerinde ogrenebiliyosun
Yaa hadi bakalım inşallah güzel haberler veririz burdanAmin inşallah hepimiz görelim o çift çizgiyiYumurtlamadan 14 gün sonrası bat günüme denk geliyor zaten
Direk gününde yapacağım, ihtimallerle uğraşmak istemiyorum.