- 4 Kasım 2024
- 740
- 294
- 18
- 29
Testlerde nezaman nagatife dönmüştü acaba şada kanı kacıncı gün varmiştinizben 16. günde pozitifi gördüm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testlerde nezaman nagatife dönmüştü acaba şada kanı kacıncı gün varmiştinizben 16. günde pozitifi gördüm![]()
benim yumurtlamam ve çatlamam muhtemelen 8-9 temmuzda oldu. 21 temmuzda negatifti testim 24 temmuzda silik çizgi gördüm kan verdim 71 çıktıTestlerde nezaman nagatife dönmüştü acaba şada kanı kacıncı gün varmiştiniz
evet maalesef uzun sürdü bayaaaÇatlamadan sonra 16. günde mi![]()
Sizin adınıza çok sevindim darısı biz bekleyenlere inşallahbenim yumurtlamam ve çatlamam muhtemelen 8-9 temmuzda oldu. 21 temmuzda negatifti testim 24 temmuzda silik çizgi gördüm kan verdim 71 çıktı
Hayırlı olsunbenim yumurtlamam ve çatlamam muhtemelen 8-9 temmuzda oldu. 21 temmuzda negatifti testim 24 temmuzda silik çizgi gördüm kan verdim 71 çıktı
Maşallah sağlıcakla kucağına almak nasip olsunbenim yumurtlamam ve çatlamam muhtemelen 8-9 temmuzda oldu. 21 temmuzda negatifti testim 24 temmuzda silik çizgi gördüm kan verdim 71 çıktı
amin çok teşekkür ederim, inşallah sizinde pozitife dönerMaşallah sağlıcakla kucağına almak nasip olsuninşallah benimde öyledir
testlerim negatif 13.gundeyim
Pek umudum yok ama hayırlısı olsun inşallahamin çok teşekkür ederim, inşallah sizinde pozitife döner![]()
Ya adet dönemi hep böyle oluyor. Benim bugün ovulasyon koyulasmis sanki yarına falan yeniden pik olacak gibiydi test yaptım negatif çıktı.. zaten gebelik olduğunda pik çıkıyor koyulaşma bişey ifade etmiyor dalgalanma olabiliyor deniliyorKızlar regle 1 gün kala ovülasyon testim böyle burdan bi sonuç çıkarabilir miyiz
Yarın sabah gebelik testi yapıcam bakalımYa adet dönemi hep böyle oluyor. Benim bugün ovulasyon koyulasmis sanki yarına falan yeniden pik olacak gibiydi test yaptım negatif çıktı.. zaten gebelik olduğunda pik çıkıyor koyulaşma bişey ifade etmiyor dalgalanma olabiliyor deniliyor
Bu da koyulaştırdım biraz fotoyugünaydın lütfen gören olursa yazsın silik çizgi görebilen var mı
Çok ince silik görüyorum canım inşallah vardırgünaydın lütfen gören olursa yazsın silik çizgi görebilen var mı
Merhaba şimdi kadın doğumdan geliyorum kese göremedi gebelik yok gibi ama kan ver yine de dedi 1 2 saate çıkacak bakalım umudum kalmadıÇok ince silik görüyorum canım inşallah vardırben daha konusuyla hayal kırıklığı yaşadım 23 temmuz da. Ama inşallah senin kı vardır yarın da yap yine varsa vardır. Pozitif haberini bekliyoruz inşallah canım
![]()
Canım adetin kaç gün gecikti ki. Hemen belli olur mu kese. Benim kardeşim yeni hamile adetini 11 gün geçtikten sonra keseyı gördü. Bakalım inşallah kan da pozitif çıkarda canım kese yi görmeye gidersinMerhaba şimdi kadın doğumdan geliyorum kese göremedi gebelik yok gibi ama kan ver yine de dedi 1 2 saate çıkacak bakalım umudum kalmadı![]()
İnşallah vardır haber edersinMerhaba şimdi kadın doğumdan geliyorum kese göremedi gebelik yok gibi ama kan ver yine de dedi 1 2 saate çıkacak bakalım umudum kalmadı![]()