Yumurtlama 14-15 Temmuz olanlar☘️

Benim bat yarın en son 5 gün kala test yapmıştım çıkmamıştı. Sabrettim bi daha yapmadım ya yarın ya diğer gün yapıcam 😂

benim yumurtlamam ve çatlamam muhtemelen 8-9 temmuzda oldu. 21 temmuzda negatifti testim 24 temmuzda silik çizgi gördüm kan verdim 71 çıktı
Hayırlı olsun 🌸 belirtileriniz neydi?
Benim adetime iki gün kaldı ama herhangi bir belirti hissetmiyorum adet sancısı dışında. Sadece iki gün önce sol kasığıma gaz sancısı gibi bir ağrı girdi 4-5 kere sonra geçti. Bu belirti midir?

benim yumurtlamam ve çatlamam muhtemelen 8-9 temmuzda oldu. 21 temmuzda negatifti testim 24 temmuzda silik çizgi gördüm kan verdim 71 çıktı
Maşallah sağlıcakla kucağına almak nasip olsun ✨ inşallah benimde öyledir 🙈🧡 testlerim negatif 13.gundeyim

Kızlar regle 1 gün kala ovülasyon testim böyle burdan bi sonuç çıkarabilir miyiz

Eklentiler

• IMG_7708.webp
    IMG_7708.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar regle 1 gün kala ovülasyon testim böyle burdan bi sonuç çıkarabilir miyiz
Ya adet dönemi hep böyle oluyor. Benim bugün ovulasyon koyulasmis sanki yarına falan yeniden pik olacak gibiydi test yaptım negatif çıktı.. zaten gebelik olduğunda pik çıkıyor koyulaşma bişey ifade etmiyor dalgalanma olabiliyor deniliyor

Ya adet dönemi hep böyle oluyor. Benim bugün ovulasyon koyulasmis sanki yarına falan yeniden pik olacak gibiydi test yaptım negatif çıktı.. zaten gebelik olduğunda pik çıkıyor koyulaşma bişey ifade etmiyor dalgalanma olabiliyor deniliyor
Yarın sabah gebelik testi yapıcam bakalım

günaydın lütfen gören olursa yazsın silik çizgi görebilen var mı

Eklentiler

• IMG_7716.webp
    IMG_7716.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_7715.webp
    IMG_7715.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 17
Kızlar merhaba. Benimde 13 Temmuz da çatlama oldu. Klomen kullanmıştım bu ay. Bakalm bugün Bat günü. 23 temmuz kan testı vermiştim days comfort marka testın yalancı pozitif çıkarması üzerine ama negatifti. O yüzden pek umudum yok bu ay da. İnşallah hepimiz güzel haberi alırız 😍🤲

Çok ince silik görüyorum canım inşallah vardır 🤲 ben daha konusuyla hayal kırıklığı yaşadım 23 temmuz da. Ama inşallah senin kı vardır yarın da yap yine varsa vardır. Pozitif haberini bekliyoruz inşallah canım🥰
Merhaba şimdi kadın doğumdan geliyorum kese göremedi gebelik yok gibi ama kan ver yine de dedi 1 2 saate çıkacak bakalım umudum kalmadı :(

Merhaba şimdi kadın doğumdan geliyorum kese göremedi gebelik yok gibi ama kan ver yine de dedi 1 2 saate çıkacak bakalım umudum kalmadı :(
Canım adetin kaç gün gecikti ki. Hemen belli olur mu kese. Benim kardeşim yeni hamile adetini 11 gün geçtikten sonra keseyı gördü. Bakalım inşallah kan da pozitif çıkarda canım kese yi görmeye gidersin 🤲

Back
X