Pik durumu üç gün üst üste pik görüp sonrasında çatlama görülüyormus pcos var mı sizdeNasıl yani
Evet varPik durumu üç gün üst üste pik görüp sonrasında çatlama görülüyormus pcos var mı sizde
Yani ben genelde oluyordum ama başkaları nasıl olur bilmiyorum hiçbir fikrim yokYa bişe sorabilir miyim yumurtlama gününden 14 gün sonra adet olunuyor ya veya gebelik varsa olmuyor yani kesin yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur mu gebelik yoksa?
Ben bu sabah hem gebelik hemde ovu testi yaptım negatif çıktı maalesefBenimde 26 Şubat yumurtlama test yapsam benimki de çıkar mı acaba
Bir ayda 2.ye yumurtlama durumu adet döngüsünü değiştirir mi? Bu kısım biraz kafamı karıştırıyor da. Ben de adete 2-3 gün kala yumurtladım yani 27-28 şubatta. Bat zamanı da adet oldum ama pazar başladı pazartesi gecesi tamamen kesildi. (Adetlerim 28 günde bir olur, en az 5-6 gün dolu dolu geçer.)2.ye yumurtluyorsun. Degerlendirin ne olacagi belli olmaz :) kan vermis olmasan belki gebesin ve cok düşük seviyede oldugu icin gebelik testi negatif gelmistir gidip kan ver derdim ama kan verdiğin için 2.yumurtlaman oluyor
Yani net olarak yorumlamak icin dr görmesi daha iyi olabilir bazen yumurta catlamiyo 2 3 gun pik kaliyor. Benim bu ay 2 gun pik kaldi mesela. Olabilir yani. Ama yarinda tekrarla testi devam ederse pik gebelik testi yap yeniden. Belki erken evrede yakalamis olabilirsin bebis vardır.Yani eğer böyle bir yumurtlama varsa adetim gecikir mi. Çünkü adetim hep düzenlidir. Bir de bu yumurtlama kaç gün sürer ki üç gündür çizgi bu şekilde
Amiin amiiinAllahım burda bekleyen herkese nasip etsinbende birilerinin testlerini görünce hep umutlanıyordum inşallah birbirimizin mutluluğunu paylaşırız hep
Pcosta oluyor diye duydum çatlama zor olduğu için hatta bu yüzde. Çatlama iğneleri kullanılıyor çatlama görüp değerlendirseydiniz çok iyiEvet var
Yaaa biraz daha bekleyelim o zaman ama benim reglim bugünle 5 gün gecikmiş olacakBen bu sabah hem gebelik hemde ovu testi yaptım negatif çıktı maalesefyine bir umut bekliyorsun işte.
Yani benim normal döngümü beklesem daha 5 gün var reglime ama son üç ay düzensiz olunca kestiremiyorum. Ama en son 3 martta değerlendirmiştik yani onun bile üstünden 10 geçti nerdeyse olsa çıkardı herhalde. Bazıları bir hafta testte çıkıyor.Yaaa biraz daha bekleyelim o zaman ama benim reglim bugünle 5 gün gecikmiş olacak
Pcosta oluyor diye duydum çatlama zor olduğu için hatta bu yüzde. Çatlama iğneleri kullanılıyor çatlama görüp değerlendirseydiniz çok iyi
Anladım canım zaten ben de biliyorum bu şekilde yumurtlama günümün üstünden 14 gün saysam 16’sı olması lazımYani net olarak yorumlamak icin dr görmesi daha iyi olabilir bazen yumurta catlamiyo 2 3 gun pik kaliyor. Benim bu ay 2 gun pik kaldi mesela. Olabilir yani. Ama yarinda tekrarla testi devam ederse pik gebelik testi yap yeniden. Belki erken evrede yakalamis olabilirsin bebis vardır.
Adetin gecikmez ilk yumurtlama tarihini biliyorsan eger catlama tarihine 14 ekle regl günün o gün olur.
Bazen duyarsin erken dollenme diye, senin eger bu 2.yumurtlamada tutarsa (yumurtlama ise bu yani) o zaman sen üstüne gorme denen seyi yasamis ve erken döllenme olmus olacaksin. Anlatabildim umarim
Ilk yumurtlamadan eminsen, 2.yumurtlama donguye etki etmez. Ilk yumurtlamadan arti 14le regl gelir. Ama bahsettigin gibi az kanama yerlesme olabilir burda yasayan arkadaslar cok oluyor yaziyorlar.Bir ayda 2.ye yumurtlama durumu adet döngüsünü değiştirir mi? Bu kısım biraz kafamı karıştırıyor da. Ben de adete 2-3 gün kala yumurtladım yani 27-28 şubatta. Bat zamanı da adet oldum ama pazar başladı pazartesi gecesi tamamen kesildi. (Adetlerim 28 günde bir olur, en az 5-6 gün dolu dolu geçer.)
Adet kesildikten sonra 6 mart Perşembe günü kahverengi akıntılar gördüm gün içinde minik minik. Cuma günü sanki adet olacakmışım gibi yoğun bir ağrı yaşadım ama bir şey olmadı. Cumartesiden bugüne de rahim bölgemde, sağ sol yumurtalıklarda sürekli devam eden batma, karıncalanma hisleri. Arada bir pıt pıt atıyor orası. Şu anda hala devam ediyor bu durum. Dayanamadım 10 martta acile gittim. Çok halsiz ve hasta hissediyordum. Midem kaynıyordu, başım ağrıyordu, sık idrarım geliyordu, sarı akıntılar olmuştu ancak enfeksiyonu düşündürecek bir koku yoktu. Doktor idrar ve kan tahlili yaptı. Beta <2, idrarda eritrosit miktarı bir tık yüksek çıkmış sanırım, tek kullanımlık antibiyotik toz verdi. Onun haricinde bir sıkıntı yoktu testlerde. Gecesine içtim ama hala kendimi çok yorgun hissediyorum. Belimden ayaklarıma çekiyor bir şeyler. Rahim bölgemdeki batmalar sızılar da devam ediyor.
Hamile kalır mıyım bilmiyorum, hayatımda bu aya kadar hamilelikle ilgili en ufak bir şey düşünmedim, hissetmedim. Bu ay nedense hamile olduğumu düşündüm bir his geldi içime. Bilmiyorum nedendir, gün aşırı idrar testi bakıyorum. Bazen silik pozitif çıkıyor bazen negatif. Yarın ilişkiden sonraki 13. gün olacak. Hafta başına kadar olumlu bir şey görürsem buradan yazarım. Salıya randevu aldım kadın doğuma gebelik yoksa problem nedir onu düşünüyorum.
Çok haklısın kesinlikle. Hamile kalmak gibi bir niyetim yoktu maddi ve manevi olarak erken bir süreçteyiz. Ancak bu ay şüpheli bir ilişki olunca, üzerine de böyle garip durumlar yaşayınca acaba mı dedim. O şüphe gelince de istediğimi fark ettim. Belki de biyolojik saatim geldi artık. Bakalım neler olacak, buradan güzel haberi vermek isterim. Umarım senin için de güzel haberler gelir. Takipteyim, gelişme olursa paylaş olur muIlk yumurtlamadan eminsen, 2.yumurtlama donguye etki etmez. Ilk yumurtlamadan arti 14le regl gelir. Ama bahsettigin gibi az kanama yerlesme olabilir burda yasayan arkadaslar cok oluyor yaziyorlar.
O his insana bir farkli hissettiriyor bu ay bende öyleydim bir his vardi icimde. Ama bugun regl belirtileri gördüm. Yani bazen cok icten istiyoruz icten inaniyoruz olacagina galiba aklimiz bize oyun oynuyorbu da cok yipratici oluyor..
Test gunun de gelmis sayilir zaten. Regl olmaz isen yeniden test yapabilir kan verebilirsin.
Silik pozitifler umut verici ama bence yaptigin testlerde
O zaman 16 sini bekle umutla. Insallah pozitif olur. Bende umutla 14ünü bekliyordum ta ki bugunku pembe akintiya kadar... nasip ne yapalım...Anladım canım zaten ben de biliyorum bu şekilde yumurtlama günümün üstünden 14 gün saysam 16’sı olması lazım
Bu istek zaten bir anda beliriyor icinde insanın.. bir anda bir sey oluyor ve denemek istiyorsun sonra hemen olursa ne mutlu. Ama olmazsa karmasiklasiyor. Hastane surecleri basliyor. Allah kolaylikla nasip etsin hepimize evlatlarimiza kavusmayiÇok haklısın kesinlikle. Hamile kalmak gibi bir niyetim yoktu maddi ve manevi olarak erken bir süreçteyiz. Ancak bu ay şüpheli bir ilişki olunca, üzerine de böyle garip durumlar yaşayınca acaba mı dedim. O şüphe gelince de istediğimi fark ettim. Belki de biyolojik saatim geldi artık. Bakalım neler olacak, buradan güzel haberi vermek isterim. Umarım senin için de güzel haberler gelir. Takipteyim, gelişme olursa paylaş olur mu
Belki adet değiil yerleşme falandırO zaman 16 sini bekle umutla. Insallah pozitif olur. Bende umutla 14ünü bekliyordum ta ki bugunku pembe akintiya kadar... nasip ne yapalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?