Yumurtlama 24-25-26-27-28 olanlar gelin birlikte bekleyelim 🦋

Hayır hiç bişey okumadım aklıma hamilelik bile gelmiyordu hiç öyle uyuyamıyordum

Kanama gibi degil de, seffafin icinde pembe akinti geldi. Az önce wc gittigimde yine vardi. Yani muhtemelen yarina biraz daha artar cumaya da patlar gider. Onca umudum yerle.bir oldu
Regl öncesi böyle şeyler yaşıyor muydunuz panik olmayın yarın test yapın bence

Hayır hiç bişey okumadım aklıma hamilelik bile gelmiyordu hiç öyle uyuyamıyordum
Bilemiyorum o zaman bende de tam tersi uyku hali ve yorgunluk var bilmiyorum belki de ramazandandır oruç halsiz de bırakıyor olabilir beni

Regl öncesi böyle şeyler yaşıyor muydunuz panik olmayın yarın test yapın bence
Evet benim 2 3 gün önceden pembe kahverengi sekilde lekelenmelee ile baslar genelde. 2 gün var iste bugunde. Yarin daha belli olur. Artisa gecerse iyice anlayacagim. Zaten bel ve kasık agrim da bir gariplesti regl dönemi ile ayni su an

Yok yapmadim ama bu akıntı benim umutlarımı tüketti sagolsun. Yapmak da istemiyorum o yüzden
Aslında akıntından anlayabilirsin yerleşme çok ayrı bi şey regle göre bi kere rengi farklı bi önceki regl zamanınızı düşünün kendinizi siz daha iyi tanırsınız

Hayırlısı olsun zaten yoksa regl olunması daha iyi düzensiz adetten de bi an önce regliniz olur ovülasyon zamanınız ertelenmez

Ama insan istiyor işte her şeye umut arıyor rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 1.5 yıllık evliyim insanlar artık bana acıyor gibi düşünüyorum çok zor gerçekten

Ama insan istiyor işte her şeye umut arıyor rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 1.5 yıllık evliyim insanlar artık bana acıyor gibi düşünüyorum çok zor gerçekten
Bende 1. Buçuk yıldır evliyim bir düşük yaşadım herkes soruyor ne zaman bebek falan ister istemez insan stres oluyor

benim 3 gün pik oldu değerlendirdim çatlama oldu üstünden 1 hafta geçti acaba kaç gün sonra test gerekli inş tutar çok istiyorum

Aslında akıntından anlayabilirsin yerleşme çok ayrı bi şey regle göre bi kere rengi farklı bi önceki regl zamanınızı düşünün kendinizi siz daha iyi tanırsınız
Benim genelde lekelenmem olur zaten 2 gun once en az. O yüzden ben direkt umudu kestim. Hamile kaldigim ay boyle bir lekelenme yasamamistim.
Hayırlısı olsun zaten yoksa regl olunması daha iyi düzensiz adetten de bi an önce regliniz olur ovülasyon zamanınız ertelenmez
Elbette gebelik yoksa regl olmak en iyisi. Bedenimiz duzenli calissin
Insanlar her zaman bos bogaz her zaman herseye burunlarini sokuyor. Kimsenin size bakisini onemsemeyin. Kendi icinize dönün, soranlara da düşünmüyorum deyip gecin. 1.5 yil daha cok yeni bir süre. Insanlar evlendikten sonra bas basa bir zaman gecirsinler bi salsin su elalem bizi ya..

Kızlar merhaba birkaç yere daha yazdım ama cevap gelmedi buraya da anlatmak istedim, 28 günde bir adet oluyorum ovülasyon testi yaptığım zamanlarda 13. ya da 14. gün pic görüyorum bu ay ramazan diye yapmadım. Lekelenme gördüğüm için gebelik testi yapmak istedim elimde yoktu adetime yedi gün varken ben de lh testi yaptım pic çıkınca ertesi gün gidip kan verdim. Kan da negatif çıktı şu an adetime beş gün var. Formülasyon testim hala pik. Bugün öğlen iki gibi yaptığımı ekliyorum zaten onun rengi daha belli , bir de az önce tekrar yeni hala pik. Biz yine de eşimle bugünleri değerlendirdik. Başına böyle bir şey gelen var mı?

Eklentiler

• IMG_8530.webp
    23 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_8519.webp
    138 KB · Görüntüleme: 53
4 yıllık evliyim geçen sene düşüğüm oldu :) hiçç öyle düşünme her hayrın bi zamanı vardır inşallah en hayırlı zamanda nasip olur

Kızlar ben başardım galiba 4 yıllık evliyim 3 aydır deniyoruz daha kan vermedim ama bu sonuç bile beni okadar mutlu etti ki paylaşmak istedim 27 şubat yumurtlama bat 15 mart dayanamadım bugün test yaptım çok şükür darısı isteyen herkesin başına

Eklentiler

• IMG_2443.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 52
Hayırlı olsun ya darısı başımıza

Merhabalar test yaptıniz mı var mı birşey

2.ye yumurtluyorsun. Degerlendirin ne olacagi belli olmaz :) kan vermis olmasan belki gebesin ve cok düşük seviyede oldugu icin gebelik testi negatif gelmistir gidip kan ver derdim ama kan verdiğin için 2.yumurtlaman oluyor

Yumurtlama günlerinizi kaç gün acaba değerlendirdiniz

Benim uyku gelse kimse tutamaz uyuyamadığım için sürekli bişeyler izliyorum okuyorum tabi.

Cok tebrik ederim ne kadar iyi geldi bana da bu haber umutsuz kaldigim anda bazen burdan birinin pozitifi görmesi benimde olacagina inancimi tazeliyor sağlıkla gelsin. Bize de dualarinizda yer verin ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…