Valla şuan tekrar lh yaptım yine t c den koyu. Ve sıvı alımına bakmadım 1 litre içmişimdirO zaman 16 sini bekle umutla. Insallah pozitif olur. Bende umutla 14ünü bekliyordum ta ki bugunku pembe akintiya kadar... nasip ne yapalım...
Keske oyle olsa. Ama regle 2 kala da yerlesme olmaz galiba. 2 saat kadar once de ip gibi kirmizilik vardi. Cok düştü modum iyice. Cok umutlanmistim ya.. çok... ne yapayim nasip ne derse o.Belki adet değiil yerleşme falandır
Sen bugunu de degerlendir yarin da test yap baktin yine koyu pesinden birde gebelik testi yap. Erken gebelik testi olabilir mesela. Belli olur o zamana bence. Ama 3 gun pik kalma durumu olabiliyormus okumustum burda. Benim 2 gün kaldi pik dedim ya belli olmaz yani canimValla şuan tekrar lh yaptım yine t c den koyu. Ve sıvı alımına bakmadım 1 litre içmişimdiryaniii eğer yumrtladıysam eşimle değerlendiriyoruz 3 gecedir çatlasa çatlamayıda değerlendiricem
Hayır olabilir,Keske oyle olsa. Ama regle 2 kala da yerlesme olmaz galiba. 2 saat kadar once de ip gibi kirmizilik vardi. Cok düştü modum iyice. Cok umutlanmistim ya.. çok... ne yapayim nasip ne derse o.
Canım ben ilk gördüğüm geceyi yani 10 mart dahil 11 ve 12 mart değerlendirdim. Artık takatim kalmadıSen bugunu de degerlendir yarin da test yap baktin yine koyu pesinden birde gebelik testi yap. Erken gebelik testi olabilir mesela. Belli olur o zamana bence. Ama 3 gun pik kalma durumu olabiliyormus okumustum burda. Benim 2 gün kaldi pik dedim ya belli olmaz yani canim
Bu arada ben geçen gün erken gebelik testi yapıp pozitif gördüm. Sonra hastaneye gidip kan verdim 0.1 çıktı o yüzden kafam çok karışık. Ben lh testinde adetime yakın pozitifi görünce erken gebelik testinde de pozitifi görünce hatta bir tanesi kaset testi. Kesin hamileyim falan dedim hastaneye gittim ama maalesef sonuç bu. Yani hastanede problem olmuş olabilir mi bilmiyorum ama zannetmiyorum, eğer varsa da bir hafta daha bekleyip öyle test yapacağım ama ovülasyon testine devam ediyorum belki çatlama olur belki yumurtam geç gelmiştir diye. Bir önceki gebeliğin boş gebelikte ama o zaman da bana geç döllenme olmuş olabilir falan demişlerdi bilmiyorum yani öyle miydi yoksa boş gebelik olduğu için mi öyle dediler. Ama bence sen bir âdetin tam sökülmeden umutsuzluğa kapılmaSen bugunu de degerlendir yarin da test yap baktin yine koyu pesinden birde gebelik testi yap. Erken gebelik testi olabilir mesela. Belli olur o zamana bence. Ama 3 gun pik kalma durumu olabiliyormus okumustum burda. Benim 2 gün kaldi pik dedim ya belli olmaz yani canim
Bilemedim ki canim ya benimde reglden once akıntım olur 2 gun once fln baslar genelde iste pembe kahverengi falan. Bende direkt oyledir diye kabul ediyorum. Garip sekilde regl olacakmis hissi de yok icimde. Ama belirtiler de direkt ona cikiyor regle yani. Ay ne diyeyim insallah benimde öyledir de pozitif cikar sonuclarim. Bebegim gelir.. fena yıkıldım bugun cok üzüldüm sanirim vucudum bile halsiz su an hasta olacak gibi hissediyorum.Hayır olabilir,
Ben geçen sene ilk Gebeliğinmde, adet günümde peçeteye pembemsi bir şey geldi. Geçen sene bayramda Ben de adet olduğumu zannedip ped koydum sonra ped’e hiçbir şey gelmeyince adet öncesi akıntı falan Sandım. O zaman da korunmasız ilişkim üçüncü aydı ve Ramazan’da yine. Ve Ramazan’da sadece üç kere birliktelik olmuştu o zamanlar ovülasyon testinden haberim yok. Adet gecikmesinin 13. gününde hamile olduğumu öğrendim. O da yani testi de alerji hapı içmem gerektiği için ya ben adet olmadım diyerek test yapmıştım
Yaaa cok zor oluyor ust uste degil miiiCanım ben ilk gördüğüm geceyi yani 10 mart dahil 11 ve 12 mart değerlendirdim. Artık takatim kalmadıeşime diyorum ki yarın çatlarsa yarın akşama da hazır ol o çok mutlu normalde ramazan bu kadar içli dişli olmuyorduk çünkü
Yerinde olsam benimde kafam karisirdi. Testlerde pozitif görünce haliyle insan kanda görürüm diye düşünür. Olmadi bir daha kan ver dedigin gibi kafan rahatlar. Insallah bu defa yanilmadan pozitifi görürsün. Gec yumurtlaman olmustur ondan oyle demislerdir gebeliginde,benimde oyleydi gec yumurtlamistim 10 gun sonrasina cekmislerdi adet tatihimi mesela.Bu arada ben geçen gün erken gebelik testi yapıp pozitif gördüm. Sonra hastaneye gidip kan verdim 0.1 çıktı o yüzden kafam çok karışık. Ben lh testinde adetime yakın pozitifi görünce erken gebelik testinde de pozitifi görünce hatta bir tanesi kaset testi. Kesin hamileyim falan dedim hastaneye gittim ama maalesef sonuç bu. Yani hastanede problem olmuş olabilir mi bilmiyorum ama zannetmiyorum, eğer varsa da bir hafta daha bekleyip öyle test yapacağım ama ovülasyon testine devam ediyorum belki çatlama olur belki yumurtam geç gelmiştir diye. Bir önceki gebeliğin boş gebelikte ama o zaman da bana geç döllenme olmuş olabilir falan demişlerdi bilmiyorum yani öyle miydi yoksa boş gebelik olduğu için mi öyle dediler. Ama bence sen bir âdetin tam sökülmeden umutsuzluğa kapılma
Sizin çocuğunuz var mı ilk denemeniz mi ben çok fazla mesaj vardı hepsini okuyamadım.Bilemedim ki canim ya benimde reglden once akıntım olur 2 gun once fln baslar genelde iste pembe kahverengi falan. Bende direkt oyledir diye kabul ediyorum. Garip sekilde regl olacakmis hissi de yok icimde. Ama belirtiler de direkt ona cikiyor regle yani. Ay ne diyeyim insallah benimde öyledir de pozitif cikar sonuclarim. Bebegim gelir.. fena yıkıldım bugun cok üzüldüm sanirim vucudum bile halsiz su an hasta olacak gibi hissediyorum.
Yaaa cok zor oluyor ust uste degil miiigercekten insan hadi artik catlasin da dinleneyim diyor bazen ay hadi bakalim o zaman siz guzel beslenin bu bir kac gun daha lazim size enerji
Sürecin tam bilmiyorum ama, inşallah Hamilesindir canım benim şu an hiç adet belirtim yok. Ama bir haftadır inanılmaz kısık ağrısı çekiyorum hele elenme olduktan sonra.Yerinde olsam benimde kafam karisirdi. Testlerde pozitif görünce haliyle insan kanda görürüm diye düşünür. Olmadi bir daha kan ver dedigin gibi kafan rahatlar. Insallah bu defa yanilmadan pozitifi görürsün. Gec yumurtlaman olmustur ondan oyle demislerdir gebeliginde,benimde oyleydi gec yumurtlamistim 10 gun sonrasina cekmislerdi adet tatihimi mesela.
Ya insallah biraz umutlandim ama belirtiler de sanki ne umuduuu diye bagiriyor. Insallah pozitifimdir bende
Benim de bir bebek kaybim oldu malesef düşük yaptim evde.. sonra da zorunlu kürtaj.Sizin çocuğunuz var mı ilk denemeniz mi ben çok fazla mesaj vardı hepsini okuyamadım.
Üstüste çok zor ve gerçekten artık içimde istek de yok yani üç gün üst üste yumurtamın olması da beni aşırı şaşırttı çünkü normalde ovülasyon yapıyorum ikinci gün yumurtam çatlıyordu. 1.02 kişinin böyle âdetten bir hafta önce kan testi negatif âdetten sonra pozitif olduğunu falan okudum umarım benimki de öyle falan olur. Kürtajdan sonra eylül ayında korunmayı bıraktık o zamandan beri maalesef olmadı 3.04 aydır da ovülasyon testi deniyorum Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin gerçekten gönlümdeki şu sıkıntıyı alsın inşallah.
Insallahh yaa insallah aminnnSürecin tam bilmiyorum ama, inşallah Hamilesindir canım benim şu an hiç adet belirtim yok. Ama bir haftadır inanılmaz kısık ağrısı çekiyorum hele elenme olduktan sonra.
Şu an akıntın var mı?
Ben mesela kürtajdan sonra iki ay adet olmadım sonra ilk adetim oldum doktor bir ay korunun dedi öyle üç ay heba oldu. Herkes bana işte kürtajdan sonra hemen hamile kalırsın falan dedi ama kalmadım. Yani ne çok kendinizi umut doldurun ne de çok umutsuzluğa kapılıp yani belli olmaz hiçbir şey benim Ilk gebeliğimi öğrendiğimde yerleşme kanamasından sonra şeffaf akıntıya dönmüştü. İnşallah hayırlı haberler alırız.Benim de bir bebek kaybim oldu malesef düşük yaptim evde.. sonra da zorunlu kürtaj.
Kürtajdan sonra bu 2.ay denememiz.
Cok cok haklisin ust uste gelince sadece bos gecmeyelim diye düşünerek oluyor artik. Belki 2. Yumurtlamada 2 yumurtan vardi o nedenle bu kadar koyu kaldi testlerin bu da bir ihtimal. Ay amin canim aminnnn. Allahım kalbimizdeki sıkıntıyı üzüntüyü alsin götürsün yerine bebisler koysun...
Insallahh yaa insallah aminnn26 27 pikti 28 catlama gördüm degerlendirdik iste simdi bir umut bekliyorum. Oncesinde de bir kaybim oldu. Hep en büyük dilegim bebgimiz olsun saglikla
.. insallah gecikmez en tez zamanda olur..
Wc gittigimde peceteye silince geliyor hafif bir pembelik. Yani çamaşırıma gecen birsey de degil öyle. Ama benim genelde boyle baslar regl.
Canim zaten kürtajdan sonra 2 ay vucut kendine gelemiyor ki. Benimde 2 ayim bos gecti. Sonra iste bu 2. Denememiz daha. Kürtaj öyle birsey ki rahmi resmen bambaska yapiyor. Ne var ne yok temizliyorlar ve regl sureleri degisiyor. Ben mesela nerdeyse 2 ay kanamam durmadan devam etti. Zor günlerdi.. Allahım bir daha yasatmasin. Saglikli evlatlarimizi kucagimiza aldirsin inşallah...Ben mesela kürtajdan sonra iki ay adet olmadım sonra ilk adetim oldum doktor bir ay korunun dedi öyle üç ay heba oldu. Herkes bana işte kürtajdan sonra hemen hamile kalırsın falan dedi ama kalmadım. Yani ne çok kendinizi umut doldurun ne de çok umutsuzluğa kapılıp yani belli olmaz hiçbir şey benim Ilk gebeliğimi öğrendiğimde yerleşme kanamasından sonra şeffaf akıntıya dönmüştü. İnşallah hayırlı haberler alırız.
Ben hiç üç gün üst üste yumurtlayan birini bu platformda göremedim yani şu an hala yazılar falan okuyorum hala görmedim
Evet mesela ben iki ay hiç kanama yaşamadım kürtaj olduğum gün kanamam oldu sonra ta iki ay sonra adetim geldi. Sonra da bir ay korundum. Hiçbir problemim yok daha geçen ay doktora gittim. Possum falan da yok. Havuç yemeyi düşünüyorum havuç çatlamaya yardımcı oluyormuş eğer yumurta varsa yani belki de ben çok erken kan verdimCanim zaten kürtajdan sonra 2 ay vucut kendine gelemiyor ki. Benimde 2 ayim bos gecti. Sonra iste bu 2. Denememiz daha. Kürtaj öyle birsey ki rahmi resmen bambaska yapiyor. Ne var ne yok temizliyorlar ve regl sureleri degisiyor. Ben mesela nerdeyse 2 ay kanamam durmadan devam etti. Zor günlerdi.. Allahım bir daha yasatmasin. Saglikli evlatlarimizi kucagimiza aldirsin inşallah...
Valla canim umutlanmak istiyorum ama kesilmedi de pembelik simdi yine kontrole gittim de yok ayni devam. Nasip artik napayim ...
Canim ben gecmis komularda okudugumu hatirliyor gibiyim. Bide 3 gün pik cok uzun mu bilemedim. Benim 2 gün pik kaldiysa 3 de kalabilir senin. Cok anormal degil sanki. Pcosun var miydi. Onda catlama olmuyor ya bazen. Veya bazen pcos vs olmasa da catlama olmuyor ve kiste dönüyor yumurta. Oyle bisey de olabilir.
Iste her vucut farkli tepki veriyor. Olsun hic bir seye gec kalmadik vucudumuz kendini toparlayamamisken bebek denemek daha tehlikeli olurdu emin ol. Saglikla olsun 2 ay gec olsun napalim.. dogru evet havuc destekler ye bolca. Tabiki bu da yüksek bir ihtimal. Bence de erken olabilir yeniden kan verirsin bencr dr.Evet mesela ben iki ay hiç kanama yaşamadım kürtaj olduğum gün kanamam oldu sonra ta iki ay sonra adetim geldi. Sonra da bir ay korundum. Hiçbir problemim yok daha geçen ay doktora gittim. Possum falan da yok. Havuç yemeyi düşünüyorum havuç çatlamaya yardımcı oluyormuş eğer yumurta varsa yani belki de ben çok erken kan verdim
Bir de normalde ovülasyon maksimum iki gün sürdüğü için üç gün çok fazla geldim bir de adetime beş gün var normalde hep 14. gün yumurtam gelir ki bu ay da öyle oldu
Aynen öyle canım inşallah ama bir daha testlerde böyle koyu iki çizgi görmedikten sonra gidip kan vermemIste her vucut farkli tepki veriyor. Olsun hic bir seye gec kalmadik vucudumuz kendini toparlayamamisken bebek denemek daha tehlikeli olurdu emin ol. Saglikla olsun 2 ay gec olsun napalim.. dogru evet havuc destekler ye bolca. Tabiki bu da yüksek bir ihtimal. Bence de erken olabilir yeniden kan verirsin bencr dr.
Duzeninin olmasi guzel birsey. Insallah sonucun da pozitif gelir. Bu stresler de biter
Benimde 3 gün pik sürdü sandım çatlamyacak 4. Gün çatladı çok şükürValla şuan tekrar lh yaptım yine t c den koyu. Ve sıvı alımına bakmadım 1 litre içmişimdiryaniii eğer yumrtladıysam eşimle değerlendiriyoruz 3 gecedir çatlasa çatlamayıda değerlendiricem
Yok benim de tam ymtlamadan sonra 15 günde regl oldum. Teste de kör olacak sekilde baktım yani o kadar dikkatli bakmayla her testte cıkar galiba fjjfjfhEmin misiniz testiniz yanlış olabilir mi ben 2 aydır ovülasyon la takip ediyorum hep yumurtlama sonrası 14. Gün regl oldum belki stres ilaç kullanımı varsa o etkilemiş olabilir regl gününüzü
Benimde yumurtlama sonrası bugün 15. Günüm bakalım bekliyorum siz her zaman ki olacağınız tarihte mi oldunuz yoksa gecikmenin oldu muYok benim de tam ymtlamadan sonra 15 günde regl oldum. Teste de kör olacak sekilde baktım yani o kadar dikkatli bakmayla her testte cıkar galiba fjjfjfh
Ay benimde çatladııı bugünü de değerlendiricez artık nasipBenimde 3 gün pik sürdü sandım çatlamyacak 4. Gün çatladı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?