Yumurtlama 24-25-26-27-28 olanlar gelin birlikte bekleyelim 🦋

2.ye yumurtluyorsun. Degerlendirin ne olacagi belli olmaz :) kan vermis olmasan belki gebesin ve cok düşük seviyede oldugu icin gebelik testi negatif gelmistir gidip kan ver derdim ama kan verdiğin için 2.yumurtlaman oluyor
Yani eğer böyle bir yumurtlama varsa adetim gecikir mi. Çünkü adetim hep düzenlidir. Bir de bu yumurtlama kaç gün sürer ki üç gündür çizgi bu şekilde

23 şubat ta çatladı benim. Hatta dün gebelik testi yaptım çok çok hafif gölgemsi bir şey çıktı ama bugin regl oldum

Yani eğer böyle bir yumurtlama varsa adetim gecikir mi. Çünkü adetim hep düzenlidir. Bir de bu yumurtlama kaç gün sürer ki üç gündür çizgi bu şekilde
Ya bişe sorabilir miyim yumurtlama gününden 14 gün sonra adet olunuyor ya veya gebelik varsa olmuyor yani kesin yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur mu gebelik yoksa?

Ama insan istiyor işte her şeye umut arıyor rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 1.5 yıllık evliyim insanlar artık bana acıyor gibi düşünüyorum çok zor gerçekten
Bende bir yıl olmadı ama yaş 39 o yüzden sürekli soruyorlar. Bide direk şunu söylüyorlar hiç bekleme tüp bebek yap. Zaten doktorum da direk tüp bebek dedi geçen ay sadece iki yumurta vardı. Bu ay bakalım bir umut bekliyorum.

Ay gerçekten pozitif freeely mi test markası ona benzettim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz sağlıkla büyütmek nasip etsin böyle şeyler çok mutlu ediyor beni inanın çok mutlu oldum sizin adınıza

23 şubat ta çatladı benim. Hatta dün gebelik testi yaptım çok çok hafif gölgemsi bir şey çıktı ama bugin regl oldum
Emin misiniz testiniz yanlış olabilir mi ben 2 aydır ovülasyon la takip ediyorum hep yumurtlama sonrası 14. Gün regl oldum belki stres ilaç kullanımı varsa o etkilemiş olabilir regl gününüzü

Ay evet bi de o var doktora gittiniz mi biz ilk başlarda istemedik biraz vakit geçirelim dedik herkes başlarda istemediniz şimdi aratır Allah diyor sinir oluyorum

Cok tebrik ederim ne kadar iyi geldi bana da bu haber umutsuz kaldigim anda bazen burdan birinin pozitifi görmesi benimde olacagina inancimi tazeliyor sağlıkla gelsin. Bize de dualarinizda yer verin ❤
Allahım burda bekleyen herkese nasip etsin bende birilerinin testlerini görünce hep umutlanıyordum inşallah birbirimizin mutluluğunu paylaşırız hep

Gözünüz aydın. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Yumurtlama gününü bir gün öncesini ve çatlamadan bir gün sonrayı değerlendirdik sadece çatlama günü yapmamıştık
Ya benimde 3 gün yumurtlama oldu ertesi gün çatladı toplam 5 gün değerlendirdik sonrasında kasıklarım ağırdı acaba sizde ne belirtiler oldu

Çok teşekkür ederim predictor early marka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…