Yani eğer böyle bir yumurtlama varsa adetim gecikir mi. Çünkü adetim hep düzenlidir. Bir de bu yumurtlama kaç gün sürer ki üç gündür çizgi bu şekilde2.ye yumurtluyorsun. Degerlendirin ne olacagi belli olmaz :) kan vermis olmasan belki gebesin ve cok düşük seviyede oldugu icin gebelik testi negatif gelmistir gidip kan ver derdim ama kan verdiğin için 2.yumurtlaman oluyor
Yaa bide yüzümdeki regl sivilceleri çıkmış bile üç tane kocaman artık umudum kalmadı. Adet olmadan bir hafta önce çıkar bunlar.Regl bekleyenler olarak umarım hepimiz burda çift çizgiyi paylaşırız
23 şubat ta çatladı benim. Hatta dün gebelik testi yaptım çok çok hafif gölgemsi bir şey çıktı ama bugin regl oldumYumurtlama gününüzü biliyor musunuz bende elenecek gibiyim yumurtlama üzerinden 14 gün geçti bugün olmam gerekiyor karnım ağrıyor regl ağrısı gibi benim de geldi gelecek gibi uygulamaya göre ama 4 gün gecikti o biraz Umut oluyor normalde hep 28 günde bir olurum bu ay geç yumurtladım
Ya bişe sorabilir miyim yumurtlama gününden 14 gün sonra adet olunuyor ya veya gebelik varsa olmuyor yani kesin yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur mu gebelik yoksa?Yani eğer böyle bir yumurtlama varsa adetim gecikir mi. Çünkü adetim hep düzenlidir. Bir de bu yumurtlama kaç gün sürer ki üç gündür çizgi bu şekilde
Aynen öyle oluyor kafanda bitir olur diyenler var birde sanki biz isteyerek stres yapıyoruzBende 1. Buçuk yıldır evliyim bir düşük yaşadım herkes soruyor ne zaman bebek falan ister istemez insan stres oluyor
Teşekkür ederim inşallah4 yıllık evliyim geçen sene düşüğüm oldu :) hiçç öyle düşünme her hayrın bi zamanı vardırinşallah en hayırlı zamanda nasip olur
Bizim derdimiz bize yetiyor zatenAynen öyle oluyor kafanda bitir olur diyenler var birde sanki biz isteyerek stres yapıyoruz
Bende bir yıl olmadı ama yaş 39 o yüzden sürekli soruyorlar. Bide direk şunu söylüyorlar hiç bekleme tüp bebek yap. Zaten doktorum da direk tüp bebek dedi geçen ay sadece iki yumurta vardı. Bu ay bakalım bir umut bekliyorum.Ama insan istiyor işte her şeye umut arıyor rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 1.5 yıllık evliyim insanlar artık bana acıyor gibi düşünüyorum çok zor gerçekten
Bende her zamankinden farklı 10 tane çıkmış koca kocaYaa bide yüzümdeki regl sivilceleri çıkmış bile üç tane kocaman artık umudum kalmadı. Adet olmadan bir hafta önce çıkar bunlar.
Ay gerçekten pozitif freeely mi test markası ona benzettim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz sağlıkla büyütmek nasip etsin böyle şeyler çok mutlu ediyor beni inanın çok mutlu oldum sizin adınızaKızlar ben başardım galiba4 yıllık evliyim 3 aydır deniyoruz daha kan vermedim ama bu sonuç bile beni okadar mutlu etti ki paylaşmak istedim 27 şubat yumurtlama bat 15 mart dayanamadım bugün test yaptım çok şükür darısı isteyen herkesin başına
Emin misiniz testiniz yanlış olabilir mi ben 2 aydır ovülasyon la takip ediyorum hep yumurtlama sonrası 14. Gün regl oldum belki stres ilaç kullanımı varsa o etkilemiş olabilir regl gününüzü23 şubat ta çatladı benim. Hatta dün gebelik testi yaptım çok çok hafif gölgemsi bir şey çıktı ama bugin regl oldum
Yumurtlama gününü bir gün öncesini ve çatlamadan bir gün sonrayı değerlendirdik sadece çatlama günü yapmamıştıkYumurtlama günlerinizi kaç gün acaba değerlendirdiniz
Ay evet bi de o var doktora gittiniz mi biz ilk başlarda istemedik biraz vakit geçirelim dedik herkes başlarda istemediniz şimdi aratır Allah diyor sinir oluyorumBende bir yıl olmadı ama yaş 39 o yüzden sürekli soruyorlar. Bide direk şunu söylüyorlar hiç bekleme tüp bebek yap. Zaten doktorum da direk tüp bebek dedi geçen ay sadece iki yumurta vardı. Bu ay bakalım bir umut bekliyorum.
Allahım burda bekleyen herkese nasip etsinCok tebrik ederim ne kadar iyi geldi bana da bu haberumutsuz kaldigim anda bazen burdan birinin pozitifi görmesi benimde olacagina inancimi tazeliyor sağlıkla gelsin. Bize de dualarinizda yer verin ❤
Gözünüz aydın. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Kızlar ben başardım galiba4 yıllık evliyim 3 aydır deniyoruz daha kan vermedim ama bu sonuç bile beni okadar mutlu etti ki paylaşmak istedim 27 şubat yumurtlama bat 15 mart dayanamadım bugün test yaptım çok şükür darısı isteyen herkesin başına
Ya benimde 3 gün yumurtlama oldu ertesi gün çatladı toplam 5 gün değerlendirdik sonrasında kasıklarım ağırdı acaba sizde ne belirtiler olduYumurtlama gününü bir gün öncesini ve çatlamadan bir gün sonrayı değerlendirdik sadece çatlama günü yapmamıştık
Çok teşekkür ederim predictor early markaAy gerçekten pozitif freeely mi test markası ona benzettim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz sağlıkla büyütmek nasip etsin böyle şeyler çok mutlu ediyor beni inanın çok mutlu oldum sizin adınıza
Bazılarında 3 gün sürüyormuşYa bişe sorabilir miyim yumurtlama gününden 14 gün sonra adet olunuyor ya veya gebelik varsa olmuyor yani kesin yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur mu gebelik yoksa?
Bende bugün akıntı oldu sadece onun dışında bir şey hissetmedimYa benimde 3 gün yumurtlama oldu ertesi gün çatladı toplam 5 gün değerlendirdik sonrasında kasıklarım ağırdı acaba sizde ne belirtiler oldu
Nasıl yaniBazılarında 3 gün sürüyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?