Yumurtlama 24-25-26-27-28 olanlar gelin birlikte bekleyelim 🦋

Olacağım tarihte oldum. İnşallah sizde vardır bebiş
Benim yumurtlamam geç oldu bat 9 Mart hala bekliyorum 10 unda test yaptım aşırı silik çıktı tekrardan yapmaya korkuyorum normalde hep 28 günde bir olurum ama iki aydır düzeni bozuldu birinde 2 gün sonra en son kinde 2 gün önce oldu 2 gün daha bekleyip kaset test ile tekrardan yapmak istiyorum

10 unda yaptıysan ve silik çıktıysa şimdi daha koyu olmuştur belki :) nasıl duruyorsun test yapmadan

10 unda yaptıysan ve silik çıktıysa şimdi daha koyu olmuştur belki :) nasıl duruyorsun test yapmadan
Korkuyorum çünkü ya yoksa diye o gün iki tane üst üste yaptım ilk idrarla yaptığım çok silik çıktı ikincisi tamamen negatifti en azından reglim 7 gün geçsin istiyorum bugün 5. Gün her an adet olacakmış gibi hissediyorum

Bu konudaki kimse hamile kalamadı mı yahu.
Niye böyle oldu jjdjd
inşallah bir dahaki aya hepimiz sağlıklı bir şekilde hamile kalırız

Ovulasyon pik ve çatlama gününü atabilir misiniz acaba
Benim ovülasyonm üç gün pik oldu ama üçünde de T çizgisi çok koyuydu bu sabah çizgi silikleşti az önce tekrar yaptım yine aynı sabahki gibi silikti. Onu da ekliyorum

Eklentiler

• IMG_8530.webp
    23 KB · Görüntüleme: 18
  • image.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 18
Benim ovülasyonm üç gün pik oldu ama üçünde de T çizgisi çok koyuydu bu sabah çizgi silikleşti az önce tekrar yaptım yine aynı sabahki gibi silikti. Onu da ekliyorum
Benimde 3 gündü hepsini değerlendirdim şuan tek sağ kasığımda ağrı var 5 inde çatlama oldu acaba test için erken mi sabırsızlandım yaptım negatif çıktı

Kızlar bende tam günümde adet oldum nasip değilmiş hayırlısı artık. Bugün kontrole gittim doktor o kadar yumurtan vardı olması lazımdı dedi. Tekrar klomen verdi bu sefer sabah öğle akşam kullanıcam bakalım inşallah bu ay nasip olur eğer 3 ay içinde olmazsa rahim filmi ve sperm testi yapalım bi dedi. Dua edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…