- 24 Aralık 2024
- 1.894
- 949
- 38
Olacağım tarihte oldum. İnşallah sizde vardır bebişBenimde yumurtlama sonrası bugün 15. Günüm bakalım bekliyorum siz her zaman ki olacağınız tarihte mi oldunuz yoksa gecikmenin oldu mu
Benim yumurtlamam geç oldu bat 9 Mart hala bekliyorum 10 unda test yaptım aşırı silik çıktı tekrardan yapmaya korkuyorum normalde hep 28 günde bir olurum ama iki aydır düzeni bozuldu birinde 2 gün sonra en son kinde 2 gün önce oldu 2 gün daha bekleyip kaset test ile tekrardan yapmak istiyorumOlacağım tarihte oldum. İnşallah sizde vardır bebiş
10 unda yaptıysan ve silik çıktıysa şimdi daha koyu olmuştur belki :) nasıl duruyorsun test yapmadanBenim yumurtlamam geç oldu bat 9 Mart hala bekliyorum 10 unda test yaptım aşırı silik çıktı tekrardan yapmaya korkuyorum normalde hep 28 günde bir olurum ama iki aydır düzeni bozuldu birinde 2 gün sonra en son kinde 2 gün önce oldu 2 gün daha bekleyip kaset test ile tekrardan yapmak istiyorum
Korkuyorum çünkü ya yoksa diye o gün iki tane üst üste yaptım ilk idrarla yaptığım çok silik çıktı ikincisi tamamen negatifti en azından reglim 7 gün geçsin istiyorum bugün 5. Gün her an adet olacakmış gibi hissediyorum10 unda yaptıysan ve silik çıktıysa şimdi daha koyu olmuştur belki :) nasıl duruyorsun test yapmadan
Merhaba adet oldum maalesefMerhabalar test yaptıniz mı var mı birşey
Ovulasyon pik ve çatlama gününü atabilir misiniz acabaAy benimde çatladııı bugünü de değerlendiricez artık nasip
Sağlık olsun canım en azından kafan rahatladı inşallah önümüzdeki ay olurBende adet oldum
Aynen 5 gündür takıldım kaldıydım stresle önümüz ay inşallah buradaki herkes iki kırmızı çizgiyi görürSağlık olsun canım en azından kafan rahatladı inşallah önümüzdeki ay olur
İnşallah canım bende çok sitresliyim insanın elinde olan bişey değil zatenAynen 5 gündür takıldım kaldıydım stresle önümüz ay inşallah buradaki herkes iki kırmızı çizgiyi görür
Bende oldum maalesefBende adet oldum
Benim ovülasyonm üç gün pik oldu ama üçünde de T çizgisi çok koyuydu bu sabah çizgi silikleşti az önce tekrar yaptım yine aynı sabahki gibi silikti. Onu da ekliyorumOvulasyon pik ve çatlama gününü atabilir misiniz acaba
Vallahi ben 10 gün kadar geç yumurtladım, eğer adet olmazsam 14 gün sonra yine yazarımBu konudaki kimse hamile kalamadı mı yahu.
Niye böyle oldu jjdjd
inşallah bir dahaki aya hepimiz sağlıklı bir şekilde hamile kalırız
Benim ovülasyonm üç gün pik oldu ama üçünde de T çizgisi çok koyuydu bu sabah çizgi silikleşti az önce tekrar yaptım yine aynı sabahki gibi silikti. Onu da ekliyorum
Canım daha erken yirmisinde falan test yaparsan daha sağlıklı olurEki Görüntüle 3559340 Benimde 3 gündü hepsini değerlendirdim şuan tek sağ kasığımda ağrı var 5 inde çatlama oldu acaba test için erken mi sabırsızlandım yaptım negatif çıktı
İçime bir umut doğdu duramadım yaptımCanım daha erken yirmisinde falan test yaparsan daha sağlıklı olur
Benimde 16 sıydı ama yeni yumurtladım olur muyum bilmiyorumBenimde bat 16 Mart, iki gündür sıfır belirti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?