Kızlar bende tam günümde adet oldum nasip değilmiş hayırlısı artık. Bugün kontrole gittim doktor o kadar yumurtan vardı olması lazımdı dedi. Tekrar klomen verdi bu sefer sabah öğle akşam kullanıcam bakalım inşallah bu ay nasip olureğer 3 ay içinde olmazsa rahim filmi ve sperm testi yapalım bi dedi. Dua edin lütfen
Benimde bat 16 Mart, iki gündür sıfır belirti
Bu konudaki kimse hamile kalamadı mı yahu.
Niye böyle oldu jjdjd
inşallah bir dahaki aya hepimiz sağlıklı bir şekilde hamile kalırız
Bence değerlendirin çatlama günü çok önemliymiş zatenKızlar ben dün gece değerlendirdim ama yumurtam gece çatlamış. Bu gün de yapmam lazım mı?
Ama gece çatlamış o sırada içerde sperm vardıBence değerlendirin çatlama günü çok önemliymiş zaten
Çok haklısınız insan daha eriniyorAma gece çatlamış o sırada içerde sperm vardıya 3 gün üst üste oldu yoruldum ya nide ramazan uykusuzuz
Ahahhahaha aynı durumu yaşamışız çünkü benim o zamanda yumurtlama zamanımdı 3 gün yaptıkÇok haklısınız insan daha eriniyorbenimde ramazanın başlarına denk geldi bide 3 gün pik sürdü yani toplam 4 gün değerlendirdik öldüm daha
Ne güzel 2. Kez yumurtlamanAhahhahaha aynı durumu yaşamışız çünkü benim o zamanda yumurtlama zamanımdı 3 gün yaptıkşimdi bi daha
Ben ovulasyonu bıraktım zaten 3 gün var adetime ve sadece sağ kasığımda ağrı var hangisinin belirtisi bilememNe güzel 2. Kez yumurtlaman
Hadi bakalım birimiz tutsunVallahi ben 10 gün kadar geç yumurtladım, eğer adet olmazsam 14 gün sonra yine yazarım
Yap yap.. İhtimali artırmakta fayda var. Sen yapman gerekeni yap gerisini Allâh a bırakKızlar ben dün gece değerlendirdim ama yumurtam gece çatlamış. Bu gün de yapmam lazım mı?
İyi ki Yumurtlamadan %100 emin değilim çünkü o zaman test yapmıyordum. Emin olduğum tek şey akıntını ve kısık ağrılarımdı çok korkuyorum ikiz falan olur diyeNe güzel 2. Kez yumurtlaman
Ya eşim bile dedi ki çok yoruldumYap yap.. İhtimali artırmakta fayda var. Sen yapman gerekeni yap gerisini Allâh a bırak
İkiz şansını ne artırıyor ki anlamadımİyi ki Yumurtlamadan %100 emin değilim çünkü o zaman test yapmıyordum. Emin olduğum tek şey akıntını ve kısık ağrılarımdı çok korkuyorum ikiz falan olur diye
Ben erken olduğu halde test yaptım sanki çok hafif yani dikkatli bakınca çizginin yeri belli artık flaş tutup bakmaktan yoruldum Rabbim sen sevindir isteyen herkesiYap yap.. İhtimali artırmakta fayda var. Sen yapman gerekeni yap gerisini Allâh a bırak
Ben erken olduğu halde test yaptım sanki çok hafif yani dikkatli bakınca çizginin yeri belli artık flaş tutup bakmaktan yoruldum Rabbim sen sevindir isteyen herkesi
Çift yumurta ikizleri iki tane yumurtlamadan oluyormuş yani iki yumurtanın da döllenmesi ile iki tane bebek oluşuyor o zaman ikiz oluyor çift yumurta ikizi için geçerli bu. Tek yumurta ikizi de yumurta çoğalırırken fazladan bölünme yaşanırsa tarzında bir şeyİkiz şansını ne artırıyor ki anlamadım
Ben çok kesinlikle gidip kan verdim eski mesajlarima bakabilirsin. Bir dahakine asla böyle koyu bordo görmeden kan vermeye gitmem
Ya ilk defa duydum yaşım küçük galiba pek bilmiyorum teşekkürler bilgiler içinÇift yumurta ikizleri iki tane yumurtlamadan oluyormuş yani iki yumurtanın da döllenmesi ile iki tane bebek oluşuyor o zaman ikiz oluyor çift yumurta ikizi için geçerli bu. Tek yumurta ikizi de yumurta çoğalırırken fazladan bölünme yaşanırsa tarzında bir şey
Zaten 2 mart yumurtlamaydı erken yaptım testi merakıma yenildim ama çok dikkatli bakınca sanki çizgi yeri belli geldi fotoda gösteremedim amaBen çok kesinlikle gidip kan verdim eski mesajlarima bakabilirsin. Bir dahakine asla böyle koyu bordo görmeden kan vermeye gitmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?