Yumurtlama 24-25-26-27-28 olanlar gelin birlikte bekleyelim 🦋

Kızlar ben dün gece değerlendirdim ama yumurtam gece çatlamış. Bu gün de yapmam lazım mı?
Benimde bat 16 Mart, iki gündür sıfır belirti
Bu konudaki kimse hamile kalamadı mı yahu.
Niye böyle oldu jjdjd
inşallah bir dahaki aya hepimiz sağlıklı bir şekilde hamile kalırız

Ama gece çatlamış o sırada içerde sperm vardı ya 3 gün üst üste oldu yoruldum ya nide ramazan uykusuzuz
Çok haklısınız insan daha eriniyorbenimde ramazanın başlarına denk geldi bide 3 gün pik sürdü yani toplam 4 gün değerlendirdik öldüm daha

Çok haklısınız insan daha eriniyorbenimde ramazanın başlarına denk geldi bide 3 gün pik sürdü yani toplam 4 gün değerlendirdik öldüm daha
Ahahhahaha aynı durumu yaşamışız çünkü benim o zamanda yumurtlama zamanımdı 3 gün yaptık şimdi bi daha

İkiz şansını ne artırıyor ki anlamadım
Çift yumurta ikizleri iki tane yumurtlamadan oluyormuş yani iki yumurtanın da döllenmesi ile iki tane bebek oluşuyor o zaman ikiz oluyor çift yumurta ikizi için geçerli bu. Tek yumurta ikizi de yumurta çoğalırırken fazladan bölünme yaşanırsa tarzında bir şey

Ya ilk defa duydum yaşım küçük galiba pek bilmiyorum teşekkürler bilgiler için

Ben çok kesinlikle gidip kan verdim eski mesajlarima bakabilirsin. Bir dahakine asla böyle koyu bordo görmeden kan vermeye gitmem
Zaten 2 mart yumurtlamaydı erken yaptım testi merakıma yenildim ama çok dikkatli bakınca sanki çizgi yeri belli geldi fotoda gösteremedim ama

Yumurtlama tarihimden erken adet oldum kızlar bu ay bende PCOS olduğu için ocean marka inositol kullanmaya başlamıştım.Ondan mı kaynaklandı acaba bir bilgisi olan var mı

Bu ayı da hüsranla kapattık. Yarın doktora gidip gitmemek arasında çok kararsızım. Geçen ay 2 yumurta vardı. Tüp bebek doktoru bile çok küçükler ama ilaca başlayalım demişti ama yok dedim. Ne yapacağımı bilemiyorum. Bu ay bi olumsuz haber daha duyacak halim yok. Sanki her geçen ay sona yaklaşıyor Muşum gibi geliyor. Ya olmazsa diye düşünüp çok korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…