Sanki 9. Gün yumurtlama olmuş ve ondan sonra çatlamış. Değerlendirdiniz mi o günleri.Merhaba kızlar bende 3 martta hgs rahim filmi çekildim 2 gün sonra ilişkiye başladım takvimlere göre tam yumurtlama başladığı ilk gündü be o günden beri test yaptım ama hep silik çıktı zaman geçtikçe koyulaştı bakabilir misiniz rica etsem sizce yumurtlama olmuş mu çok teşekkür ederim şimdiden cevaplar içinilk yaptığımda çıkanı tekli olarak ekledim test yaptıktan çok sonra koyulaşma oldu böyle
Merhaba cevabın için teşekkür ederim hep silik olduğu için anlayamadım bu yüzden moralım bozulmuştu evet değerlendirdim tüm günleri mesela yarım saat geçti öyle koyulaşmalar oldu o yüzden tedirgin oldum hgsden sonra hamile kalmak kolay olduğunu bildiğim için bu ayı değerlendirmek çok istemiştimSanki 9. Gün yumurtlama olmuş ve ondan sonra çatlamış. Değerlendirdiniz mi o günleri.
En fazla on dk bekleyin diyorlar sonrası kuruma çizgisi oluyor. LH testlerinde benimde hafif silik çizgiler çıktı ama mesela bazılarında da hiç çıkmadı. Yani bugün regl oldum 4 gün önce bile hafif silik çıkardı sonra dün hiç çizgi yoktu. Testlere çok umut bağlamayın gün aşırı değerlendirdiyseniz yeter. Kafanız rahat olsun. Bu testleri de yapan insanoğlu yani hata mutlaka çıkar. Açıkçası hiç güvenmiyorum. Arada bende yapıyorum ama çokta takmıyorum atıyorum çöpe. Hele bundan sonra hiç yapmam.Merhaba cevabın için teşekkür ederim hep silik olduğu için anlayamadım bu yüzden moralım bozulmuştu evet değerlendirdim tüm günleri mesela yarım saat geçti öyle koyulaşmalar oldu o yüzden tedirgin oldum hgsden sonra hamile kalmak kolay olduğunu bildiğim için bu ayı değerlendirmek çok istemiştim
Kesinlikle haklısın ınsanın moralını bozuyor sanırım 25 İ geçik yaptımEn fazla on dk bekleyin diyorlar sonrası kuruma çizgisi oluyor. LH testlerinde benimde hafif silik çizgiler çıktı ama mesela bazılarında da hiç çıkmadı. Yani bugün regl oldum 4 gün önce bile hafif silik çıkardı sonra dün hiç çizgi yoktu. Testlere çok umut bağlamayın gün aşırı değerlendirdiyseniz yeter. Kafanız rahat olsun. Bu testleri de yapan insanoğlu yani hata mutlaka çıkar. Açıkçası hiç güvenmiyorum. Arada bende yapıyorum ama çokta takmıyorum atıyorum çöpe. Hele bundan sonra hiç yapmam.
lütfen umutsuz olma canım allahın dediği olur farklı doktor dene tek doktorla sınırlama kendiniDoktordan çıktım az önce hiç iç açıcı şeyler söylemedi. Yine sağda yumurta yok soldakilerde az ve küçük. Çok az zamanın kalmış bir an önce tüp bebek ama o da belki dedi. Hem geç evlenmiş olmam hem kilo sorun tabi. 40 yaşındayım ama anneden gelen bi erken menopoz var. Rabbim büyük o ol derse olur
Miyom ameliyatımı yapan doktora gidiyordum o da ağzından cümle zor alıyordun. Bugün Farabi hastanesinde bir doktor önerdiler iyi gerçekten detaylı anlattı herşeyi. Öğleden sonra da tüp bebek merkezine gidecem. Bugün karar verecez artık.lütfen umutsuz olma canım allahın dediği olur farklı doktor dene tek doktorla sınırlama kendini
hakkınızda hayırlısı olsun canım. allah gönlüne göre versinMiyom ameliyatımı yapan doktora gidiyordum o da ağzından cümle zor alıyordun. Bugün Farabi hastanesinde bir doktor önerdiler iyi gerçekten detaylı anlattı herşeyi. Öğleden sonra da tüp bebek merkezine gidecem. Bugün karar verecez artık.
Bende senin gibiyim pazar adet günüm ve bence test için erkendi 17 güne kadar net çıkıyormuş benimde şuan negatif ama bekliyorum inşKızlar benimde ovulasyon testim 2 Martta pik gösterdi 3 Martta çatlama oldu. Bugün çatlamayı 1 kabul edersek 12. Gün gebelik testim negatif çıktı, galiba bu ayda olmadı pek umudum kalmadı. Pazar günü adet günüm acaba sonradan pozitife döner mi?
Hiç belirtin var mı canım senin?Bende senin gibiyim pazar adet günüm ve bence test için erkendi 17 güne kadar net çıkıyormuş benimde şuan negatif ama bekliyorum inş
Bende senin gibiyim pazar adet günüm ve bence test için erkendi 17 güne kadar net çıkıyormuş benimde şuan negatif ama bekliyorum inş
Kızlar benimde ovulasyon testim 2 Martta pik gösterdi 3 Martta çatlama oldu. Bugün çatlamayı 1 kabul edersek 12. Gün gebelik testim negatif çıktı, galiba bu ayda olmadı pek umudum kalmadı. Pazar günü adet günüm acaba sonradan pozitife döner mi?
Kişiden kişiye değişir kızlar benim 4 gün kala testte çıkmıştıBende senin gibiyim pazar adet günüm ve bence test için erkendi 17 güne kadar net çıkıyormuş benimde şuan negatif ama bekliyorum inş
Sağ kasığım çok ağrıyor arada bende test yapmıştım biliyordum erken olduğunu ama merak ettim negatif çıktı 20 sinden önce yapmıycamHiç belirtin var mı canım senin?
Benim 3 gün pik oldu 5 martta çatladı ve ben 13 ünde dün test yaptım çatlama üstüne mi acaba hesaplıyoruz 14 ne için anlamadım da?Kişiden kişiye değişir kızlar benim 4 gün kala testte çıkmıştı
Canım işte bende 7-8 gün önce pozitifi görenleri duyunca hiç umudum kalmadı adete 2 gün kala negatif çıktıKişiden kişiye değişir kızlar benim 4 gün kala testte çıkmıştı
Evet canım çatlamadan hesaplıyoruz eğer 5 martta çatlaman olduysa senin adet günün 18-19 martBenim 3 gün pik oldu 5 martta çatladı ve ben 13 ünde dün test yaptım çatlama üstüne mi acaba hesaplıyoruz 14 ne için anlamadım da?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?