Belirti olmayadabilir ama kötü düşünme benim belirtiler adet belirtiside olabilirHiç bir belirtim yokbata kaldı 4 gün erken ymtlamıstım.. Bu sefer de olmadı galiba
Az önce prodoctor erken testi yaptım olsaydı cıkardı yaBelirti olmayadabilir ama kötü düşünme benim belirtiler adet belirtiside olabilir
Nasip hayırlısı olsun sağlıkla versin rabbim inşallah daha varmış ama adetine allahtan ümit kesilmez bende 8 gün kala yaptım negatifti hala umudum var bakalımAz önce prodoctor erken testi yaptım olsaydı cıkardı yanasip bir sürü şey denemiştim bu ay..
Birde çok saçma gelecek belki ama kimyasal geçirdiğim zamandan öncesindede belirtim üst bacağım çok sıcaktı şuanda öyle inşallah vardır gebelik ya eşim askere bir aylığına varsada telefonla haber edeceğimArada ağrı giriyor. Beyaz akıntım çooook az diye üzülüyordum bugün yumurtlamadan sonra 8. Gün kasıklarımda hafif ağrı hissettim ve bu sefer belirgin beyaz akıntım gelmeye başladı bak yine heveslendim
Bakalım nasip inşallahNasip hayırlısı olsun sağlıkla versin rabbim inşallah daha varmış ama adetine allahtan ümit kesilmez bende 8 gün kala yaptım negatifti hala umudum var bakalım
Çatlama dan sonra kaçıncı gününüz bata kaç gün varKızlar benimde belirtilerim artmaya başladı kasıkta dolgunluk hissi ve göğüslerime giren sızlamalar oluyor gün boyunca böyleydim birde yüzüm yanıyor sıcak basması oluyor
Geçen hafta Salı günü kontrole gittiğimde çatlıyor çatlamak üzere demişti doktorumÇatlama dan sonra kaçıncı gününüz bata kaç gün var
Hmm belirti için biraz erken sanki o zamanGeçen hafta Salı günü kontrole gittiğimde çatlıyor çatlamak üzere demişti doktorum
Ocak ayında kimyasal gebelik yaşamıştım 5. Günden itibaren belirti yaşamıştım hemde bundan daha çoktu bakalım hayırlısıHmm belirti için biraz erken sanki o zaman
İnşallah Hayırlı haberler alırızGeçen hafta Salı günü kontrole gittiğimde çatlıyor çatlamak üzere demişti doktorum
İnşallah hepimizİnşallah Hayırlı haberler alırız
Bende tutuyorum gebelik oluncada tutmayı düşünüyorum bakalımRabbim hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah bişey soracağım size oruç tutuyormusunuz ben tutuyorum ama bişey olmaz herhalde
Ben de tutuyorum çünkü şuan varlığından bile haberdar değiliz. Zaten ilk 3 ay bebek annenin depolarından besleniyormuşRabbim hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah bişey soracağım size oruç tutuyormusunuz ben tutuyorum ama bişey olmaz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?