Yumurtlama 24-25-26-27-28 olanlar gelin birlikte bekleyelim 🦋

Benim göğüslerim çok ağrıyor ama iç çamaşırını çıkarınca öyle ağrımıyor sıkmıyorda niye öyle anlamadım, kasık ağrısı bel ağrısı çok var belim her zaman ağrır ama fıtık var bakalım hayırlısı birde bi yerde okumuştum göz bebeği büyümeside bi belirtiymiş oda var ama kendimide inandırmak istemiyorum çok belirti yaşayıp adet olduğum zamanlar oldu önceki çocuğumda da 8. Ayda olmuştu çok ağlamıştım olmuyor diye

Hiç bir belirtim yok bata kaldı 4 gün erken ymtlamıstım.. Bu sefer de olmadı galiba

Az önce prodoctor erken testi yaptım olsaydı cıkardı ya nasip bir sürü şey denemiştim bu ay..
Nasip hayırlısı olsun sağlıkla versin rabbim inşallah daha varmış ama adetine allahtan ümit kesilmez bende 8 gün kala yaptım negatifti hala umudum var bakalım

Arada ağrı giriyor. Beyaz akıntım çooook az diye üzülüyordum bugün yumurtlamadan sonra 8. Gün kasıklarımda hafif ağrı hissettim ve bu sefer belirgin beyaz akıntım gelmeye başladı bak yine heveslendim

Birde çok saçma gelecek belki ama kimyasal geçirdiğim zamandan öncesindede belirtim üst bacağım çok sıcaktı şuanda öyle inşallah vardır gebelik ya eşim askere bir aylığına varsada telefonla haber edeceğim pazar günü 12. Günde idrar testi yapacağım.

Kızlar benimde belirtilerim artmaya başladı kasıkta dolgunluk hissi ve göğüslerime giren sızlamalar oluyor gün boyunca böyleydim birde yüzüm yanıyor sıcak basması oluyor

Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah bişey soracağım size oruç tutuyormusunuz ben tutuyorum ama bişey olmaz herhalde

Kızlar benimde belirtilerim artmaya başladı kasıkta dolgunluk hissi ve göğüslerime giren sızlamalar oluyor gün boyunca böyleydim birde yüzüm yanıyor sıcak basması oluyor
Çatlama dan sonra kaçıncı gününüz bata kaç gün var

Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah bişey soracağım size oruç tutuyormusunuz ben tutuyorum ama bişey olmaz herhalde
Ben de tutuyorum çünkü şuan varlığından bile haberdar değiliz. Zaten ilk 3 ay bebek annenin depolarından besleniyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…