Yumurtlama 24-25-26-27-28 olanlar gelin birlikte bekleyelim 🦋

Kızlar sol tarafımda şişlik hissi var balon gibi bugün aynı şekilde devam ediyor bakalım hayırlısı inşallah bebiştir

Kızlar benimde bu ay çatlamam 25inde oldu tabi ki değerlendirdik bu ay şuan adetime 4 gün var az önce test yaptım galiba negatif sizce erken mi yaptım testi ? Bu arada 1 haftadır kasık ağrısı göğüs sızlaması ve göğüslerde dolgunluk 2 gündürde belim ağrıyor inşallah bu ay olmuştur

Kızlar sol tarafımda şişlik hissi var balon gibi bugün aynı şekilde devam ediyor bakalım hayırlısı inşallah bebiştir
Bende hiç şişlik yok kasık ağrısıda yok bugün gün yaklaştıkça tutmamış gibi hissetmeye başladım rabbim inşallah bu mübarek ayda nasip eder bizlere

Bence adet gününü bekle allahtan umut kesilmez gecikirse bir daha yap testi gününde bile negatif olup sonra pozitif olan var benimde 5 gün kaldı yapsam mı diyorum sonra kendimi tutuyorum hayırlısı bakalım

Bence adet gününü bekle allahtan umut kesilmez gecikirse bir daha yap testi gününde bile negatif olup sonra pozitif olan var benimde 5 gün kaldı yapsam mı diyorum sonra kendimi tutuyorum hayırlısı bakalım
Doğru diyorsun daha erken zaten ama sen kendi tutamıyor :)

Kasıklarımda arada batma oluyor beyaz akıntım arttı bugün yumurtlamanın pikinden sonra 9. Gün test yapsam çıkar mı? Sanki öncesinde bi belirtim fazla yoktu dünden itibaren olmaya başladı gibi. Birde sağ koltuk altım acıyo ağrıyo çok saçma gelebilir belirti mi bilmiyorum daha önce yaşayan oldu mu?

Kızlar benimde belirtilerim artmaya başladı kasıkta dolgunluk hissi ve göğüslerime giren sızlamalar oluyor gün boyunca böyleydim birde yüzüm yanıyor sıcak basması oluyor
Aynısı bende de var ama kendimi çok dinliyorum herhalde

selam kızlar benim bat:14 mart 26-27 şubat pik gördüm 25-26-27 şubat değerlendirdik. 28 sabah çatlama olmuştu. geçen ay kimyasal olmuştum inşallah bu ay olur. iki gündür göğüslerimde hassasiyet başladı. iki gün öncesine kadar da 1-2 gün beyaz akıntım oldu ve durdu şuan yok. bunlar dışında bir farklılık yok şimdilik. ben testi 14 martta yapıcm kanı da 17 martta düşünüyorum daha önce kimyasal yaşadığım için beta arttı mı azaldı mı sitresi yaşamamak adına. hepimiz güzel haberler alırız inşallah

Selam ben de rahmimde bir hassasiyet hissediyorum ama adet öncesi belirtiler de böyle o yüzden bilemiyorum, 26 yumurtlama ben 11 mart belirledim test gününü. Tabi ateşim düşmezse düşerse test yapmaya zaten gerek kalmayacak adet olurum.

Ateş işi nasıl oluyor ben bilmiyorum bunu

Ateş işi nasıl oluyor ben bilmiyorum bunu
Her gün sabah kalkar kalkmaz aynı saatte ölçüyorsun bazal vücut ısısı takibi deniyor arkadaşım. Adetin hemen öncesi ve adet döneminde düşük yumurtlamadan sonra adetten bir iki gün önce ya da adet gününe kadar yüksek seyrediyor.

Mesela adet günü yumurtlamaya kadar 36.1 36.3 arası ölçtün diyelim, yumurtladıktan sonra 0.3-0.5 derece artıp o seviyelerde gidiyor.
Gebeysen ateş düşmüyor, değilsen dediğim gibi bir iki gün önce ya da adet günü ateş düşüyor.

Kızlar bende 26 sında yumurtlama gördüm 27 sinde çatlama gördüm 24 25 27 01 inde değerlendirdik uygulamaya göre reglime 3 gün gösteriyor ama yumurtlamaya göre 5 günüm var ne zaman test yapsam doğru sonucu alırım acaba

Ben ölçtüm şimdi gerçi takip için geçti artık ama koltuk altı 37.5 alın 36.5 falan çıktı bugünden sonra bi takip edeyim bakalım fayda eder mi gerçi sabah bi test yapayım diyorum 4 gün var erken mi bilemiyorum ama

Bence yumurtlamayla alakalı değil adet tarihi yarın sabah erken testle yapsan çıkar mı ki acaba 2 gün kalmış oluyor

Bence yumurtlamayla alakalı değil adet tarihi yarın sabah erken testle yapsan çıkar mı ki acaba 2 gün kalmış oluyor
Ama ben gecen ay da ovulasyon testi yapmıştım normalde reglim düzenlidir hep 28 günde bir olurum geçen ay 12 . Gün yumurtlama gördüm 26 güne düştü döngüm erken oldum 2 gün

Başlayıp üç ay takip etmek lazım döngüyü net anlayabilmek için, en güvenilir ölçüm yeri ağız deniyor bazal ısı için

Ama ben gecen ay da ovulasyon testi yapmıştım normalde reglim düzenlidir hep 28 günde bir olurum geçen ay 12 . Gün yumurtlama gördüm 26 güne düştü döngüm erken oldum 2 gün
Ama adete bir kaç gün kala yumurtlama görenler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…