Bende hiç şişlik yok kasık ağrısıda yok bugün gün yaklaştıkça tutmamış gibi hissetmeye başladım rabbim inşallah bu mübarek ayda nasip eder bizlereKızlar sol tarafımda şişlik hissi var balon gibi bugün aynı şekilde devam ediyor bakalım hayırlısı inşallah bebiştir
Bence adet gününü bekle allahtan umut kesilmez gecikirse bir daha yap testi gününde bile negatif olup sonra pozitif olan var benimde 5 gün kaldı yapsam mı diyorum sonra kendimi tutuyorum hayırlısı bakalımKızlar benimde bu ay çatlamam 25inde oldu tabi ki değerlendirdik bu ay şuan adetime 4 gün var az önce test yaptım galiba negatif sizce erken mi yaptım testi ? Bu arada 1 haftadır kasık ağrısı göğüs sızlaması ve göğüslerde dolgunluk 2 gündürde belim ağrıyor inşallah bu ay olmuştur
Doğru diyorsun daha erken zaten ama sen kendi tutamıyor :)Bence adet gününü bekle allahtan umut kesilmez gecikirse bir daha yap testi gününde bile negatif olup sonra pozitif olan var benimde 5 gün kaldı yapsam mı diyorum sonra kendimi tutuyorum hayırlısı bakalım
Aynısı bende de var ama kendimi çok dinliyorum herhaldeKızlar benimde belirtilerim artmaya başladı kasıkta dolgunluk hissi ve göğüslerime giren sızlamalar oluyor gün boyunca böyleydim birde yüzüm yanıyor sıcak basması oluyor
Bu benim Ocak ayında yaşadığım belirti gibi o yüzden ben biraz umutluyum bakalımAynısı bende de var ama kendimi çok dinliyorum herhalde
Selam ben de rahmimde bir hassasiyet hissediyorum ama adet öncesi belirtiler de böyle o yüzden bilemiyorum, 26 yumurtlama ben 11 mart belirledim test gününü. Tabi ateşim düşmezse düşerse test yapmaya zaten gerek kalmayacak adet olurum.selam kızlar benim bat:14 mart 26-27 şubat pik gördüm 25-26-27 şubat değerlendirdik. 28 sabah çatlama olmuştu. geçen ay kimyasal olmuştum inşallah bu ay olur. iki gündür göğüslerimde hassasiyet başladı. iki gün öncesine kadar da 1-2 gün beyaz akıntım oldu ve durdu şuan yok. bunlar dışında bir farklılık yok şimdilik. ben testi 14 martta yapıcm kanı da 17 martta düşünüyorum daha önce kimyasal yaşadığım için beta arttı mı azaldı mı sitresi yaşamamak adına. hepimiz güzel haberler alırız inşallah
Hem umutluyum hem değilim hahaBu benim Ocak ayında yaşadığım belirti gibi o yüzden ben biraz umutluyum bakalım
Ateş işi nasıl oluyor ben bilmiyorum bunuSelam ben de rahmimde bir hassasiyet hissediyorum ama adet öncesi belirtiler de böyle o yüzden bilemiyorum, 26 yumurtlama ben 11 mart belirledim test gününü. Tabi ateşim düşmezse düşerse test yapmaya zaten gerek kalmayacak adet olurum.
Her gün sabah kalkar kalkmaz aynı saatte ölçüyorsun bazal vücut ısısı takibi deniyor arkadaşım. Adetin hemen öncesi ve adet döneminde düşük yumurtlamadan sonra adetten bir iki gün önce ya da adet gününe kadar yüksek seyrediyor.Ateş işi nasıl oluyor ben bilmiyorum bunu
Ben ölçtüm şimdi gerçi takip için geçti artık ama koltuk altı 37.5 alın 36.5 falan çıktı bugünden sonra bi takip edeyim bakalım fayda eder mi gerçi sabah bi test yapayım diyorum 4 gün var erken mi bilemiyorum amaHer gün sabah kalkar kalkmaz aynı saatte ölçüyorsun bazal vücut ısısı takibi deniyor arkadaşım. Adetin hemen öncesi ve adet döneminde düşük yumurtlamadan sonra adetten bir iki gün önce ya da adet gününe kadar yüksek seyrediyor.
Mesela adet günü yumurtlamaya kadar 36.1 36.3 arası ölçtün diyelim, yumurtladıktan sonra 0.3-0.5 derece artıp o seviyelerde gidiyor.
Gebeysen ateş düşmüyor, değilsen dediğim gibi bir iki gün önce ya da adet günü ateş düşüyor.
Bence yumurtlamayla alakalı değil adet tarihi yarın sabah erken testle yapsan çıkar mı ki acaba 2 gün kalmış oluyorKızlar bende 26 sında yumurtlama gördüm 27 sinde çatlama gördüm 24 25 27 01 inde değerlendirdik uygulamaya göre reglime 3 gün gösteriyor ama yumurtlamaya göre 5 günüm var ne zaman test yapsam doğru sonucu alırım acaba
Ama ben gecen ay da ovulasyon testi yapmıştım normalde reglim düzenlidir hep 28 günde bir olurum geçen ay 12 . Gün yumurtlama gördüm 26 güne düştü döngüm erken oldum 2 günBence yumurtlamayla alakalı değil adet tarihi yarın sabah erken testle yapsan çıkar mı ki acaba 2 gün kalmış oluyor
Başlayıp üç ay takip etmek lazım döngüyü net anlayabilmek için, en güvenilir ölçüm yeri ağız deniyor bazal ısı içinBen ölçtüm şimdi gerçi takip için geçti artık ama koltuk altı 37.5 alın 36.5 falan çıktı bugünden sonra bi takip edeyim bakalım fayda eder mi gerçi sabah bi test yapayım diyorum 4 gün var erken mi bilemiyorum ama
Ama adete bir kaç gün kala yumurtlama görenler varAma ben gecen ay da ovulasyon testi yapmıştım normalde reglim düzenlidir hep 28 günde bir olurum geçen ay 12 . Gün yumurtlama gördüm 26 güne düştü döngüm erken oldum 2 gün
Hımm uzun bi zamanmışBaşlayıp üç ay takip etmek lazım döngüyü net anlayabilmek için, en güvenilir ölçüm yeri ağız deniyor bazal ısı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?