Yumurtlama 24-25-26-27-28 olanlar gelin birlikte bekleyelim 🦋

Erken gebelik mi yaptın hiç belli olmuyor ama erkesi gün pozitife de dönebiluyor
Prodoctor erken gebelik, benim önceki hamileliğimde de geç döllenme olmuştu acaba ondan olabilir mi diye düşündüm ama kendimi hamile olmadığımada inandırıyorum ne gelirse allahtan napalım

Prodoctor erken gebelik, benim önceki hamileliğimde de geç döllenme olmuştu acaba ondan olabilir mi diye düşündüm ama kendimi hamile olmadığımada inandırıyorum ne gelirse allahtan napalım
Kesinlikle o da olabilir

Benimde yarın 6 gün kalmış olacak 13 ü kest yapıcam sabah bakalım

yumurtlamaya göre yap derim

Hayırlı sabahlar Kızlar ben sabah baktım ince bi çizgi gördüm çok silik belkide görmek istediğim için bilmiyorum ama dikkate almamalıyım değilmi

5 gün vardı yaptığımda dün yaptım
henüz erken canım bence beklenen regl gününde yapmalısın. ben geçen ay ısrarla üç gün öncesinden kan vermeye başladım önce sevindim sonra beta düştü kimyasal oldğunu anladım çok üzüldüm. eğer bakmasaydım kimyasal olduğumu hiç anlamayacaktım çünkü beklenen regl günümde regl oldum. bu defa regl geçmeden yapmayı düşünmüyorum. regl günüm 14 mart o zaman yapacaktım ondan bile vazgeçtim

Ya çok haklısın ama insan duramıyor bende gününde yapayım dedim ama gün yaklaştıkça çıkar ya varsa ne olacak dedim yaptım dayanamadım

Ya çok haklısın ama insan duramıyor bende gününde yapayım dedim ama gün yaklaştıkça çıkar ya varsa ne olacak dedim yaptım dayanamadım
gerçekten yapma kendini tut psikoloji rahat olacak önce. rabbim isteyen herkese nasip etsin bende çok istiyorum ama bir daha aynı sitresi yaşamamak adına günüm geçmedikçe test yapmayı düşünmüyorum. zaten 17 mart kadın doğum randevum var eğer olursa 3-4 gün geçmiş olacak en azından varsa bile düzgün bir beta değeri çıkmış olur. yoksa da regl olurum zaten Allahım inşallah nasip eder hayırlısıyla hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…