Erken gebelik mi yaptın hiç belli olmuyor ama erkesi gün pozitife de dönebiluyorDayanamadım test yaptım negatif5 gün var
Prodoctor erken gebelik, benim önceki hamileliğimde de geç döllenme olmuştu acaba ondan olabilir mi diye düşündüm ama kendimi hamile olmadığımada inandırıyorum ne gelirse allahtan napalımErken gebelik mi yaptın hiç belli olmuyor ama erkesi gün pozitife de dönebiluyor
Mesela ben o ay ikinci yumurtlamayı adete iki gün kala gördüm ovulasyon pik gösterdi diye hamileyim zannettim sonra regl oldum o farklı bi şey amaAma adete bir kaç gün kala yumurtlama görenler var
Kesinlikle o da olabilirProdoctor erken gebelik, benim önceki hamileliğimde de geç döllenme olmuştu acaba ondan olabilir mi diye düşündüm ama kendimi hamile olmadığımada inandırıyorum ne gelirse allahtan napalım
Benimde yarın 6 gün kalmış olacak 13 ü kest yapıcam sabah bakalımProdoctor erken gebelik, benim önceki hamileliğimde de geç döllenme olmuştu acaba ondan olabilir mi diye düşündüm ama kendimi hamile olmadığımada inandırıyorum ne gelirse allahtan napalım
Benimde 13 ü bat günüm var mı bi belirti vsBenimde yarın 6 gün kalmış olacak 13 ü kest yapıcam sabah bakalım
SıfırBenimde 13 ü bat günüm var mı bi belirti vs
Hahah al benden de o kadar
Ona çok takılmamak lazım ya neçe aylar full belirtişle boş geçti sen ne zaman test şapacaksınHahah al benden de o kadar
Ben test yapmıcam gecikirse yaparım anca sen?Ona çok takılmamak lazım ya neçe aylar full belirtişle boş geçti sen ne zaman test şapacaksın
Sahur yada sabahBen test yapmıcam gecikirse yaparım anca sen?
Yaa ama erken değil miSahur yada sabah
yumurtlamaya göre yap derimKızlar bende 26 sında yumurtlama gördüm 27 sinde çatlama gördüm 24 25 27 01 inde değerlendirdik uygulamaya göre reglime 3 gün gösteriyor ama yumurtlamaya göre 5 günüm var ne zaman test yapsam doğru sonucu alırım acaba
regle kaç gün varHayırlı sabahlar Kızlar ben sabah baktım ince bi çizgi gördüm çok silik belkide görmek istediğim için bilmiyorum ama dikkate almamalıyım değilmi
5 gün vardı yaptığımda dün yaptımregle kaç gün var
henüz erken canım bence beklenen regl gününde yapmalısın. ben geçen ay ısrarla üç gün öncesinden kan vermeye başladım önce sevindim sonra beta düştü kimyasal oldğunu anladım çok üzüldüm. eğer bakmasaydım kimyasal olduğumu hiç anlamayacaktım çünkü beklenen regl günümde regl oldum. bu defa regl geçmeden yapmayı düşünmüyorum. regl günüm 14 mart o zaman yapacaktım ondan bile vazgeçtim5 gün vardı yaptığımda dün yaptım
Ya çok haklısın ama insan duramıyor bende gününde yapayım dedim ama gün yaklaştıkça çıkar ya varsa ne olacak dedim yaptım dayanamadımhenüz erken canım bence beklenen regl gününde yapmalısın. ben geçen ay ısrarla üç gün öncesinden kan vermeye başladım önce sevindim sonra beta düştü kimyasal oldğunu anladım çok üzüldüm. eğer bakmasaydım kimyasal olduğumu hiç anlamayacaktım çünkü beklenen regl günümde regl oldum. bu defa regl geçmeden yapmayı düşünmüyorum. regl günüm 14 mart o zaman yapacaktım ondan bile vazgeçtim
gerçekten yapma kendini tut psikoloji rahat olacak önce. rabbim isteyen herkese nasip etsin bende çok istiyorum ama bir daha aynı sitresi yaşamamak adına günüm geçmedikçe test yapmayı düşünmüyorum. zaten 17 mart kadın doğum randevum var eğer olursa 3-4 gün geçmiş olacak en azından varsa bile düzgün bir beta değeri çıkmış olur. yoksa da regl olurum zaten Allahım inşallah nasip eder hayırlısıyla hepimizeYa çok haklısın ama insan duramıyor bende gününde yapayım dedim ama gün yaklaştıkça çıkar ya varsa ne olacak dedim yaptım dayanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?