Amin inşallah rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın sağlıkla nasip etsin. Benim nasip olursa ikinci olacak inşallah, ilkinde de 8 ay denedim olmamıştı sonra test yapmayı bıraktım 6 gün gecikince kan vermiştim test yapmicam dediğim ay hamile olduğumu öğrendim bazen salmak gerekiyorgerçekten yapma kendini tut psikoloji rahat olacak önce. rabbim isteyen herkese nasip etsin bende çok istiyorum ama bir daha aynı sitresi yaşamamak adına günüm geçmedikçe test yapmayı düşünmüyorum. zaten 17 mart kadın doğum randevum var eğer olursa 3-4 gün geçmiş olacak en azından varsa bile düzgün bir beta değeri çıkmış olur. yoksa da regl olurum zaten Allahım inşallah nasip eder hayırlısıyla hepimize
Yumurtlama ne zaman sizinAmin inşallah rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın sağlıkla nasip etsin. Benim nasip olursa ikinci olacak inşallah, ilkinde de 8 ay denedim olmamıştı sonra test yapmayı bıraktım 6 gün gecikince kan vermiştim test yapmicam dediğim ay hamile olduğumu öğrendim bazen salmak gerekiyor
Amin inşallah rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın sağlıkla nasip etsin. Benim nasip olursa ikinci olacak inşallah, ilkinde de 8 ay denedim olmamıştı sonra test yapmayı bıraktım 6 gün gecikince kan vermiştim t
aynen canım bende saldıktan sonra hamile kalanları burda çok gördüm en iyisi gecikme gördükten sonra test yapmakAmin inşallah rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın sağlıkla nasip etsin. Benim nasip olursa ikinci olacak inşallah, ilkinde de 8 ay denedim olmamıştı sonra test yapmayı bıraktım 6 gün gecikince kan vermiştim test yapmicam dediğim ay hamile olduğumu öğrendim bazen salmak gerekiyor
Test yaptın mıı?Sahur yada sabah
buraya çok güzel haberler yazarız inşallahAmin inşallah rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın sağlıkla nasip etsin. Benim nasip olursa ikinci olacak inşallah, ilkinde de 8 ay denedim olmamıştı sonra test yapmayı bıraktım 6 gün gecikince kan vermiştim test yapmicam dediğim ay hamile olduğumu öğrendim bazen salmak gerekiyor
Hangi gün olduğunu tam kestiremiyorumYumurtlama ne zaman sizin
Amin inşallahburaya çok güzel haberler yazarız inşallah
Yaptığın testi atar mısınHangi gün olduğunu tam kestiremiyorum
İlk test 19 u
2. 21 i
3. 22 si
4. 23 ü
5. 24 ü
Sonrasında devam etmedim silikleşince işaretli olan günleri değerlendirdim
Eki Görüntüle 3555186
Yaptığın testi atar mısın
Evet ama daha koyu degil şine varla yok arası innovitanın yanında keset test gönderdiler ınu da mı yapsamTest yaptın mıı?
Kaç gün var adetinize benimde aşırı silik burada belli olmamış çok ince bi çizgi var kendimide kandırıyor olabilirim tabiEvet ama daha koyu degil şine varla yok arası innovitanın yanında keset test gönderdiler ınu da mı yapsam
Evet aşırı silik gördüm ben hadi bakalım inşallah
aslında uygulamadan regl gününüze göre yapabilirsiniz arada 2 gün var zaten varsa erken gebelik testinden çıkar sanırımKızlar bende 26 sında yumurtlama gördüm 27 sinde çatlama gördüm 24 25 27 01 inde değerlendirdik uygulamaya göre reglime 3 gün gösteriyor ama yumurtlamaya göre 5 günüm var ne zaman test yapsam doğru sonucu alırım acaba
Adete 6 gün testte avox bilemiyorum banada öyle geliyor. Görmek istediğimi görüyorumKaç gün var adetinize benimde aşırı silik burada belli olmamış çok ince bi çizgi var kendimide kandırıyor olabilirim tabi
Ay gerçekten umutlandım şuanda rabbim hepimize nasip etsin şu mübarek ayda inşallah bu yaşıma kadar çok test yaptım hiç bunu görmedim böyle silikEvet aşırı silik gördüm ben hadi bakalım inşallah
Adet gününü bekleyelim bakalım ne olacak allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallahAdete 6 gün testte avox bilemiyorum banada öyle geliyor. Görmek istediğimi görüyorum
Benimkide böyle
Böyle kırmızımsı bi çizgi dimi umarım yalancı değildirAy gerçekten umutlandım şuanda rabbim hepimize nasip etsin şu mübarek ayda inşallah bu yaşıma kadar çok test yaptım hiç bunu görmedim böyle silik
Sende atBenimkide böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?