Yumurtlama 24-25-26-27-28 olanlar gelin birlikte bekleyelim 🦋

Amin inşallah rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın sağlıkla nasip etsin. Benim nasip olursa ikinci olacak inşallah, ilkinde de 8 ay denedim olmamıştı sonra test yapmayı bıraktım 6 gün gecikince kan vermiştim test yapmicam dediğim ay hamile olduğumu öğrendim bazen salmak gerekiyor

Yumurtlama ne zaman sizin

buraya çok güzel haberler yazarız inşallah

Evet ama daha koyu degil şine varla yok arası innovitanın yanında keset test gönderdiler ınu da mı yapsam
Kaç gün var adetinize benimde aşırı silik burada belli olmamış çok ince bi çizgi var kendimide kandırıyor olabilirim tabi

aslında uygulamadan regl gününüze göre yapabilirsiniz arada 2 gün var zaten varsa erken gebelik testinden çıkar sanırım

Kaç gün var adetinize benimde aşırı silik burada belli olmamış çok ince bi çizgi var kendimide kandırıyor olabilirim tabi
Adete 6 gün testte avox bilemiyorum banada öyle geliyor. Görmek istediğimi görüyorum

Ay gerçekten umutlandım şuanda rabbim hepimize nasip etsin şu mübarek ayda inşallah bu yaşıma kadar çok test yaptım hiç bunu görmedim böyle silik
Böyle kırmızımsı bi çizgi dimi umarım yalancı değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…