Yumurtlama akıntısı olup ovulasyon sonucu negatif olanlar

Ayyy Allah ikimize de nasip etsin yaaaa yaş ilerleyince insan korkuyor, ben bitane yapcam da ona kardeş yapcamda zaten zaman yok herkes beklenti içinde filan ne bileyim..
Amin aminnn ayni durumdayiz ama en azından 8.9. Aya kadar beklemeni tavsiye ederim sana. Bence senin normal yoldan olabilir canim

Gözünn aydınnnn değerlendirebildin mi peki. Benimki de bugün böyle
Senin pik oluyor yarın daha net çıkar değerlendirin ve aklınızda olsun sabah 4 ve 8 arası en kaliteli spremler oluyor bende genelde sabah 4 de değerlendirdim bugünde de yine sabah 4 birde saat 11 12 gibi deperlendireceğim sonrası rabbime kalmış

Bende gece değil gün içerisinde değerlendiriyorum, yarın sabah yedi gibi filan değerlendircem bakalım bende senin gibi çtlamayı bekleyebilirim belli olmaz ayyy çok heyecanlı yaaaaaa

Merhaba canım ne durumdasın testleri yaptın mı nasıl ilerliyor
Merhaba, iyim, saat ikide test yapcam, bugün sabah değerlendirme yapacaktık olmadı, normalde testi yapıp sonrasında bir iki saat içinde değerlendiriyordum ancak bugün testten sonra geceyi beklemem gerekebilir, ya diyorum kaçırırsam? dün gece çok yoğun kasık ağrısı ve şişkinlik vardı bugün çok azaldı o yüzden endişeleniyorum, gereksiz evhamdır inşallah, gideyim testi yapıp atayım bari, sen naptın?

Evet yumurtlama olurken benim de bu ay çok akıntım ve çok kaşık ağrım oldu büyük ihtimalle yumurta güzel gelişti çok sancı çektim ama ertesi gün geçti sonra da çatlama oldu zaten benim durum görselde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…