- 23 Nisan 2023
- 1.872
- 312
- 53
- 37
- Konu Sahibi Unconscionable
-
Olmus yumurtlama sankiBugün daha koyu
Görünüyor kuzuuuu hayırlı olsunBurdayim ben test yaptim sabah hem erken hem norml az bir sey cikti gubi geldi resimleyemedim telim iyi degil cikan sey gorunmuyor
Valla bugünde koyu idi, ben beklenen adete kadar her günü değerlendircem kuzu garanti yöntemOlmus yumurtlama sanki
Kuzu görünüyor yaaaGorunuyor mu bundan
Eki Görüntüle 3671442
Kuzu erken gebelik testi yapsanaGorunuyor mu bundan
Eki Görüntüle 3671442
Merhaba canım
Valla bana yedi bir tık koyu gibi geldi ama emin olamadım Kuzu son adet 24 ekim, döngü 28 gün beklenen adet 21 kasım.Merhaba canım6,7,8 aynı gibi geldi bana. Son adet tarihin ve döngün ne zaman idi?
Gerçi niye takılıyorum ki bu haftayı full değerlendirdim bugün dahil, yarın ve pazartesiyi de değerlendircem8 bence
Canım ben bu testleri yapmayi biraktim. Stres de yapmıyordum yaparken hatta keyifli bile geliyordu ama daha da relax olmak icin sanırım:) umarım gönlünce olur 2 güne bir değerlendirsen bile oluyorValla bana yedi bir tık koyu gibi geldi ama emin olamadım Kuzu son adet 24 ekim, döngü 28 gün beklenen adet 21 kasım.
Ay ben de anlamadım ya bugün dayanamadım test yaptım bi kaç saat sonrasında çizgi gördüm cuma günü de yapmıştım şimdi onda da görüyorum silik çizgi acaba dikkate almalı mıyım bilmiyorumKuzu çok dalgalı geldi bana ya anlayamadım yani bi koyu bi açık şekilde gitmiş sanki, kusura bakma yeni gördüm bu arada
Haklısın kuzu bende son testler olduğu için yaptım yoksa zaten test olsa da olmasa da değerlendireceğim bir aydı planlıydı. Bi de takviye aldım filan bakalım nolcakkkCanım ben bu testleri yapmayi biraktim. Stres de yapmıyordum yaparken hatta keyifli bile geliyordu ama daha da relax olmak icin sanırım:) umarım gönlünce olur 2 güne bir değerlendirsen bile oluyor
Bilemedim kuzu net değil sankiEki Görüntüle 3671695 Alttakini bugün 15.00 de yaptım üstteki cuma günü ikisi de ilk idrar değil tabi
Ben görüyorum aslında da fotoda çıkmıyo ama bi kaç saat geçti üstünden 6 saat falan sence pozitif olma ihtimali var mıdır, kuruma gibi bi çizgi değil sanki yaBilemedim kuzu net değil sanki
Alma bence, iki ay önce belki beş altı test böyle çıktı. Kaset testlere güveniyorum ben artık sadece, onda da hemen çıkmıyor diyorlar zatenAy ben de anlamadım ya bugün dayanamadım test yaptım bi kaç saat sonrasında çizgi gördüm cuma günü de yapmıştım şimdi onda da görüyorum silik çizgi acaba dikkate almalı mıyım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?