- Konu Sahibi mutfakperisii
-
hamile olabilir misin
benim kasıklarım ağrımamıştı ama yumurtlama günüme doğru göğüslerim acımaya ve şişmeye başlamıştı
hamile olabilir misin
benim kasıklarım ağrımamıştı ama yumurtlama günüme doğru göğüslerim acımaya ve şişmeye başlamıştı
Valla cnm benim de yumurtalama dönemiyle başlayan göğüs ağrılarım olmuştu. Onun dışında hiç bir hamilelik belirtim yoktu.
O da hamilelik belirtisi değildi benim için çünkü benim zaten adet zamanımda göğüslerim şişer ve acırdı.
Ama şöyle söyleyeyim seni ümitlendirmek istemem ama damarların çıkması hamilelikl belirtisidir.
Rabbim gönlüne göre versin.
hamile olabilir misin
[sıze=2][/sıze]
[sıze=2]
inşallah öyledir..8 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim ben korunma sürecim bitti..bu ay 2. Ayımız..adettimin bugün 12. Günü hamile kalmış olabilirmiyim acaba ???[/sıze][sıze=2]
[/sıze]
canim sen o zaman üstüne mi gördün??
olabilirsin de cnm ama tabii bunu söylemek için erken biliyorsun ki. Bunu nasıl erken öğrenebilirsin bilmiyorum ama inşallah hamilesindir
yok cnm üstüne görmedim ben:44:
Adetim bitti. Bir sonraki yumurtlama dönemi geldiğinde benim göğüsler acımaya ve şişmeye başladı.tabii bu arada çalışmalar devam ediyordu.
Sonra adet günüm geldğinde hasta olmadım. üstüne mi görmüşüm bilemedim ki şimdi. Bana normal gibi geldi ama:44:
olabilirsin de cnm ama tabii bunu söylemek için erken biliyorsun ki. Bunu nasıl erken öğrenebilirsin bilmiyorum ama inşallah hamilesindir
yok cnm üstüne görmedim ben:44:
Adetim bitti. Bir sonraki yumurtlama dönemi geldiğinde benim göğüsler acımaya ve şişmeye başladı.tabii bu arada çalışmalar devam ediyordu.
Sonra adet günüm geldğinde hasta olmadım. üstüne mi görmüşüm bilemedim ki şimdi. Bana normal gibi geldi ama:44:
[sıze=2]evet cnm adetimin 12. Günündeyim zaten öğrenmem imkansız dediğim gibi iki aydır korunmuyoruz bizde..bide ben korkuyorum kürtajda olduğum için acaba hamile kalmam zorlaşırmı diye işte..allah bi daha bana o acıyı yaşatmaz inşallah..göğüslerimdeki değişiklik beni tedirgin etti cnm..[/sıze]
haaa yok verdigin cevaba dayanarak sandim ki sen hamileydin ama haberin yoktu ve yumurtliyacam sanirken meger hamileymissin
ben hamile kalmadan önce hep belirtileri okurdum burada ve herkes en büyük belirtilerin göğüslerde olduğunu söylerdi. özellikle bu damar meselesi üzerinde duruyordu herkes.rabbim inşallah çok fazla bekletmez seni.Meleğin de inşallah şefaatçin olur rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın
Bol bol dua et. çalışmaları da bırakma derim
allahım hayırlısıyla bir evlat verir inşallah..kimseye böle bir acı yaşatmasın..herkesin evladı allaha emanet allahım korusun onları..zaten öle yumurtlama günü yapalım diye kendimi şartlamıyorum..budan okuyorum bazıları sadece yumurtlama gününe yakın çalışmaya başlıyorlarmış..ben öle yapmıyorum..en kısa zamanda evladım bana inşallah..sen hamilesin heralde cnm dimi?
evet cnm ben hamileyim çok şükür
Ben de yumurtlama günlerimde yoğunluk vermiştim.diğer günler denk geldiği zamanBenim düzenli olduğu için yumurtlama günlerimi az çok tahmin ediyordum.
Bir de çok dua ettim ben. Tesbihler falan çektim.bal tarçın yaptım.
2. Ay hamile kaldım.rabbim isteyen herkese de versin.kimseye aratmasın, kimseyi evlat hasretiyle sınamasın, sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin
Sen de inşallah en kısa zamanda ben de hamileyim diye topik açarsın
kızlaaaar benden başka böyle belirtisi olan yokmu tek benmiyim??????????:18:
inşallah öyledir..8 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim ben korunma sürecim bitti..bu ay 2. ayımız..adettimin bugün 12. günü hamile kalmış olabilirmiyim acaba ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?