Yumurtlama dönemi

Dun cıfcızgıydı sabah oyuzden sabah yaptık bız aksam bıraz sılktı bıde kasıklrımda cok agrı vardı yapmdık bugun yapcaz bugunde cıft

Bu dunkı bugunudeatrm bırazdn yatktan klkmıom nıe bolekasım agrıosa

Eklentiler

• IMG_20160502_073437.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 44
Bu dunkı bugunudeatrm bırazdn yatktan klkmıom nıe bolekasım agrıosa
Cnm şuan kasığının ağrıması normal dün çift çizgiyi gördüysen bugün yumurtluyosun demek bugünü de değerlendir yarın teste göre de ayarlarsn inşallah Rabbim bu ay nasip etsin ikimizede

Ins dun sabah degerlnddık aksam yapmadım karnımcok agrıo aksam yaprımbugun xd ıns kuzummm ıns allahım bebek ısteyn hwrkeze nsıp etsın ıns

Benim 15 i olcak heralde tam 14.cü günde yumurtladm tabi hyrlsı daha 2 hafta var çabucak geçsin şu günler bzde pozitifleri görelim

Ins bende 15 gunde yumrtladım bak dunle bugun

Eklentiler

• IMG_20160502_084110.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 55
Ozmn bn 15i snde 16sı hadi bkm inşallah recep ayı uğurlu gelsin ikimize

Günaydınlar.. konuyu okudum ve benimde regl 15 mayıs kızlar.. bakalım bu ay regl olursam bende ovü testlerine başlıcam. ama inş. kullanmaya gerek kalmadan güzel haberler alırız hepimiz..

Ins canım 26 27 28 29 30 1mayıs 2 mayıs yanı bugun yaptysan bı ıhtmal sun benım yumrtlaö gunumdu reglm 15 gozukuo dogruysa

bu ay sürekli ilişki olmadı ama bakalım 21-25-28 ve 1 mayısı değerlendirdik.. sizde süreler oratalama böylemi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…