Yumurtlama dönemi

Aynn benımkıde geldı reglım yarın bıtcek nezamn baslyım esin

Aynn benımkıde geldı reglım yarın bıtcek nezamn baslyım esin

Canim kaç günde bir oluyosun? Ona gore yap ben 30 günde oluyorum içinde kullanimi yaziyo hangi gün baslamanda benimkinde 13 yaziyordu benim bugün 12. Günüm bence sende 10. Günden itibaren yapmaya başla garanti olsun bide yapmadan önce 3-4 saat kadar sivil almamaya dikkat et Patsi53

Bende alcam ovu testi kapıda ödemeli hangi siteden alabilirim sizce

Tamam kızlar bende bi bakym Teşekkür ederim

Nrt sayfası calsmyor suanda ensar mwdikal telfnu verım arayın ordan sorun neten ulasılmıo suanda0212 909 2119 ben ovula 26 tllk aldım kargo ucretı 31 tl yaptı kapıda odedım

Icınde 20 ovulasyon 6 geblık testı var tesımlerı yuksrda attım

Ay Allahim ya zamanının hamilelikleri ne problemli arkadaş yok yumurtam olustumu buyudumu catladimi değerlendirdim tuttumu tuttu kimyasal mi dış gebelik mi mol gebelik mi ayy catlayacagim valla nedir bu bizim çektiğimiz ya şöyle hemencecik hamile kalanlara imrenir olduk eskiden böyle şeyler yoktu o kadinlar napiyodu acaba bu arada tabi kelin merhemi yokki sürsün başına takvime göre bugünlerde catliyor sevgili yumurtaciklarim değerlendiriyoruz bakalim ne olcak bu sefer ay kızlar hepimiz birbirimize edelim birer dua kimin duasi kabul olur bilinmez Allahim tez zamanda nasip kısmet etsin inşallah birer bebek kucagimiza sorunsuz bir hamilelik sıhhatli bir evlat

Amin yavrum ederım vala herkeze zatn yasın okyunca tandm tnmadıma yolrm o deılde eskıden de baska seyler varmıs benım kaynana benım kocaya bı karısmla hamıle kalmıs 3 yıl cocukolmamıs sona ard arda 4 ogln xd

Amin yavrum ederım vala herkeze zatn yasın okyunca tandm tnmadıma yolrm o deılde eskıden de baska seyler varmıs benım kaynana benım kocaya bı karısmla hamıle kalmıs 3 yıl cocukolmamıs sona ard arda 4 ogln xd
Karışımı bizede versin kaynanan valla olursa komple kk bin hayrına girer direk cennetlik olur

Gecen soledı bana annesı yapmıs oda bılmıo oda bana sasıo bızım zamanda hamulık testı bıle yoktu hastnye gıdıoduk bıde yumurtlma trstı cıkmıs yakunda evde cınsıyete ogrenılır dedı gulduk xd

Doğru soyluyo kadın annem bana hamileyken eve üç kere karnına hafif hafif bastırmış 1 buçuk aylık hamilesin demiş alttan muayene bile etmemis dusun ultrason hak getire şimdiki doktorlar adet gününü soruyu ona göre su kadar diyo eskilerde var ne varsa valla

O da lazım olur diye biyerlere yazsaymis ya ışte aklına gelmedi demekki

Benım babanem ebe emklı hastanede hunı dınyolrmıs kız erkk dıe xd benım babanm bırı hamile olunca kız erkk dıo bılıo eskı tecrube sankı ermısler xd

Işte şimdiki doktorlara onlarda ders vermeli bence herşey tıbbi değil yasanmislikta var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…