Yumurtlama dönemi

Kızlar bugün ovu testlerim geldi reglimde bugün bitcek ne zmn başlym sizce ilk defa deniycem pek bi tecrübem yok

30 günde bir oluyorum 12. Gün basladim 13.gün çift çizgiyi gördüm sende ister hemen başla istersen de 10. Gün felan canim. İçindeki kagitta yaziyor

Bende 28 29 günde bi oluyorum yarın yada öbür gün başlym bnde madem hakkmzda hyrlsı

Benımde bugun bıttı reglı ben 26 sında baslıcm yumrtlma gunm ole yanı reglı baslngıcından 11 12 sona yap

Benımde bugun bıttı reglı ben 26 sında baslıcm yumrtlma gunm ole yanı reglı baslngıcından 11 12 sona yap
Pazartesi başlycam cnm bn öle karar verdim internette yumurtlama Mayıs'ın 2sini gösteriyo ama teste göre belli olcak baklm hyrlsı

Evet Can'ım bende onu gördüm internette ama bu ay o şekilde hesaplayıp yaptık ama yine bir şey yok.. Peki doktor net günü söyleyebiliyor mu ?

Merhaba canim daha once soyleyen oldumu bilmiyorum ama ben internette okumustum adetin 9. Gununden itibaren gun asiri iliskiye girmek gerekiyormus hem sperm kalitesinden dolayi hem de her ay yumurtlayacagin gunde ayni olmayabilir zaten sperm 2 veya 3 gune kadar yasayabiliyor.Ayrica iliskiden sonra yat uyu agaya kalkma biraz onlara zaman tani 10 saat suruyor spermin yumurtaya ulasmasi :) Allah sanada nasip eder insallah

Gece eğer yatmadan önce idrarını yapıp yatarsan olur cnm

telefona adet takvimini indir yumurtlama dönemlerini otomatik hesaplıyo adette bir iki gün belki geç ya da erken gelir o takvim cok iyi bence indirin

Takvım var da bazen ıse yaramıo ovuladyon testı ıle pekıstırıcem onu daha net kedın cozum ınssss

Benim sadece adet olduğum gün çok agrim oluyo o günüm mahvoluyo canim ikinci günde hafif oluyor. Hayit otu hamileligede iyi geliyo diye duymuştum ama.

Evet aslinda son zamanlarda yumurrltmamda sorunlar yasiyorum hem yumurtlama icin hemde sancilarim icin. Inan o kadsr agir geciriyorum ki kalkamiyorum sanki dunyada son 3 gunluk omrum kalmis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…