- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Himmm tüh tüh desene kadıncağız çok önemli bir formülle kimseyle paylasmadan gitti birileriyle paylassaydi bizede faydası olcakti belki hemde vallaY
Yok onada annesı yapmıs bılmyokı kadın annesı oldu
Ya arkadaşlar bence bu yumurtlama işi herkeste degişiyor...
Mesela ben 21 gunde bir adet olurken 14.gunde yumurtluyordum.
Şimdi 28 gunde bir oluyorum ve 14 diye hesapliyorum doktorlar da oyle soyledi. Bikac ay 14 denedik.
Sonra yumurtlama takibi yaptirdim bikac ay şok oldum cunku 9.gunde yumurtluyormuşum..
Sonra dedim ki bikere denk geldi heralde 5-6 ay daha ultrasona girdim 8.gunde doktor her gittigimde yumurtluyorsun bugun en gec yarin dedi.
Herkeste ayni olmuyor mutlaka ultrasonla takip edilmeli bence.
Bende iki aydir 16 si diye demiyorum olmuyor o yüzden ovulasyon testi aldim onu deneyecegim inş. Bu ay olur
Bugün çift çizgiyi gördüm ama yarin tekrar ovu testi yapacagim bakalim nazil bir değişiklik olacak.ben yumurtlama günümü akintimdan buluyorum bu ay o akinti bugün geldi ve testin çift cizgiInsallah allah isteyenlere hayirli evlat nasip etsin
bu yumurtlama anlamadım bünyeden bünyeye değişiyor diye düşünmeye başladım.bende takvim hesaplamalarına göre ki çok düzenlidir adetim 14. günü diye biliyorum.ovulasyon aldım sırf meraktan başladım yapmaya ama adetin başlamasından itibaren 6. günde çizgi çıkmaya başladı 8. günde tamamen çizgi göründü.ya test yanlış, ya benim vücut adet daha biterken yumurtlama yapıyor bilemedim.
Hadi bakalim insallah hayirli haberlerini aliriz.bir vakti zamani oldugune inaniyorum.o kadar cok sey duyuyorum ki.Ol der ve olur.tek bildigim bu bugunlerde.cani gonulden duacinim canim.Canim ben akintimdan yumurtlama olup olmadigini anliyordum ilk ay 18. Günde geldi gecen ay 16. Günde geldi bu ayda bugün 13. Günüm ve bugün geldi ilk defa bu oy ovulasyon testi demedim ilk defa dun yaptim silik cikti bugün akintiyi gördüm yaptim çift çizgi cikti bakalim yarin nazil cikacak yazarim buradan ama nedense hamilelik olusmuyo
Hadi bakalim insallah hayirli haberlerini aliriz.bir vakti zamani oldugune inaniyorum.o kadar cok sey duyuyorum ki.Ol der ve olur.tek bildigim bu bugunlerde.cani gonulden duacinim canim.
Bugün çift çizgiyi gördüm ama yarin tekrar ovu testi yapacagim bakalim nazil bir değişiklik olacak.ben yumurtlama günümü akintimdan buluyorum bu ay o akinti bugün geldi ve testin çift cizgi
bu yumurtlama anlamadım bünyeden bünyeye değişiyor diye düşünmeye başladım.bende takvim hesaplamalarına göre ki çok düzenlidir adetim 14. günü diye biliyorum.ovulasyon aldım sırf meraktan başladım yapmaya ama adetin başlamasından itibaren 6. günde çizgi çıkmaya başladı 8. günde tamamen çizgi göründü.ya test yanlış, ya benim vücut adet daha biterken yumurtlama yapıyor bilemedim.
ha yani oluyor böyle bir şey.Aaa bak şu an rahatladım.Sorun mu var testler mi yanlış diye kafayı yiyecektim.Cnm bende yazdim iste sana. Reglin 8 gunu doktora gittigimde bugun yarin yumurtlarsin diyordu hep...
Megersem ben de 9. Gunde yumurtluyormusummm.
Bende almayi dusunuyorum ama zaten benim yumurtlamam adet bitiminden sonraya denk geldigi icin mutlaka iliski oluyor. Esime soyledim 10.gun diye. Artik hesap yapmiyorum vede regl olacagim gunleri de bilmiyorum. Kafam daha rahat. Insanlar nasil 1 bucuk ay 2 ay regl olduklarini anlamiyorlar bilmiyorum bana cok garip geliyor.
Keske benimde sancilarim olmasa da ben de anlasam.
Adet olmadan 1 hafta once basliyor 3 gun kala feci agrilar oluyo zaten diyorum aha bugun adt gunum agrilardan anliyrum.
Bende çok agri cekiyorum canim işkence gibi geliyor o günler doktora da gittim iki defa agri kesici verip gonderyo birşey yok diyo anlamiyorum bende
ha yani oluyor böyle bir şey.Aaa bak şu an rahatladım.Sorun mu var testler mi yanlış diye kafayı yiyecektim.
Benim sadece adet olduğum gün çok agrim oluyo o günüm mahvoluyo canim ikinci günde hafif oluyor. Hayit otu hamileligede iyi geliyo diye duymuştum ama.Ben bu ay hayıt tohumu denicem sende arastir istersen cok faydasi varmis insallah regl sancilarima iyi gelir...
Regl olmadan 1 hafta once bide regl olduktan sonra toplamm ayda 10 gun sanci cekiyrum hemde oyle boyle degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?