Yumurtlama dönemi

Evet aslinda son zamanlarda yumurrltmamda sorunlar yasiyorum hem yumurtlama icin hemde sancilarim icin. Inan o kadsr agir geciriyorum ki kalkamiyorum sanki dunyada son 3 gunluk omrum kalmis gibi
Bugun yine Yumurtlama akintisini gördüm ben canim test yapamadim galiba yine yumurtladim

Kizlar ovu testin adetinin 13. Günü çift cizgiydi ve şeffaf akintim vardi dun yaptim çizgi silik cikti.ama bugün beyaz şeffaf akintim var testi yaptim silik cikti sadece 13 unu değerlendirebildim yatili misafirim var akintim devam ediyor

Eklentiler

• 14614269252791211774114.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 49

Canim ben anlamiyorum bu testten hic yapmadim

Benımde regli sonrası yumurtlama haftamın bası bugun bı bakarmısınız ılk defa yaptım demın 26 sı ıle 1 arası yumurtlmmm benım 1 yumurtlamm mayısın tam 2 cıxgı az da belırgınde flas patlayımca az gıdıo ama sılık

Eklentiler

• DSC_0107.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 54
Canm benimde silik çıktı daha iki ćizgiyi koyu görünceye kadar devam

Iste bole ayın 1 yumurtlma devam ozmna kdar

Eklentiler

• DSC_0113.webp
    12 KB · Görüntüleme: 53
Slm kizlar oncelikle yumurtlama ilr ilgili yasadiklarimi paylasayim.1 yildir bebek istiyrz ama vakti hala gelmediki olmuyr.son 4 aydir yumurtlama itibaren kahvrngi akintim basliyr ve regl gunune kadr devam ederdi.yaklasik 10 gun yani.gecen ay reglimin 22 gunu hormon testi ile yumurta catlamis dedi dr.um ama malesef akinti yuzunden iliski yasayamadik bu ay reglimn 23 gunu 15mm ve 7 mm yumurta old.ogrendim ve bugun kahverengi akinti gelmeye basladi yine kafam o kadr karisik ki ne bu akinti yardim edin boyle durumu yasayanlar varmi

Akıntı yumrtmayla oluoda kave rengını cozemedım doktora gıt bı muayne ol fıtıl faln verıolar gercı akıntı kotu kokulumu deılse ılskıden once sıl yıka

Tıksınıosa dıcen yumurrtlma donmınde olyomus dıe ıstyosanız katlncanız ha ama. Kahve rengı norml dıl ustyosun heralde yada kıst sefaf normal doktora gıt benımde oluyody fıtıl verdıler

Yok canm kahverngi geldigi an bizde tatil o nednle sorun yok ama bu akinti yumurta catlamsi icin oluyrsa ya ben sok cunku o donemde iliski yasamiyrzz.yanlis taktik.sen fitil kullandiktan sonra gecti mi peki?

Yok yanı sole geldı sefaf ve beyaz akıntı kıst olbılır bı kadın doguma gorun tatlm hanı beyaz ve aaff akıntı yumrtlama donemı olyor bolyorum

Kizlar bu ayi iyi degerlendiremedik yumurtlama dönemimde bir defa degerlendirebildik galiba bu ayda olmadi tatili misafirin var hemde eşim şehir dişinda

Yok yanı sole geldı sefaf ve beyaz akıntı kıst olbılır bı kadın doguma gorun tatlm hanı beyaz ve aaff akıntı yumrtlama donemı olyor bolyorum
Cnm bn bugün çift çizgiyi gördüm sende durumlar nasl

Resmını atsana ben yarın atrım sılık cıktı benım yarın ovu gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…