- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
Bugun yine Yumurtlama akintisini gördüm ben canim test yapamadim galiba yine yumurtladimEvet aslinda son zamanlarda yumurrltmamda sorunlar yasiyorum hem yumurtlama icin hemde sancilarim icin. Inan o kadsr agir geciriyorum ki kalkamiyorum sanki dunyada son 3 gunluk omrum kalmis gibi
Bugün yumurtlama akintisini yine gördüm test yapma zamanin olmadi sefaf akintim var ilginç geldi bana iki gün öncede sefaf akintiyi gördüm bugundeYumrtlma gun dunmus
Kizlar ovu testin adetinin 13. Günü çift cizgiydi ve şeffaf akintim vardi dun yaptim çizgi silik cikti.ama bugün beyaz şeffaf akintim var testi yaptim silik cikti sadece 13 unu değerlendirebildim yatili misafirim var akintim devam ediyor
Canm benimde silik çıktı daha iki ćizgiyi koyu görünceye kadar devamBenımde regli sonrası yumurtlama haftamın bası bugun bı bakarmısınız ılk defa yaptım demın 26 sı ıle 1 arası yumurtlmmm benım 1 yumurtlamm mayısın tam 2 cıxgı az da belırgınde flas patlayımca az gıdıo ama sılık
Cnm bn bugün çift çizgiyi gördüm sende durumlar naslYok yanı sole geldı sefaf ve beyaz akıntı kıst olbılır bı kadın doguma gorun tatlm hanı beyaz ve aaff akıntı yumrtlama donemı olyor bolyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?