- 10 Temmuz 2015
- 16
- 1
- 6
- 32
- Konu Sahibi Dilayda1401
-
Öncelikle geçmiş olsun. İnternetten ovulasyon hesaplayabilirsiniz. Bunun için adet döngünüzün kaç gün olduğunu bilmeniz ve en son hangi tarihte adet olduğunuzu bilmeniz yeterli. Ama ovülasyon testi alıp takip etmeniz daha kolay olur ve hata payı azalır. Gittigidiyor Üzerinden uygun fiyata alabilirsiniz.
Ben teşekkür ederim. İnşallah kısa zamanda güzel haberler paylaşırsınız.Eylemeylemce çok telekkürler hemen bakıcam şimdi
İnanınki gün sayıyorum o haber için bende umarım değerBen teşekkür ederim. İnşallah kısa zamanda güzel haberler paylaşırsınız.
Bunu hiç duymamıştım ama şıan belki psikolojik olaraktır bilmiyorum ama kendimi idrar kokuyor gibi hissediyorum ayrıca kasıklarımda ince ince agrılar var dediğiniz gibide akıntım var çok fazla hemde yumurtlama döneminde olabilirmiyim?alllahım sabırlar versın.ınşallah en kısa zamandan hayırlı sağlıklı bır evlat sahıbı olursunuz.arkadaşların dedığıne ek olarak akıntı kontrolu yapabılırsın.yumurtlama donemınde akıntı yumurta akı kıvamında oluyor o donemlerde bılrlıkte olabılırsınız.
23 mart 16 nisan 19 mayıs 20 haziranyumurta akı kıvamına benzıyorsa olabılır tabı.bazı ınsanlarda yumurtlama donemındede ağrı olabılıyormuş
en son ne zaman regl oldunuz.tahmını hesaplamaya çalışalım
reglın çok duzenlı değıl sanırım.23 mart 16 nisan 19 mayıs 20 haziran
evet canım daha erken.en azından 21-22 temmuz gibi denersın testı.hayırlsı olsunDeğerlendirdim umarım işe yaramıştır test yaptırmak için çokmu erken peki ? B birsenbirbenbirdebebek
İnşallah pozitif çıkar inşallahevet canım daha erken.en azından 21-22 temmuz gibi denersın testı.hayırlsı olsun
inşallah.haber vermeyı unutmaİnşallah pozitif çıkar inşallah
Ben galiba dayanamayıp yarın test yapıcaminşallah.haber vermeyı unutma
idrar testinde çıkacağını sanmıyorum.o zaman kan testı yaptır çok merak edıyorsanBen galiba dayanamayıp yarın test yapıcam
Malesef hastalandım peki bu soğan kürü işe yarıyormu acaba ? B birsenbirbenbirdebebekidrar testinde çıkacağını sanmıyorum.o zaman kan testı yaptır çok merak edıyorsan
canım öncelikle çok üzüldüm ama her şeyde vardır bir hayır.meleğin seni bekleyecek...ovülasyona gelince benim de tam belli olmadığından(normalde adet tarihinden 15 gün geriye gidince ovülasyon dönemidir) bir türlü bilemediğimden dolayı internetten ovülasyon testi aldım ve o şekilde hamile kaldım.eczanede 5 tanesi 50tl internette 35 tanesi 45tl civarındaydı.kapıda ödemeyle 1 günde teslim edildi.bende işe yaradı.ben soğan değil de saraçoğlu bal tarçın çörekotu kürü yaptım.hayırlısı olsun şimdiden...Malesef hastalandım peki bu soğan kürü işe yarıyormu acaba ? B birsenbirbenbirdebebek
canım hıç yapmadım soğan kurunu bılgım yok.Malesef hastalandım peki bu soğan kürü işe yarıyormu acaba ? B birsenbirbenbirdebebek
hayırlısı olsun.ınşallah bu ayaMalesef hastalandım peki bu soğan kürü işe yarıyormu acaba ? B birsenbirbenbirdebebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?