ADANACIM BAK BU YORUMDA BİZİM SİTEDE YAZILMIŞ , BENCE DOĞRULUK PAYI YÜKSEK : canım yumurtan çatladığında en belirgin özellik akıntı kontroludür..tuvalete gittiğinde akıntın eğer şeffaf veya beyaz renkte iki parmağının arasına aldığında uzuyorsa çatlamıştır..çünkü yumurta hücresi kabuktan ayrılıp tüplere doğru ilerlerken kabuğun içinden sümüğümsü bir akıntı salgılar ve bu da rahatlıkla anlaşılabilir..
birde tabi klasik karın ağrısı batma şeklindeki sancılardır..
ben de tam yumurtlama gunumde kaldim ve kizim olucak kismetse
ben de tam yumurtlama gunumde kaldim ve kizim olucak kismetse
sesomu benım ıkı kızım var canım sana sunu soyleyım adet bıtımınden basla 10.gunune kadar hergun ılıskı bence sonra 3 5 gun ara ver ..bende bır oglum olsun ıstıom bu ay 11. ve 12. gunde yumurtlamayı hıssettım lekelenme felan işallah tutturmusumdur pekı sen ne dıyosun bızım yumurtlama 11. 12. gun felan oluo demı ısallah yanlıs degıldır
2 kızın varmış. 3. yü tahmini yumurtlamaya göre yapma derim.yumurtalamayı kesin belirlemelisin.
ilk defa burda öğrendim kıs erkek olma günlerini.rabbim istersen kıs veya erkek olur bence aman sağlıklı olsunda kıs erkek fark etmez ama sakın kıs olacak veya erkek olacak nıyetiyle gün hesaplayıp girmeyin rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat olsun deyin rabbimin zoruna gider arkadaşlar.en iyisini rabbim bilir
Sana katılıyorum bunların hiçbiri bilimsel değil... hatta birkaç doktor bişeyler ortaya atmış ama ispatlanamamış... duyarlı bir hekim tıbben ispatı olmayan durumlarda yorum yapmaz... yapmamalı... ayrıca bunu bilimsel gibi ortaya sunanlar ovulasyon günü hamiş kaldım kızım oldu diyenlere yok senin yumurtlama günün farklıdır deyip haklılığını ısrarla savunanlar var... bakalım görelim... yalnız ben doktoruma sordum kısa ve net cevap aldım bunlar hurafe dedi...
canım sana yanlış söylemişler yumurtlama döneminde erkek olma riski daha fazla yumurtlamdan iki üç gün önce sık ilişki kız olma ihtimali yüksekbende yumurtlama dönemini takip edenlerdenim.Kızımın olmasını çok istiyodum tesadüfen bir sitede yumurtlama dönemlerinde sık ilişkiye girildiğinde kız olma ihtimalinin daha fazla olduğunu okumuştum. Öylede yaptık ama oğlumuz olcak kısmetse
Merhaba Hanimlar,
Cinsiyetle ilgili arastirma yaparken buldum siteyi. Meger ne cok anne varmis, bebeginin cinsiyetini belirlemek icin yontemler arastiran. Ben de onlardan biriyim. Tabii ki herseyin basi saglik ve hicbir yontemin yuzde yuz garantisi yok ama eger ihtimali arttiran yontemler varsa bunlar da gozardi edilemez. Ve bu "Herseyi Allah in bildigi" gercegine aykiri olmaz. Allah butun evlatlara saglik versin.
Ben Yumurtlama gununde iliskiye girmekle ilgili ayrintili bilgi istiyorum arkadaslar. Benim 2 tane dunyalar tatlisi kizim var. 3. yu planliyoruz. Aileyi biraz genisletecegiz.. "Izin isteyecegine canini iste" kalibinda bir patronum var. O yuzden doktora gidip de bunu uzun uzadiya gorusemiyorum.
Ben anladigimi yazayim, eger eksik veya yanlislar varsa lutfen yazin.
Yumurtlama gunu son adet tarihinden 14 gun once. O gun dollenme olursa erkek ondan 2 gun once ve oncesinde olursa kiz oluyor. yani teoriye gore..
Buna gore; benim son adet tarihim bugun yani 6 ocak saat 8.20. 23 ocak ta iliski olmali ki genellikle yumurtlama yi hissediyorum ve hep 14 gun oncesine geliyor.
Simdiden tesekurler..
momof kaç günde regl oluyorsunn canımmm
ben 26 gün de olduğum içinn benim 12nci günüm yumurtlamaa zamnım oluyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?