Doğuma Hazırlık yumurtlama dönemini takip edipte hamile kalanlanlar bebekleriniz erkekmi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benimde adetimden sonra 13. günü tek ilişki ile bi kerede oldu ve erkek ogün öncesi ve sonrası hep korunduk adetim 28 29 gün sieiyodu

evet canım benım adetımın11.gunu lekelenme 12.gunu bel agrısı ve aksamı yumurta akı gıbı bırsey geldı uzuyodu boyle.. 11. ve 12. gunude degerlendırdım allahım inşallah tutmustur evet glup o gecede sabaha karsı anıden boyle sıcak basmasıyla uyandım hepsı uyuyor ya gercekten oyle ınsan kendını dınleyınce anlıyor ama bunları normalede dıkkat etmıyodum bu ay dıkkat ettım

yumurtlama gününden 1 gün öncesi kız olma ihtimali mi erkek mi
fazla?

ilk defa burda öğrendim kıs erkek olma günlerini.rabbim istersen kıs veya erkek olur bence aman sağlıklı olsunda kıs erkek fark etmez ama sakın kıs olacak veya erkek olacak nıyetiyle gün hesaplayıp girmeyin rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat olsun deyin rabbimin zoruna gider arkadaşlar.en iyisini rabbim bilir

ben de tam yumurtlama gunumde kaldim ve kizim olucak kismetse

bak rabbim isteyince erkek olacak dediğiniz yumurtlama gününde kıs nasip etmiş.geç yumurtlama filan olmamıs canım hemen kılıf uydurmayın bence garibime gitti bu topik vallahi

2 kızın varmış. 3. yü tahmini yumurtlamaya göre yapma derim.yumurtalamayı kesin belirlemelisin.

Sana katılıyorum bunların hiçbiri bilimsel değil... hatta birkaç doktor bişeyler ortaya atmış ama ispatlanamamış... duyarlı bir hekim tıbben ispatı olmayan durumlarda yorum yapmaz... yapmamalı... ayrıca bunu bilimsel gibi ortaya sunanlar ovulasyon günü hamiş kaldım kızım oldu diyenlere yok senin yumurtlama günün farklıdır deyip haklılığını ısrarla savunanlar var... bakalım görelim... yalnız ben doktoruma sordum kısa ve net cevap aldım bunlar hurafe dedi...

Son düzenleme:

kimi doktor yok böyle bişey diyor kimisi de olabilir diyor...zaten bu işin %100 yada ne biliyim %90 sonuç veremeyeceğini herkes biliyor..%50 olan şansı belki %10 belki %20 arttırabilir,hepsi bu...
işyerinden bi arkadaşım elevizynda seyretmiş ama yakın bi zamanda değil,bi sağlık programında doktor anlatıyomuş bu yöntemi..şansı arttırır diye...yani bu yöntemi doğru bulan doktorlar da var...
ama geneli elbette etik bulmadığı için yok böyle bişey diyodur..haklılar da tabi...doğanın dengesini bozmamak adına...

kıslar biz tam yumurtladığım gün ilişkiye girmişiz tesadüfen. yumurtlamamın 1,5 gün sonrasında aşılama yapıldı bakalım bu çarşamba kısmetse cinsiyet öğrenicez sonucu yazarım sizede :))))

bende yumurtlama dönemini takip edenlerdenim.Kızımın olmasını çok istiyodum tesadüfen bir sitede yumurtlama dönemlerinde sık ilişkiye girildiğinde kız olma ihtimalinin daha fazla olduğunu okumuştum. Öylede yaptık ama oğlumuz olcak kısmetse

Merhaba Hanimlar,
Cinsiyetle ilgili arastirma yaparken buldum siteyi. Meger ne cok anne varmis, bebeginin cinsiyetini belirlemek icin yontemler arastiran. Ben de onlardan biriyim. Tabii ki herseyin basi saglik ve hicbir yontemin yuzde yuz garantisi yok ama eger ihtimali arttiran yontemler varsa bunlar da gozardi edilemez. Ve bu "Herseyi Allah in bildigi" gercegine aykiri olmaz. Allah butun evlatlara saglik versin.

Ben Yumurtlama gununde iliskiye girmekle ilgili ayrintili bilgi istiyorum arkadaslar. Benim 2 tane dunyalar tatlisi kizim var. 3. yu planliyoruz. Aileyi biraz genisletecegiz.. "Izin isteyecegine canini iste" kalibinda bir patronum var. O yuzden doktora gidip de bunu uzun uzadiya gorusemiyorum.

Ben anladigimi yazayim, eger eksik veya yanlislar varsa lutfen yazin.
Yumurtlama gunu son adet tarihinden 14 gun once. O gun dollenme olursa erkek ondan 2 gun once ve oncesinde olursa kiz oluyor. yani teoriye gore..
Buna gore; benim son adet tarihim bugun yani 6 ocak saat 8.20. 23 ocak ta iliski olmali ki genellikle yumurtlama yi hissediyorum ve hep 14 gun oncesine geliyor.

Simdiden tesekurler..

momof kaç günde regl oluyorsunn canımmm
ben 26 gün de olduğum içinn benim 12nci günüm yumurtlamaa zamnım oluyoo

canım sana yanlış söylemişler yumurtlama döneminde erkek olma riski daha fazla yumurtlamdan iki üç gün önce sık ilişki kız olma ihtimali yüksek

canım sen ternetten tam yumurtlama gününe bak eğer tam 28 günde bir oluyorsa dediğin doğru ama öncesi oluyorsan değişir

momof kaç günde regl oluyorsunn canımmm
ben 26 gün de olduğum içinn benim 12nci günüm yumurtlamaa zamnım oluyoo

Ben de 26 da bir oluyorum, karabiberim. Yumurtlama gunu gelecek sat in 14 gun oncesine geliyor ki bu da simdiki SAT in 12. gunu yapiyor.. Simdi bu ay icin benim ayin 18 ini denemem gerekiyor(erkek icin) Peki bunda bir saat ayari var mi. Ikinci kizimda saat filan bakmadan uygulamistik bu yontemi(Allah da nasip etti cok sukur) cunku kiz icin, daha cok gunler onemli. Ama erkek icin zaman daha kritik. Bir de karbonatli suyla yikama olayini duyuyorum cokca, doktor tavsiyeli ustelik. Bununla ilgili ayrintili bilgisi olan var mi?

Yasimi da cin takvimine gore ayarladigim zaman, diger iki kizimda cin takvimi tutuyor. Subat ayinda cin takvimi erkek diyor, acaba bu ay pas gecsem de, obur ay mi denesem :)

Hazreti Zekeriyya gibi "Rabbim, sen diledigine, diledigini hesapsizca verirsin, bana hayirli bir erkek evlat ver" diyorum.. Dileyen tum kadinlara da hayirli evlatlar ver.. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…