canım sen ternetten tam yumurtlama gününe bak eğer tam 28 günde bir oluyorsa dediğin doğru ama öncesi oluyorsan değişir
26 da bir oluyorum ama saat olayi fark eder mi onu merak ediyorum. Cok tesekurler cevabin icin sana da karabiber01. :kedi:Şeniz
ben burda bir çok yabancı sitede dolaşıyorum. hep amerikada avrupada satılan özel kitler var erkek bebek ve kız bebek için ayrı hazırlanmış. onlara ulaşman amerikada olduğun için çok daha kolay. özel serumlar var hatta spermi ayrıştırmak için. daha bildiğin neler neler var ama türkiyede satılmıyor çoğu. ben internetten sipariş vermeyi düşünüyorum ve bu konu ile ilgili kitaplar var. sırf gebelikten evvel bebeğin cinsiyetini saptayabilmek için.
istersen adresleri veririm ama sen kendinde nette araştırmış olmalısın. biliyorsundur belki de
momof kaç günde regl oluyorsunn canımmm
ben 26 gün de olduğum içinn benim 12nci günüm yumurtlamaa zamnım oluyoo
benim sorumu kastediyorsan, tabii ki cevaplayabilirsin. :)
bende araştırıyorumdaa kızlarr
genelliklee bazıı arkadaşlarr klomenn kullandılarr doktor kontrolunda ve çatlatmaa iğnesii oldularrrr ve denemm yaptılarrr amaa fazla değill
bebeişlerinii erkekk bekliyorlarr canlarımm
bendee doktoraa gittimm amaa klomen vermedilerr
inşallah gönlündekii olur canımmmm myline
aaaaa noniss benn şimdii anladımm canımm
evet daha öncee sanaa sormuştumm bu soruyuu
bendee iğnee oldumm amaa tutturamadımmm hamileleğii
bu ay deneme yapmakk istemiyorumm içimden gelmiyoo sankii dahaa ilk denemede tırstımm
canım ya bendede yumurtlama günün de hamile kalmayı düşünüyorum da adet düznsis bu ay 5 oldum bidaki ay kaçında olcam bilmiyomdenesemmi bende tutarmı çok istiyorum oğlum olmasınıilk oğlumdas 14.15.16.17 gün yaptım,.bu günler yumurtlama günümdü.4 gün üst üste yane.benim adetim 28 bazen 30 günde oluyor.
2.de 16. günümde tek ilşki ile oldu.
erkek istiyorsan yumurtlama günlerinde yapmalısın senin 2 kızın mı var.
kız taktiği verin bakem bana belki 3.yapaım 3 sene sonraakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?