- 6 Nisan 2025
- 57
- 32
- 3
- 32
- Konu Sahibi bogurtlenkizi
-
Bende 26snda oldu çatlama henüz hiçbişey yok.gecen ay yumurtlamadan itibaren gögüslerim şişmişti kasıklarım ağrıyodu kesin oldu diyodum ama olmamıştıKızlar ben de 28'i pik 29 pik 30'u aksama doğru çatladı. Dün midem acayip ekşidi ama bu kadar erken belirti vermez di mi sizi okudukça bende mi sorun var nasıl belirti olmaz diyorum ama yumurtlama pikinden bugüne 5gün geçti daha nasıl belirtiniz var
Daha varmış gününüz işte biz kadınlar çok aceleciyiz benimde yarın 5 gün kaliyo ama bi aklım sabah yap diyo aslında en iyisi regl gecikmesi durabilsek inşallah vardır hepimizinNegatif canım zaten hiç bir belirti yoktu.daha 7 gün var
Ay bende bi ekşime oldu midemde baska bir şey yok erken bence daha bi duralım heleBende 26snda oldu çatlama henüz hiçbişey yok.gecen ay yumurtlamadan itibaren gögüslerim şişmişti kasıklarım ağrıyodu kesin oldu diyodum ama olmamıştı
12.günde çıkmıştı benim daha önce en erken 3 gün kalaya kadar bekle benceDaha varmış gününüz işte biz kadınlar çok aceleciyiz benimde yarın 5 gün kaliyo ama bi aklım sabah yap diyo aslında en iyisi regl gecikmesi durabilsek inşallah vardır hepimizin
Ben yarın sabah yapcam galiba testi negatif veya pozitif belli olur herhalde regliye kadar da birdaha yapmamSanırım negatif çıktı sonucun
Vallahi silik çizgi çıktı falan deseydin hemen Ben de yapardım
Daha erken bacım daha erken sakın canını sıkma.
Sabırsızlıktan delireceğim o ayrı
Demi insan duramiyo yaBen yarın sabah yapcam galiba testi negatif veya pozitif belli olur herhalde regliye kadar da birdaha yapmam
Gerçekten pozitif negatif neyse belli olsun artık sıkıldım yarın 5 gün kalmış oluyor belli olur herhalde silik falan olursa flaşla falan onu ben bulurum zaten negatifse de regliyi beklerim artıkDemi insan duramiyo ya
Birde regl olacak gibiyim resmen ayaklarim falan buz gibi günümden erken olacam belki de beynim yandı artıkDemi insan duramiyo ya
Benimde yarın 5 gün. Var ama bu sefer hiç adet belirtilerim yok benim ilgincBirde regl olacak gibiyim resmen ayaklarim falan buz gibi günümden erken olacam belki de beynim yandı artık
Benimde erken başladı üç dört gündür böyleyim gelip gidiyor belirtiler bir tek göğüs ağrım falan yokBenimde yarın 5 gün. Var ama bu sefer hiç adet belirtilerim yok benim ilginc
Benimde gogus ağrısı geçmedi kasiklarim şimdiye kadar agriyodu ama 2 gündür tik yokBenimde erken başladı üç dört gündür böyleyim gelip gidiyor belirtiler bir tek göğüs ağrım falan yok
Sen testi ne zaman yapcaksin regliye yakın mıBenimde gogus ağrısı geçmedi kasiklarim şimdiye kadar agriyodu ama 2 gündür tik yok
YarinSen testi ne zaman yapcaksin regliye yakın mı
Yarin
Yarinpazartesi yapiyim dedim ama duramıyorum ki
Bende öyle bence aklımızda kalana kadar yapıp kurtulalım rahatlamış oluruz hiç yoktanBende aynıyım uyanır uyanmaz artık ilk idrarla yapicam negatif olacak büyük ihtimal de göreyim de rahatlayim ne olduğunu
Bence de Ay yarın sonuçları paylaşalımBende öyle bence aklımızda kalana kadar yapıp kurtulalım rahatlamış oluruz hiç yoktan
Tabiki Insallah azda olsa o ufacık çizgili şekilde atarizBence de Ay yarın sonuçları paylaşalım
İnşallahTabiki Insallah azda olsa o ufacık çizgili şekilde atariz
Ben yarın sabah yapcam galiba testi negatif veya pozitif belli olur herhalde regliye kadar da birdaha yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?