Hocam iyi günler.bu gün reglimin 14. günü .3 gün sonra tatile gidecegim..reglimi 3-4 gün geciktirmek istiyorum..beklenen regl tarihim agustos 14-15 ..evde progesteron hapi var..daha evel doktor vermisti,klomenden sonra kullanmistim..reglimi geciktirmek icin bu hapi kullansam olurmu-..reglin 18. günü baslayiü 27.güne kadar kullanip biraksam birsey olurmu....bu yazdiklarimi internetteki arastirmalarima dayanarak sordum....hacam yardim edin nasil bir yol izlim...daha evel klomenden sonra reglin 14, günü baslayip 10 gün kullamistim,ama hapa devam edilirse regl gelmezmis,öyle okudum..lütfen yardim edin..
hocam merhaba adet tarihlerim şöyle
sat 28 temmuz
sat tan bir önceki 1 temmuz
sat tan iki önceki 3 haziran
yumurtlama gün aralığı öğrenebilirmiyim?
hangi gün gebe kalmam açısından daha olumlu.
merhaba dr bey
28 hazıran 2011
27 temmuz 2011 sat bu durumda benım yumurtlama günüm ne zamana denk gelir?
geçen ay reglime 3 gün kala karın ağrım ve akıntıda artış gözledım acaba benım yumurtlamam o gün gerçekleşmış olabılırmı yani geçmi oluyor .
şimdiden teşk ederım
Merhaba Bora Bey,
Yaşa bağlı olarak menstrüasyon periyodu değişir mi? 36 yaşındayım normalde 28 günde bir olan periyodum son bir kaç aydır 30-31 güne uzadı. Bu normal mi?
20 ile 35 gün arasında periyod NORMAL olarak değerlendirilir. Endişelenmeyin.
Bora bey,yumurtlama günü ile ilgili bilgi rica ediyorum
13 Haziran
10 Temmuz
9 Ağustos
adet günlerim,bu durumda ben hangi günlerime ağırlık vermeliyim?Teşekkür ederim...
bora bey merhaba
10-11 aydır ovülasyon günlerine dikkat ediyoruz ama sonuç negatif.
Benim hormon değerlerim: Fsh : 5,8 lh: 3,42 tsh : 2,69 smear testim normal ,adetlerim düzenli.doktor yumurta rezervimin iyi olduğunu söyledi.
Eşimin spermograf testi sonuçları :
Miktar: 3 ml
viskote: Normal
sıvılaşma: 30 dk
1 ml deki sperm sayısı 64000000
total sperm sayısı : 192000000
hareketli
1/2 saat : %35
1 saat : %30
2 saat: %25
yavaş hareketliler %5
hareketsiz
1/2 saat: %60
1 saat :%65
2 saat : %70
morfolojik özellikler
normal yapılı : %70
bu değerlere göre ne yapmamız lazım :yumurtlama takibi,aşılama ,tüp bebek v.s. Yardımcı olur musunuz?
mrb doktor bey bu ay doktor kontrolünde yumurta takibi yaptırdım ve ayın 1nde yumurtam çatladı ve üzerinden 15 gün geçti yarın 16 gün olacak
sizce hamile değilsem böyle bi gecikme mümkün mü ne zaman test yapayım
lk etapta, yumurtlama takibe ve/veya aşılama yapılabilir. Gebe kalmanız dileğiyle...
mrb doktor bey
son adet tarihlerim 29 haziran 27 temmuz
mayis tarihini tam olarak hatirlamiyorum buyuk bi ihtimalle 28 idi
bu tarihlere gore yumurtlama gunlerimi hesaplayabilirmisiniz
son adet tarihim beklediğimden 5gün sonra geldi .normalde hiç böyle gecikme olmazdı . ovülasyon günümü hesaplarken normal aralığımı hesaplamam lazım ?
11 ağustos -12 temmuz -16 haziran ve 19 mayıs sondan başa olacak şekilde adet tarihlerim. buna göre ovülasyon tarihlerimi yazabilir misiniz?
bir de ilk doktor muayenesine ne zaman gitmem gerekir yumurtlama takibi için ?
teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?