Yumurtlama günü hakkında

Primolut-N tablet beklenen adetten 5 gün önce sabah öğle akşam kullanılacak. Kullanım siresi 10-14, günü geçmeyecek. Şişkinlik, gerginlik, sinirlilik yapabilir. İyi tatiller.

hocam merhaba adet tarihlerim şöyle
sat 28 temmuz
sat tan bir önceki 1 temmuz
sat tan iki önceki 3 haziran
yumurtlama gün aralığı öğrenebilirmiyim?
hangi gün gebe kalmam açısından daha olumlu.

hocam merhaba adet tarihlerim şöyle
sat 28 temmuz
sat tan bir önceki 1 temmuz
sat tan iki önceki 3 haziran
yumurtlama gün aralığı öğrenebilirmiyim?
hangi gün gebe kalmam açısından daha olumlu.

27 günde bir adet görüyorsunuz. 13. gün yumurtlama oluyordur. 11-13-15. günler ilişkide bulunmalısınız. Gebe kalmanız dileğiyle...

Merhaba Bora Bey,

Yaşa bağlı olarak menstrüasyon periyodu değişir mi? 36 yaşındayım normalde 28 günde bir olan periyodum son bir kaç aydır 30-31 güne uzadı. Bu normal mi?

merhaba dr bey
28 hazıran 2011
27 temmuz 2011 sat bu durumda benım yumurtlama günüm ne zamana denk gelir?
geçen ay reglime 3 gün kala karın ağrım ve akıntıda artış gözledım acaba benım yumurtlamam o gün gerçekleşmış olabılırmı yani geçmi oluyor .
şimdiden teşk ederım

1. kural: yumurtlama olduktan 14 gün sonra adet görülmektedir, bu itibarla 29 günde bir adet gördüğünüze göre 15. gün yumurtlamanız olmaktadır. 13-15-17. günlere dikkat. bebeğinize kavuşmanız dileğiyle.

dr bey benim adet tarihlerim son 12 temmuz ondan önce 16 haziran ,şuan 2gün gecikme oldu ancak hala regl olmadım .normalde adetlerim hiç gecikmez .acaba bu değişikliğin nedeni oruç olabilir mi? yoksa test yapmam gerekiyor mu ?

Bora bey,yumurtlama günü ile ilgili bilgi rica ediyorum
13 Haziran
10 Temmuz
9 Ağustos
adet günlerim,bu durumda ben hangi günlerime ağırlık vermeliyim?Teşekkür ederim...

Bora bey,yumurtlama günü ile ilgili bilgi rica ediyorum
13 Haziran
10 Temmuz
9 Ağustos
adet günlerim,bu durumda ben hangi günlerime ağırlık vermeliyim?Teşekkür ederim...

27-30 gün arasında adet görüyorsunuz. 12-14-16-18. günler önemli. Bebeğinize kavuşmanız dilelğiyle...

bora bey merhaba
10-11 aydır ovülasyon günlerine dikkat ediyoruz ama sonuç negatif.
benim hormon değerlerim: FSH : 5,8 LH: 3,42 TSH : 2,69 Smear testim normal ,adetlerim düzenli.doktor yumurta rezervimin iyi olduğunu söyledi.
eşimin spermograf testi sonuçları :
miktar: 3 ml
viskote: normal
sıvılaşma: 30 dk
1 ml deki sperm sayısı 64000000
total sperm sayısı : 192000000
hareketli
1/2 saat : %35
1 saat : %30
2 saat: %25
yavaş hareketliler %5
hareketsiz
1/2 saat: %60
1 saat :%65
2 saat : %70
morfolojik özellikler
normal yapılı : %70
bu değerlere göre ne yapmamız lazım :yumurtlama takibi,aşılama ,tüp bebek v.s. yardımcı olur musunuz?

lk etapta, yumurtlama takibe ve/veya aşılama yapılabilir. Gebe kalmanız dileğiyle...

mrb doktor bey bu ay doktor kontrolünde yumurta takibi yaptırdım ve ayın 1nde yumurtam çatladı ve üzerinden 15 gün geçti yarın 16 gün olacak
sizce hamile değilsem böyle bi gecikme mümkün mü ne zaman test yapayım

lk etapta, yumurtlama takibe ve/veya aşılama yapılabilir. Gebe kalmanız dileğiyle...

son adet tarihim beklediğimden 5gün sonra geldi .normalde hiç böyle gecikme olmazdı . ovülasyon günümü hesaplarken normal aralığımı hesaplamam lazım ?
11 ağustos -12 temmuz -16 haziran ve 19 mayıs sondan başa olacak şekilde adet tarihlerim. buna göre ovülasyon tarihlerimi yazabilir misiniz?
bir de ilk doktor muayenesine ne zaman gitmem gerekir yumurtlama takibi için ?
teşekkürler

mrb doktor bey
son adet tarihlerim 29 haziran 27 temmuz
mayis tarihini tam olarak hatirlamiyorum buyuk bi ihtimalle 28 idi
bu tarihlere gore yumurtlama gunlerimi hesaplayabilirmisiniz

mrb doktor bey
son adet tarihlerim 29 haziran 27 temmuz
mayis tarihini tam olarak hatirlamiyorum buyuk bi ihtimalle 28 idi
bu tarihlere gore yumurtlama gunlerimi hesaplayabilirmisiniz

En az 3 aylik duzeni bilmek istiyorum. Yah in olmamali, kayitli olmali bu ahi kaydederseniz yardimci olurum.

Adetinizin 2. Gunü doktorunuza başvurmalısınız, doktor kontrolünde takip edilmeniz daha iyi.

mrb
ben 12 temmuz da kürtajsız düşük yaptım.12 ağustosta tekrar adet oldum.fakat adet ten 10 gün öncesine kadar kasıklarımda batma ve yoğunluk hissi başladı.bunu sık idrar çıkma ve miğde bulantısı takip etti.kasık ağrılarım 12 ağustostaki adertimden sonra 1 hafta kadar seyrekleşti fakat 2-3 gündr acaip derece de önce sol bugunde sağ yumurtalığımda ağrılar mevcut.karnım acaip derecede şişti.sık sık idrara çıkıorum hala bide kabızlık var. herhangi bir kist olma olasılığı varmıdır.yada ne önerirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…