merhaba Bora Bey
adet tarihim 13 temmuzdu..(30 günde bir adet oluyorum)
ovulasyon testinde 14. gün koyu,15. gün yani dün en koyu ikinci çizgiyi gördüm..
sizce de yumurtlama günü tespiti tamam mıdır bu testin?
özelikle sağ yumurtalığımda,apandisit ağrısına benzer ağrı da mevcut son iki gündür..
hangi günler ilişki olmalı?
teşekkür ederim
çok çok teşekkürler.Allah razı olsun.Başarılarınızın devamını dilerim.:))))))15. gün yumurtlamaqnız olacak. Endişelenmeyin....
Adet olduğunuzun habercisi olduğunu düşünüyorum. Süre uzarsa doktorunuzla görüşmenizi öneririm...
Tatilden yeni döndüğüm için geç cevapladım. Kusura bakmayın. Ters rahim gebeliğe engel değildir. Elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz. 2 ay daha deneyin gebe kalaınca grupla paylaşın. 2 ay sonra eğer gebe kalamadıysanız doktorunuz gerekeni yapacaktır.
22 Temmuz yumurtlama tarihiniz. kasık ağrınızın sebebini bilemiyorum.
benim 5.5 yaşında bir oğlum var 2-2.5 senedir ikinci çocuk için uğraşıoruz. en son tahliller yapıldı eşimin ve benim thlillerim normaldi. fakat benim hipotroidim var. ilaç kullanıorum birde progestan testim 6 küsürlerde çıktı 3 ay klomen tedavisi uyguladık 100 mg günde iki kez.
birinci ve ikinci denememde herşey normaldi yumurtalık 20 mm oluyordu sonra çatlatıyorduk ama döllenme oluşmuyordu bu son klomen denememiizde nedense yumurtalık adet günüme 10-15 gün kala anca büyüdü 20 mm idi ovitrella vuruldum 2 gün sonra tekrar baktı doktorum yumurtalık hiç çatlamamış ve 33 mm olmuştu ve 5 gün sonra yine gittiğimde 17 mm gözüküyordu doktorum bu ayda olamıyacağını söyledi..sizce ne olabilir birde ilk çocuğuma korunmasız 9 ayda hamile kaldım.. yardımcı olursanız sevinirim ne yapmam gerekir? saygılar..
doktor bey merhaba, size danışmak istediğim ben genelde 28 günde bir adet oluyorum cahilliğimi hoş görün lutfen ama genel olarak merak ettiğim her 14.günde mutlaka yumurtluyor muyum? yani bir ay içerisinde yumurtlama olmazsa adet yine vakti zamanında tam olarak geliyor mu? Ayrıca benim fsh 11 çıktı doktor biraz aceleci davranın dedi yaşım 29 bu fsh bir kaç ayda inanılmaz yükselme yapabliyor mu? yani benim gebelik için sadece bir kaç ayım mı var? o da varsa(
25 yaşındayım adetlerim 1 senedir günü gününe yada 2 gün sarkmayla gerçekleşiyorKaç yaşındasınız ve adetleriniz kendi halinde düzenli mi?
Merhaba ben her 28 günde bir adet olurdum.fakat temmuz 8 de hafif bir kanama geldi doktora gittim gebesin dedi 12 temmuz dada düşük yaptım ama kese yoktu ne oldu anlamadık.şimdi bu hesaba göre benim adet tarihim ne olur.yada bu ay hamile kalma olasılığım varmıdır düşüğün üstüne yani.
25 yaşındayım adetlerim 1 senedir günü gününe yada 2 gün sarkmayla gerçekleşiyor
mrb doktor bey ben regl tarihlerim 17 mayıs 18 haziran 19 temmuz ovülasyon gününlerimi söylerseniz çok memnun olurum temmuzun kaçı günlerim oluo bide ben 4 ay önce kürtaj oldum bebğimin kalbi durduğu için buda hamile kalmamı engeller mi şimdiden teşekkürler
teşekkür ederim doktor bey sağolun iyi çalışmalar.25 yaşındasınız ve sağlıklı bir doğum yapmışsınız. Yine gebe kalacaksınız demektir. Endişelenmeyin. takip sırasında söylenenler sizin gebe kalıp doğum yaptığınız gerçeğini değiştirmiyor. İkinci bebeğinize en kısa sürede sağlıkla kavuşmanız dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?