Yumurtlama günü hakkında

16. gün yumurtlama gününüz. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet göreceksiniz (standarttır). Gebe kalmanız dileğiyle...

mrb doktor bey ben regl tarihlerim 17 mayıs 18 haziran 19 temmuz ovülasyon gününlerimi söylerseniz çok memnun olurum temmuzun kaçı günlerim oluo bide ben 4 ay önce kürtaj oldum bebğimin kalbi durduğu için buda hamile kalmamı engeller mi şimdiden teşekkürler

adet tarihlerim 12 temmuz -16 haziran-19 mayıs .ovülasyon tarihlerim ve en uygun günler hakkında bilgi verebilir misiniz?

benim 5.5 yaşında bir oğlum var 2-2.5 senedir ikinci çocuk için uğraşıoruz. en son tahliller yapıldı eşimin ve benim thlillerim normaldi. fakat benim hipotroidim var. ilaç kullanıorum birde progestan testim 6 küsürlerde çıktı 3 ay klomen tedavisi uyguladık 100 mg günde iki kez.
birinci ve ikinci denememde herşey normaldi yumurtalık 20 mm oluyordu sonra çatlatıyorduk ama döllenme oluşmuyordu bu son klomen denememiizde nedense yumurtalık adet günüme 10-15 gün kala anca büyüdü 20 mm idi ovitrella vuruldum 2 gün sonra tekrar baktı doktorum yumurtalık hiç çatlamamış ve 33 mm olmuştu ve 5 gün sonra yine gittiğimde 17 mm gözüküyordu doktorum bu ayda olamıyacağını söyledi..sizce ne olabilir birde ilk çocuğuma korunmasız 9 ayda hamile kaldım.. yardımcı olursanız sevinirim ne yapmam gerekir? saygılar..

doktor bey merhaba, size danışmak istediğim ben genelde 28 günde bir adet oluyorum cahilliğimi hoş görün lutfen ama genel olarak merak ettiğim her 14.günde mutlaka yumurtluyor muyum? yani bir ay içerisinde yumurtlama olmazsa adet yine vakti zamanında tam olarak geliyor mu? Ayrıca benim fsh 11 çıktı doktor biraz aceleci davranın dedi yaşım 29 bu fsh bir kaç ayda inanılmaz yükselme yapabliyor mu? yani benim gebelik için sadece bir kaç ayım mı var? o da varsa(

Kaç yaşındasınız ve adetleriniz kendi halinde düzenli mi?

28 günde bir adet gören kadın adetinin 14. gününde yumurtluyordur. Adet görebilmeniz için yumurtlamanın düzenli olması gerekmektedir. tek başına FSH ile hastalarımı değerlendirmiyorum. Adetin 2-3. gününde bazal folikül (yumurta) sayımı da yapıyorum. bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

Merhaba ben her 28 günde bir adet olurdum.fakat temmuz 8 de hafif bir kanama geldi doktora gittim gebesin dedi 12 temmuz dada düşük yaptım ama kese yoktu ne oldu anlamadık.şimdi bu hesaba göre benim adet tarihim ne olur.yada bu ay hamile kalma olasılığım varmıdır düşüğün üstüne yani.

Geçmiş olsun, düşüğümn üstüne gebe kalabilirsiniz. Hatta bu gebeliğin doğumla sonuçlanma ihtimali daha yüksektir. Adet zamanınızı bilmem mümkün değil. sıklıkla 20-40 gün içinde adet görülür. Dilerim hemen gebe kalır adet görmez ve doğum yaparsınız.

25 yaşındayım adetlerim 1 senedir günü gününe yada 2 gün sarkmayla gerçekleşiyor

25 yaşındasınız ve sağlıklı bir doğum yapmışsınız. Yine gebe kalacaksınız demektir. Endişelenmeyin. takip sırasında söylenenler sizin gebe kalıp doğum yaptığınız gerçeğini değiştirmiyor. İkinci bebeğinize en kısa sürede sağlıkla kavuşmanız dileğiyle...

mrb doktor bey ben regl tarihlerim 17 mayıs 18 haziran 19 temmuz ovülasyon gününlerimi söylerseniz çok memnun olurum temmuzun kaçı günlerim oluo bide ben 4 ay önce kürtaj oldum bebğimin kalbi durduğu için buda hamile kalmamı engeller mi şimdiden teşekkürler

31-32 günde bir adet görüyorsunuz. 17-18. günler yumurtlama günleriniz. Kürtajın etiklerini kestirebilmek mümkn değil. Bazı hastalarıma rahim filmi ve histeroskopi öneriyor ve yapıyorum....

mrb doktor bey benim adet günlerim son 3 aydır ayın 24 ve bigün bile geçmedi yumurtlama günüm negünler ayrıca hamilelik düşünen bayan yada erkeklerin yediklerinde nelere dikkat etmeleri gerekir yani sperm sayısında yada yumurtlamaya etki eden yicekler nelerdir bilgilendirirseniz sevinirim :)))
tşkr ederim şimdiden :)

merhaba doktor bey
benim bir sorum olacak benim reglim düzensiz bazen 30 bazen 35 bazen de 40 gün de bir bu ayın 6 sında regli oldum ama kahverengi ve çok koyu iki gün sürdu bitti ve 26sında yani tam 21.gün bir kaç damla pembe ve ardından bir kaç damla kahverengi akıntı geldi yerleşme kanaması sandım bir kaç gün sonra test yaptım fakat testte çok azda olsa bir çizgi belirdi erken olduğunu düşündüm ama bugün yani 29unda yoğun bir kanamam başladı normalinden çok daha fazla bir arkadaşımda 37.günlük hamile ve o hamile kaldıktan sonra regli görmüş ve benim kadar yoğun hatta kendiside şaşırmış aynı benim gibi bittikten bir kaç gün sonra test yapıyor hamile çıktı ve doktora gitti acaba bende buna benzer bişi yaşıyor olabilirmiyim regli bitiminde kan testi yaptırmalımıyım

teşekkür ederim doktor bey sağolun iyi çalışmalar.

doktor bey ben birşey daha sormak istiyorum.rengli günlerim şöyle 31 nisan, 28 mayıs, 28 haziran. temmuz ayındayız ama daha rengli olmadım benimde avulasyon günlerimi söyleye bilirmisiniz? saygılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…