Merhaba hocam ben 33 yaşındayım 3 yıllık evliyim ve 1.5 yıldır korunmuyoruz ama çocuğum olmadı 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Yumurtlama düzensizliğim vardı 35-40 güne regl oluyordum. hipotiroidi hastası olduğum ortaya çıktı tedavi oldum şimdi 28-30 günde regl oluyorum. Ateş ölçme yöntemiyle takip ediyorum bu takipte yumurtaldığım ortaya çıkıyor ama nekadar güvenilir bilmiyorum? Bilgilendirirseniz sevinirim
Hocam birde 2 kez yumurta takibi yaptırdım 2 uygulamada da sağ ve sol toplam 13 antral folikül vardı. Fakat FSH 11.5 -11.8 çıkıyor E2 46 yumurtalık rezervim azaldı demekmi oluyor ? cevabınız için şimdiden teşekkürler
merhaba doktor bey
4 yıllık evliyim ve 7 aydırda korunmuyoruz
doktora gittim ve herşeyin normal olduğunu söledi
adet tarihlerim
20 eylül , 22 ağustos , 22 temmuz
kritik günlerimle ilgili bilgi verebilir misiniz
şimdiden teşekkürler ....
29-31 günde bir adet görüyorsunuz. 14-16-18. günlerde ilişkide bulunmanızı öneririm....
merhaba ayın 20.sinde çatlatma iğnesi oldum....4 yumurtam gelişmişti...bu çatlatma iğnesi bütün yumurtalarımı(yani 4 ünüdemi) çatlatıyor yoksa belli bi boyuta gelenlerimi:44:
tşkler...
adet olduğum gün yani 20 eylülden itibaren sayarak 14. gün : 4 ekim , 6 ekim 8 ekim gibimi ...
Evet adetinizin 1. günü başlayın.
merhaba hocam.tekrarlayan düşük sorunum var.genetik hormon elisa immünoloji antikardiyolipin igg ve igm testleri yapıldı.sonuçta 677t heterozigot mutant saptandı.diğer testlerim temiz çıktı.tekrar gebelik istiyorum.gebe kalana kadar yapılması gereken bir tedavi ve kullanmam gereken ilaçlar var mı? eşime ve bana karyotip testi yapılması gerekiyor mu.düşüklerimin kesin nedenini öğrenmek istiyorum.aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.başka yapılması gereken testler var mı? rahim filmi çektirmeli miyim?
merhaba doktor bey ben bir 31 günde bir ay 35 günde bir adet görüyorum yumurtlama günüm 17. gün mü yoksa 21. güne mi denk geliyo acaba... 3 aydır korunmuyoruz ama henüz bişey yok.
doktora gittim ama hiçbir sorun olmadığını söyledi. Bir kez hamilelik geçirdim 7 haftalıkken düşük yaptım. Ondan sonra bir kist patlamam oldu ona rağmen doktorum bunların hamile kalmama engel olmadığını söyledi. Ama hala içim rahat değil çocuk sahibi olmayı çok istiyorum. Cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim...
mrb dr bey ben 4 aylık evliyim yumurtlama günlerimde ilişki esnasında kasıklarımda basınç şeklinde ağrı yaşıyorum sizce bu normal midir genel kontrol yaptırmıştım rahmimde ve yumurtalıklarımda hiçbir sorun yok cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
yumurtlama günlerinde olan ağrı "mıttelschmertz" olarak adlandırılır. Yaygın olduğu için böyle bir adı vardır. Almancadır, anlamı da ortada olan ağrı demektir. Patolojik değildir. Hatta gebe kalmayı düşünen kadın için bir lütuf olarak da düşünülebilir.
çok geçmiş olsun. Kaç yaşındasınız?
19 yaşındayım. ama çocuk sahibi olmayı çok istiyorum. 1 kez hamilelik geçirdim o duygu gerçekten çok farklı :) doktorum daha gencsin kafana takılacak birşey yok diyo her defasında ama niyeyse içimde garip bir telaş var... düşükten sonra psikolojimde çok bozuldu hala daha kendimi toparladığım söylenemez 1 şubatta düşük yapmıştım... cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?