mrb
regl döngüsü 35-40 olan bi insanın yumurta çatlama dönemi ortalama hangi tarihe denk gelir..
tükürükle ovulasyon tespiti hakkında ne düşünüyorsunuz doğruluk payı nedir sizce???
merhabalar Bora hocam..
bugün adetimin 15.günü..ovulasyon testime göre bugün çizgim koyulaştı ve yumurtladım..
adet siklusum 30la 35 arası değişiyor..hormon tahlillerim tamamdır,rahim filminide 2 ay önce çekildim tüplerde bir sorun yok..
eğer yumurtlama 15.gün olduysa çatlama ne zaman gerçekleşir?? ve gebe kalmam için en uygun zaman nedir sizce?
çok teşekkür ederim..
doktor bey iyi akşamlar öncelikle , benim şu şekilde bir sıkıntım var 5 yıl öncesi bir kürtaj var ve şimdi hsg de iki tüpte tıkalı görünüyor 2 ay öncee tüp bebek denedim kimyasal son uçlandı şimdi benim sorum ben laparoskopi ve histereskopi olsam tüp bebekte 2 yumurta vermiştim sağlam olan sayısı yani ben ameliyattan sonra bu yumurta rezerv azlığıyla normal gebe kalabilirmiyim ve yumurtaların 5 taneside boştu velevki normal gebelik oldu boş gebelikmi olma ihtimali var
doktor bey ben birşey daha sormak istiyorum.rengli günlerim şöyle 31 nisan, 28 mayıs, 28 haziran. temmuz ayındayız ama daha rengli olmadım benimde avulasyon günlerimi söyleye bilirmisiniz? saygılar...
merhaba doktor bey
benim bir sorum olacak benim reglim düzensiz bazen 30 bazen 35 bazen de 40 gün de bir bu ayın 6 sında regli oldum ama kahverengi ve çok koyu iki gün sürdu bitti ve 26sında yani tam 21.gün bir kaç damla pembe ve ardından bir kaç damla kahverengi akıntı geldi yerleşme kanaması sandım bir kaç gün sonra test yaptım fakat testte çok azda olsa bir çizgi belirdi erken olduğunu düşündüm ama bugün yani 29unda yoğun bir kanamam başladı normalinden çok daha fazla bir arkadaşımda 37.günlük hamile ve o hamile kaldıktan sonra regli görmüş ve benim kadar yoğun hatta kendiside şaşırmış aynı benim gibi bittikten bir kaç gün sonra test yapıyor hamile çıktı ve doktora gitti acaba bende buna benzer bişi yaşıyor olabilirmiyim regli bitiminde kan testi yaptırmalımıyım
mrb doktor bey benim adet günlerim son 3 aydır ayın 24 ve bigün bile geçmedi yumurtlama günüm negünler ayrıca hamilelik düşünen bayan yada erkeklerin yediklerinde nelere dikkat etmeleri gerekir yani sperm sayısında yada yumurtlamaya etki eden yicekler nelerdir bilgilendirirseniz sevinirim :)))
tşkr ederim şimdiden :)
geçmiş olsun, düşüğümn üstüne gebe kalabilirsiniz. Hatta bu gebeliğin doğumla sonuçlanma ihtimali daha yüksektir. Adet zamanınızı bilmem mümkün değil. Sıklıkla 20-40 gün içinde adet görülür. Dilerim hemen gebe kalır adet görmez ve doğum yaparsınız.
hocam merhaba 17 oh progesteronum çok yüksek 19.00 yumurtlamama bi engeli yok adetlerimde düzenli ama gebe kalmama engel oluyor.
bu hormonu düşürmeye yardımcı olcak bi tedavi varmı?
ben buna rağmen yumurtlama günlerimi değerlendireyimmi?
birde hocam 12.günmü 14.günmü daha önemli gebe kalabilmek acısından hangi gün ilişki önerirsiniz?
24 yaşındayım 28 günde bi adet oluyorum adetim 5 gün sürüyor 3 ay yumurtlama takibi yaptırmıştım bi problem yok.
tüylenme şikayetim var gögüslerimde küçük başkada bi problemim yok.
diğer androjen hormonlarımda yüksek ama özellikle 17 oh progesteron çok yüksek olduğunu söyledi doktorum.
serbest tte:2.03
total tte:1.62
dhso4:614
28 günde bir adet gören kadın adetinin 14. gününde yumurtluyordur. Adet görebilmeniz için yumurtlamanın düzenli olması gerekmektedir. tek başına FSH ile hastalarımı değerlendirmiyorum. Adetin 2-3. gününde bazal folikül (yumurta) sayımı da yapıyorum. bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...
Geçmiş olsun. Tüp tkanıklığını açma ameliyatından sonra gebelik oluşma ihtimali, tüp bebekten daha azdır. Üstelik dış gebelik olma ihtimali artmaktadır. Yaşınızı yazmadığınız için rezerv ile ilgili yorum yapamıyorum.
merhaba dr bey.
6 bucuk yıllık evliyim pko varmıs bende hsgde tupler acık cıktı seker ılacı verdı drum ma mıdemı bulandırdıgı ıcın ıcemedım 6 ay klomen kullandım ama bu arada drum benı hıc muayne edıp yumurtalıklarımın durumuna bakmadı boşunamı kullandım ? daha sonra hsgden sonra ya aşıla ya tüp bbek veyada vucuda cok ılac kullandırdık bıraz dınlen dedı tercıh senın dedı bende dınlenmeyı sectım 2010 ocak ayının sonunda bıraktım tedavıyı artık gıtmıyorum. cokmu uzun sızce bu bekleme suresı. eşimin sprem sayıları normalmıs onuda yaptırdık. bırde benim regl gunlerım aslında normaldı 30 gunde bır en fazla 31 gunde bır olurdum oda nadiren olurdu. ama bu aralar bı acayıplık oldu normalde 17sınde oluyodum ama nısanda 25inde mayısta 27sinde hazıranda ise 15 inde oldum temmuzda da 16 sında sızce neden boyle günlert degıstı hazıranda 15 ınde olmam benı sasırttı erken oldum cunku. sımdıden cok tesekkurler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?