Yumurtlama günü hakkında

doktor bey iyi günler sat lar söyle...26 mayıs 25 haziran 2 ağustos ben 12 mayısta ls hs ameliyatı oldum.(septum rezeksyonu sol fimbrioplasti sağ tüp neosalpingostomi oldu) normalde düzen 31 günde bir oluyor yani ameliyattan önceki tarihlerde hep böyleydi 1 veya 2 gün oynardı.şimdi gecikme ve çok sık ara kanamalarım oluyor.özellikle regl bittikten iki gün sonra iki üç gün süren kanamalar veya yumurtlama gününden bir iki gün önce kanama oluyor.bazen de yumurtlama dönemimden iki üç gün sonra kanama oluyor.hiç gebelik hikayem yok.yapılan tüm tahliller normal hiç bir sorun yok.gittiğim doktorlar bana sürekli stres yapmaktan kaynaklanıyor diyor.sizin de fikrinizi almak istiyorum.şimdiden teşekkür ederim...

2,,,,,,,,, Ayrıca dört gün önce iki gün süren ara kanamam oldu tekrar bir gün temiz ve yine damla halinde ara kanama var .....

hocam merhaba
benim adet donemim 28 gundu fakat son aylarda tup bebek tedavisi oldugu icin biraz degisti simdi 30 gun
bu arada tup bebek tedavime bi sure araverdim,bu zaman icerisinde ovulasyon testi yapmaya karar verdim

adetimin 11.gunu iliski oldu,15.gunu ise ovulasyon testinde gulen yuzu gordum
fakat esimin isi sebebiyle 16.gunu oglen ve 17.gunu sabah iliski oldu.
ayrica 16.gunu yine meraktan test yaptim fakat gulen yuz cikmadi negatifti
buna gore yumurtlama 15. gunumu oldu ? iliski zamanlari dogrumu ?

cevabiniz icin tesk.ederim

15. gün olmuş, 16-17. günler iyi. istenen 13-15-17. günler. bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

son 3 ayım..
9 temmüz
6ağustos
2eylül

13eylüle kadar yumurtlama olayı olmuşmudur acaba?

teşekkürler..

Son düzenleme:
hocam ayrıca bebek istediğim için ilk kez bir kadın doğum doktoruna gittim
ve ne bir yumurta takibi nede herhangi bir ilaç yazıldı ve

direkt olarak infertiliteye gönderildim..sizcede yalnış bir durum yokmu?
hamilelik elde etme sürecinde jinekolog desteği alamıyormuyuz?
her hamilelik isteyen infertiliteye mi gidiyor?

ayrıca 3 yıllık evliyim ve 2senedir bebek düşünüyorum ama bunun için daha önce doktora gitmemiştim.
ilk kez 10gün önce gittim ..onlarda infertiliteye gönderince,vazgeçtim

Son düzenleme:

sAĞLIK BAKANLIĞI'NIN MART 2010 YÖNETMELİĞİNE GÖRE TAKİP VE TEDAVİ SERTİFKALI İNFERTİLİTE HEKİMLERİ TARAFINDAN YAPILMAKTADIR. GEREĞİNİ YAPMIŞLAR, GEBE KALMANIZ DİLEĞİYLE...

Son düzenleme:

bu msj yazalı çok oldu.şuan kasıklarımda ağrılar yok ama adet ten sonra acaip derecede sarımtırak akıntı mevcut.önerilerinizi bekliorum

Iyi gunler doktor bey
1 aydir hapi biraktim normalde 28 gunde bir adet olurdum,haptan once. (hapi kullanirken 24 idi) ama bu ay 26. gunde geldi.
Belki hapin etkisidir. fakat benim ogrenmek istigim bende mide bulanti basladi. adet olmadan oncede mevcuttu adet oldum yarin biticek
bugun yine basladi .ayrica koku hassasiyetide cok yogun sogana hic dayanamiyroum kendimi tutmasam istifra edicem.
kist bu bulantilara sebep olurmu ? gebe olmadigimi biliyorum acaba bunun baska ne sebebi olabilir?
muayene olmam gereklimi?? 6 ay onceki muaynede zararsiz bir kistimin oldugunu ogrenmistim? ondan suphe etmelimiyim?
Ilginiz icin simdiden tesekkur ederim.

Son düzenleme:

Şikayetlerinize yol açabilecek bir yumurtalık kisti yok. Ancak yine de kanda HCG düzeyinizi ölçtürüp bana yazarsanız sevinirim...

Şikayetlerinize yol açabilecek bir yumurtalık kisti yok. Ancak yine de kanda HCG düzeyinizi ölçtürüp bana yazarsanız sevinirim...

Iyi gunler Doktor Bey bugun muayeneye gittim ve idrar testi istedi Doktor, negatif oldugunu soylediler sonrada
kist icin muayene oldum alttan ultrasonla . Daha once varolan kistimin kuculdugunu ogrendim.

midemde sindirim sorunu oldugu ortaya cikti. Ilac yazdi Doktor onu kullaniyorum.
Cok tesekkur ederim ilginiz icin, yurtdisinda olmasam sizi ziyaret etmeyi cok isterdim.
Yaptiginiz isi cok taktir ediyorum, kimseyi bos cevirmiyorsunuz Ne zaman bir sorum olsa mutlaka cevabiniz hemen geliyor.
Allah sizden razi olsun.

Iyi gunler doktor bey
tum topigi okudum ver herkeze tek tek cevap verdiginizi gordum,cok sevindim
benim 1.tup bebek denemem negatifle sonuclandi,ve biraz ara verecegim 3 ay gibi
bu surec icinde dogal yolla devam edecegim,tup bebek tedavisinden sonraki aylarda dogal yolla hamile kalma sansinin daha yuksek oldugu gibi duyumlar var.(bu arada 35 yasindayim)

bu ne derece dogrudur?

iyi calismalar.

muayene olmanızı öneririm. çok geçmiş olsun...

mrb
ben 12 temmuz da kürtajsız düşük yaptım.12 ağustosta tekrar adet oldum.fakat adet ten 10 gün öncesine kadar kasıklarımda batma ve yoğunluk hissi başladı.bunu sık idrar çıkma ve miğde bulantısı takip etti.kasık ağrılarım 12 ağustostaki adertimden sonra 1 hafta kadar seyrekleşti fakat 2-3 gündr acaip derece de önce sol bugunde sağ yumurtalığımda ağrılar mevcut.karnım acaip derecede şişti.sık sık idrara çıkıorum hala bide kabızlık var. herhangi bir kist olma olasılığı varmıdır.yada ne önerirsiniz...

temmuz da muayene oldum herhangi bir sorun yoktu hatta ondan 2 ay önce kadarda 2 ayrı doktorda daha muayene olmuştum herhangi bir sorun yoktu.düşük ten sonra bu şikayetlerim oluştu.düşükle ilgili bir alakası olurmu.

Son düzenleme:
Dr Bey iyi günler 3 yıllı evliyiz ve bu ay çocuk sahibi olmaya karar verdik,hemen olsun istiyoruz ama beni olmazsa diye telaş aldı da gidiyo bile,internetten yumurtlama takibi yaptım,en iyi sonuç 16-21 eylül arası çıktı.Bizde 16 eylülde denedik,ancak 17 eylül öğleden sonra belim ve kasıklarımda ağrı başladı muhtemelen yumurtam çatlıyodu,şimdi sormak istediğim yumurta çatladıktan sonra mı ilişkiye girmemiz gerekiyo yoksa öncesinde olma şansı varmı,bir de ne kadar sıklıkla denemeliyiz,yoğun iş temposunda inanın yorgunluk ve stresten sıra gelmiyo haftada nerdeyse 1 kere deneyebiliyoruz şansımız var mı acaba erken aslında sabırsız davranıyorum ama,uzmana sormak istedim

sansiniz beilrleyecek olan "tup bebek yaptirma nedeniniz". Bilinmeyen infertilite icin dediginiz dogru olabilir. Tupleri kapali olan bir kadinin ise samsi yoktur. gebe kalmaniz dilegiyle...

Sikayetlerinizin nedenini muayene etmeden anlayabilmem mümkün değil. Benim de bazen karnım şişer, bulantım olur (Allah'a şükür kabızlığım olmuyor). Kadın değilim, gebe kalamam, kürtaj da yaptıramam. Bu şikayetlerinizin organik bir sebebini doktorunuz bulamamış. Şu anda kistiniz var mı muayene etmeden bu sorunuza da cevap veremem.

Yumurtlamaya yakın zamanda günaşırı olmak üzere, adet görmediğiniz sürece haftada enaz iki kez ilişkide bulunmanız gerekiyor. 16-21 Eylül arası günaşırı ilişkide bulunmanız lazım. Bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…