Endişe ve telaşınız anlıyorum. Ben de daha gençken sizin gbi olduğumu hatırlıyorum. Herşeye hemen ulaşmak ve kavuşmak istiyordum. Sonra bazı şeylere kavuştum, bazı şeylere ise boşuna telaşlandığımı zaman öğretti. Gebe kalacak ve doğum yapacaksınız. Merak etmeyin. Sağlıklı, uzun ve bol çocuklu bir ömür dilerim...
merhaba hocam benim 5 yaşında bir kızım var.7 aydır ikinci çocuğu istiyoruz ama olmuyor.tahlil sonuçlarım:
lh 5.47 fsh 6.67 tsh 1.73 prolaktin20.2
önceden yumurtlama günümü tahmin edebiliyordum.akıntı sayesinde.şuan adet bitiminde yumurtlama günündeki
tarif edilen tazda akıntım olmuyor.bu benim yumurtlamadığımı veya yumurta çatlamasında bir sorun olduğunumu gösteriyor.TEŞEKKÜRLER.....
merhaba hocam...
Yumurtlma zmanında kanlı akıntı gelebilir mi ? ovulasyon testi yaptım 2 gündür hafif silik çizgi çıkıyor ve dün geceden beri akıntım hafif kanlı bir şekilde geliyo yumurtlamayla alakası olabilir mi ??
TEŞEKKÜRLER
Önceki adetlerinizde olmuş muydu? Bir de ovulasyon testine pozitif diyebilmek için kontrole yakın renkte olması gerektiğini unutmayın. Saygılarımla...
hayır olmamıştı kontrole yakın bi renk çıkıyo zaten aralarında çok fark yok ama 3 kez yaptım 3ündede aynı çıktı hiç mi değişiklik olmaz. internette hesaplıyorum yumurtlama tarihimi bu ayın 19 ile 24 arası gösteriyo buna göre de yumurtlama zamanım geçmiş oluyo. birde siz bakarmısınız yumurtlama tarihim doğrumu diye :
Son adet tarihim 04 eylül
Bİr önce ki tarihim 31 temmuz
iki önceki tarihim 28 haziran
ortala olarak 34 gün arayla adet görüyorum...
TEŞEKKÜRLER
33-35 günde bir adet görüyorsunuz. Adetinizin ilk günü 4 eylül, 23-25 Eylül de yumurtlama olmuştur. Yumurtlama zamanı bazı kadınlarda açık renkli bir kanama olabilmektedir. Gebe kalmanız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle
Merhaba.
Bir süredir forumu takip ediyorum ve size danışmak istediğim bir konu var. Eşimle bebek için bir süredir çalışıyoruz ve en sonunda bu testleri denemeye karar verdim. Internetten coretests markalı ovulasyon testi aldım.
Benim adetlerim düzenlidir, genelde 23-24 gün aralığında olur. Bu aralık için tavsiye edilen, testi yapmaya 7.günden itibaren başlamak. Ama test benim elime 9.gün geldiği için ben de 9.gün başladım. 14.güne kadar testi yaptım, hep tek çizgi vardı, ben de doğal olarak yumurtlama günümün geçtiğini düşündüm. 14.gün testi yaptım, çift çizgi vardı. Benim için çok geç bir tarihti ama kasıklarımın ağrısı ve akıntım da bana yumurtlama olabileceğini hissettirdi. O gün ve ertesi gün eşimle beraber olduk.
Hep söylenen, yumurtlamanın olduğu tarihten itibaren 14.gün adetin başladığı. Bu durumda benim adetim de 18 Ekim'de başlayacaktı. Ancak bugün adet olmuşum gibi hafif hafif kanamam başladı. Yani hesaplarsak yumurtlamanın olduğu zamandan 8-9 gün sonra.
Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz; nasıl böyle bir şey olmuş olabilir?
meraba dr. bey ovulasyon testlerin gün gectikce kirmizilasiyor bu ay hamile kalabilirmiyim
İnşallah
merhaba dr. bey ovulasyon testlerim artik silik cikiyor ama dün kipkirmizi idi ve kasiklarim cok agriyor neden olabilir sizce???simdiden cok tsk ederim hayirli calismalar
Merhaba Bora bey,
benim bu cumartesi dondurulmus emb.transferim var
ayin 16.da aksam 19.00 gibi pregnly5000 igne vuruldum,igneden onceki yumurta buyuklugum 18 mm ve ufaklar ise 14-16 mm arasindaydi
igne vurulduktan- tranfer gunune kadar 5 gun var nicin bu kadar bekliyorum? ayrica rahim kalinligi yumurta catladiktan sonrada kalinlasmaya devam ediyormu? igne vurulmadan onceki rahim kalinligi 10.5 mm lerdeydi
ben yurt disindayim doktorlarla iletim kurmak nerdeyse imkansiz,kafamda bi suru sorularla tedavime devam ediyorum
neyse hakkimizda hayirlisi.
merhaba bora bey,
size daha oncede sorularim olmustu,insallah bu son olur
benim sorum ise 22 ekimde 4.gun 2 tane dondorulmus emriyo transferim oldu...
Transferimin ertesi gunu koyu kvamli pembemsi bi akinti geldi,epeybi koyuydu ( belki bilmenizde fayda vardir hic bi sekilde oncesi ve sonrasi ilac tedavisi uygulanmadi bana,normal siklusla transferim oldu..)
bu beni tedirgin etti,tutunma lekenmesi icin erken diye dusunuyorum,zaten oyle leke seklinde degildi akintinin icindeydi o pembemsi sey..
Acaba konulan emriyoyu vucut bu sekilde atma durumu olabilirmi?
Sevgiler,saygilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?