merhaba bora bey ben yumurtlama günlerimi öğrenmek için size yazmak istedim son adet günlerim şöyleydi temmuz29/ağustos30/ekim2 muhtemelen kasımın 2-3 adetim olur düzenlidir çünki buna göre kasımda yumurtlama günlerim hangileridir çok teşekkürler şimdiden
merhaba bora bey ben yumurtlama günlerimi öğrenmek için size yazmak istedim son adet günlerim şöyleydi temmuz29/ağustos30/ekim2 muhtemelen kasımın 2-3 adetim olur düzenlidir çünki buna göre kasımda yumurtlama günlerim hangileridir çok teşekkürler şimdiden
Merhaba Bora Bey,
Benim adetten iki gün önce kahverengi akıntı geliyor ve adet bitiminde tekrar bu akıntı oluyor.Bu gebe kalmamı engeller mi?Birde yumurtlama dönemimi hesaplarken kahverengi akıntının geldiği günü mü baza almalıyım?Yoksa direk adet olduğum günü mü?Kahverengi akıntı için doktora hiç başvurmadım.Aynı problem ablamda da vardı.O doktara gitti ve ona sadece vajinayı yıkaması için jel önermiş.Ondan bir ay sonra gebe kaldı.Acaba bende yıkamak için jel alsam?
Anlattığınız şikayetler olabilmekteddir. Kahverengi lekenin geldiği günü ilk gün sayarsanız, kaç günde bir adet görüyorsunuz?
Yani şöyle söyliyebilirim lekenin geldiği ilk günü baza alırsak en son 14 ekim-20 eylül-26 ağustos.Bora Bey kahverengi akıntı engel değildir değil mi gebe kalmama?
18 agustos 14 eylül 10 ekım adet günlerımın ilk gunlerı 27 yaşındayım acaba yumurtlama günüm ne zamn olur ???
merhaba doktor bey
ben tup bebek tedavisi goruyorum,bugun transferimin 5.gunu transfer gununu saymiyorum.. (dondurulmus 2 tane 4.gun embriyosu transfer edildi )
transferimin saat 15.30 da olmustu ve ertesi gun ikindin koyu akintinin icinde pembemsi bisey vardi? bu yerlesme kanamasimidir?
birde suan az ve sarimsi koyu akintim var ,normalmi bu sekilde olmasi?
son bi soru daha hamile kalmak icin illaki kasik agiris olmalimidir...
simdiden cok tesk.ederim
iyi calismalar.saygilar
dr bey bana da yardımcı olursanız sevinirim.. ben 21 günde regl oluyordum 3-4 seferdir 15 günde oluyorum dr gittim 10 gün oluyordum dr duphostan verdi kullandım ve adetim 19. günümde oldu ancak 4 gün sürdü. 7,5 aylık evliyim hiç korunmadığımız halde hamile kalmadım en son ekim15 de regl oldum ve 4 gün sürdü
dr bey dr um bu ilacı verirken gebeliğe bi etisi yok dedi yani yan etki olarak ve bazı arkadaşlar da bunu kullanıp hamile kalanlar vr dediler???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?