merhaba doktor bey,
kızım var 8 yaşında 1 seneden beri 2. çocuğu düşünüyoruz... fakat henüz hamile kalamadım...
sorum şu...
adet döngülerim şöyle,
26 ocak
24 şubat
25 mart...
gebeliğin olası günleri hangileri olabilir benim için?
şimdiden teşekkür ederim...
öncelikle mrb bn 13 Aralık 2011 de doğum yaptım ve de 16 aralıkta kızımı kaybettim:2: tekrardan hamile kalmak istiyorum en az 6 ay dediler ama dayanacak gücüm yok ve dr um nisan ortasında hamile kalabilirsin dedi sorum şu ki 9 şubat ve 11 martta regl oldum lohusalığım bittikten sonra daha önce adet düzensizliğim vardı ben hemen hamile kalabilir miyim bi de gelişim geriliğinden kaybettim kızımı iki kat riskin var diyorlar bi an önce hamile kalmam bu açıdan kötü mü olur???yine kaybetmek istemiyorum ama dayanamıyorum:2:
mrhb doktor bey herkesı aydınlattıgnz gıbı benı aydınlatırsanız sevınırım.bu ayın 20.sinde regl oldum bi oncekı ayda 21. çalısmalara baslayacagız hangı gunler ılıskı olmalı gebe kalabılmem ıcın yanı yumurtlama gunlerım.
şimdiden teşekkürler...
29 günde bir adet görüyorsunuz. 13-15-16. günler ilişkiye girmenizi öneririm. Gebe kalmanız dileğiyle...
ocak ayında 15.nde adet gordum (o sırada dusuk yapıyormusm kanamam ozman basladı) subatta 21.inde adet oldum marttda 20.siznde adet oldum .yumurtlama gunlerm nedr 3 taıf ıstenz dıe yazıorum .saygılar
doktor bey,
bişey daha sorabilir miyim?
Ilişkilerin gün aşırı mı olması gerekiyor? Yoksa her gün de olabilir mi?
Her gün olursa spermin kalitesi mi düşüyor?
Gebe kalmak için sık ilişki değilde gün aşırı mı olması gerekir?
şimdiden teşekkür ederim... Kolay gelsin...
mrb bora bey ben 6 şubat ve 22 mart olarak adet gördüm bu oyal ilk defa oldu çok düzenli olmasada 1 ayı geçmezdi bu ay böyle oldu yumurlamamı nasıl hesaplicam bu gün adet olup biteli tam 13 gün oldu cevaplarsanız çok sevinirim
doktor bey merhaba, benim geçen ay kimyasal gebeliğim oldu. 5 martta regli oldum. önceki adetlerim de 5 şubat ve 6 ocaktı. 28 şubatta kahverengi lekenmem ve ardından 1 gün süren pembe akıntım olmuştu. bu ay beklenen adet tarihim 4 nisan. 31 martta kanamam oldu. regli olduğumu sandım ancak çok az geldi ve ertesi gün bitti. normalde adetlerim 5 gün ve yoğun olur. acaba yine yerleşme kanaması mı yaşadım? yoksa kimyasal gebelikten sonra böyle şeyler olabilir mi?
İnanın bilmiyorum. Beta HCG testi yaptırsaydınız biypkimyasal gebelik tanısı konulabilirdi. Gebe kalmanız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...
geçen ay beta hcg yaptırdım. kimyasal gebelik olduğu kesinleşmişti. acaba bu ay tekrar hamile kalmam mümkün mü? bir kaç gün önce yaşadığım yerleşme kanaması olabilir mi?
hocam ben birşeyi merak ediyorum yumurtası gelişen çatlayan her kadın adet olurmu?
yani yumurta gelişip çatlamadanda adet olunurmu?
Tabii ki olabilir, yerleşme kanaması olması dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?