Yumurtlama günü hakkında

mrhb doktor bey herkesı aydınlattıgnz gıbı benı aydınlatırsanız sevınırım.bu ayın 20.sinde regl oldum bi oncekı ayda 21. çalısmalara baslayacagız hangı gunler ılıskı olmalı gebe kalabılmem ıcın yanı yumurtlama gunlerım.
şimdiden teşekkürler...

29 günde bir adet görüyorsunuz. 13-15-16. günler ilişkiye girmenizi öneririm. Gebe kalmanız dileğiyle...

Çok üzüldüm, çok geçmiş olsun. Gelişme geriliğinin sebeplerine yönelik araştırmalar bitti mi? Eğer bitti ise gebe kalmanızda doktorunuza göre de sakınca yok. Gün belirleme sadece 2 adetle mümkün olamıyor. Ancak adetleriniz düzensizse Doktor kontrolünde gebe kalabilmeniz daha kokay olacaktır. Hamile kalmanız ve bebeğinizi kucağınıza almanız dileğiyle...

En az 3 adet gününe ihtiyacımız var.

ocak ayında 15.nde adet gordum (o sırada dusuk yapıyormusm kanamam ozman basladı) subatta 21.inde adet oldum marttda 20.siznde adet oldum .yumurtlama gunlerm nedr 3 taıf ıstenz dıe yazıorum .saygılar

29 günde bir adet görüyorsunuz. 13-15-16. günler ilişkiye girmenizi öneririm. Gebe kalmanız dileğiyle...

doktor bey,

bişey daha sorabilir miyim?

ilişkilerin gün aşırı mı olması gerekiyor? yoksa her gün de olabilir mi?

her gün olursa spermin kalitesi mi düşüyor?

gebe kalmak için sık ilişki değilde gün aşırı mı olması gerekir?

şimdiden teşekkür ederim... kolay gelsin...

mrb bora bey ben 6 şubat ve 22 mart olarak adet gördüm bu oyal ilk defa oldu çok düzenli olmasada 1 ayı geçmezdi bu ay böyle oldu yumurlamamı nasıl hesaplicam bu gün adet olup biteli tam 13 gün oldu cevaplarsanız çok sevinirim

ocak ayında 15.nde adet gordum (o sırada dusuk yapıyormusm kanamam ozman basladı) subatta 21.inde adet oldum marttda 20.siznde adet oldum .yumurtlama gunlerm nedr 3 taıf ıstenz dıe yazıorum .saygılar

28 günde bir adet görüyorsanız 11-13-15. Günler gebe kalma ihtimaliniz yüksek. Gebe kalmnız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

her gün de ilişkiye girilebilir. şansınız azalmaz. Saygılarımla

doktor kontrolünde gebe kalmanız daha kolay olacaktır. Bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

doktor bey merhaba, benim geçen ay kimyasal gebeliğim oldu. 5 martta regli oldum. önceki adetlerim de 5 şubat ve 6 ocaktı. 28 şubatta kahverengi lekenmem ve ardından 1 gün süren pembe akıntım olmuştu. bu ay beklenen adet tarihim 4 nisan. 31 martta kanamam oldu. regli olduğumu sandım ancak çok az geldi ve ertesi gün bitti. normalde adetlerim 5 gün ve yoğun olur. acaba yine yerleşme kanaması mı yaşadım? yoksa kimyasal gebelikten sonra böyle şeyler olabilir mi?

İnanın bilmiyorum. Beta HCG testi yaptırsaydınız biypkimyasal gebelik tanısı konulabilirdi. Gebe kalmanız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

İnanın bilmiyorum. Beta HCG testi yaptırsaydınız biypkimyasal gebelik tanısı konulabilirdi. Gebe kalmanız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

geçen ay beta hcg yaptırdım. kimyasal gebelik olduğu kesinleşmişti. acaba bu ay tekrar hamile kalmam mümkün mü? bir kaç gün önce yaşadığım yerleşme kanaması olabilir mi?

hocam ben birşeyi merak ediyorum yumurtası gelişen çatlayan her kadın adet olurmu?
yani yumurta gelişip çatlamadanda adet olunurmu?

merhaba syn Bora bey;
ben size reglimin 3. günü yaptırdığım test sonucumu göstermek istiyorum..belki söyleyeceğiniz bişiler vardır benim için..
ön bilgi olarak şunları söylemeliyim...
lise son sınıftan beri düzensiz adet görüyorum..30 yaşımdayım..4 yıllık evliyim..hiç korunmadık eşimle..sadece ilişki sonrası wc olayı ile korunduk diyebilirim..
doktorum ilk muayenede ultrason ile baktı ve kist v.s. yok pko da değilsiniz dedi..
Glukofen kullanmamı istedi sabah akşam içiyorum 1 er tane..ve folik asit verdi onuda günde 1 adet kullanıyorum..
ama ben neden hamile kalamıyorum hala çözemedim..
mesela bu hafta regl olmam lazım normalinde,ama 2 gündür sadece 1,2 damla kırmızımsı kahvemsi lekelenme oldu...
size labaratuvar sonuçlarımın resmini gönderdim bi bakabilirmisiniz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…