Merhaba Doktor Bey,
Adet tarihlerim
1 Mayıs
4 Nisan
9 Mart
34 yaşındayım. Yumurtlama günümü takip etmeme rağmen 2 aydır gebelik elde edemedim.
Acaba yanlış mı hesaplıyorum. Bu ay için uygun günlerimi söylerseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Doktor Bey merhaba, selamlar,
Benim son adet günlerim;
9 Mart,
2 Nisan,
26 Nisan..
Yaşım 33..
Ortalama 20 ya da 21 günde bir, 4 ya da 5 gün adet oluyorum..
Bu duruma göre bu ay hangi günler yumurtlama günleri olarak ideal görünüyor..
Ben 8-9-10 Mayıs olarak düşünüyorum, doğru mudur_?
İlişki olarak hangi günleri önerirsiniz,
teşekkürler..
Kolaylıklar diliyorum..
Doktor bey merhaba, geçenlerde yazmıştım size aralıkta dış gebeliğim mart ayında düşüğüm var diye.. benim bu zamana kadr hep adetim 28-29 gün de bi gelirdi ilk defa bu ay 23.günümde adet oldum tekrar bu durum bu ay yumurtlamadığımı mı gösteriyor. 21 nisanda adet olmuştum mayıs 13 te oldum.. şimdi yeni adet tarihimi hesaplayabileceğim yöntem var mı?
Maalesef yok. Herzaman gördüğünüz miktarda mı oldu?
Merhaba Doktor Bey,
ovulasyon testleri hakkında bir sorum olacak, yaptığım testte ikinci çizgi koyu renk çıktı ancak biraz daha inceydi. önemli olan renk midir? 2 Mayıs'ta yaptığım testi yanlış değerlendirmiş olabilir miyim? ve 2-3 Mayıs yumurtlama günlerimse idrar testlerinde hamilelik belli olur mu? (negatif çıktı maalesef )
Teşekkürler
Bir de ben yumurtlamadım mı yani geçen ay.. En çok bu duruma üzülüyorum.aslında o da enteresan oldu çünkü 23'ünde çok afedersiniz açık renk iki damla oldu hatta ben çok mutlu oldum ki yerleşme kanaması sandım inanılmaz mutlu oldum.. Fakat 24'ünde normal adet kanamasına döndü yoğunluğu ve ağrısı biraz fazlaydı sadece..
Bir de ben yumurtlamadım mı yani geçen ay.. En çok bu duruma üzülüyorum.
Erken yumurtlamış olabilirsiniz
merhaba bora bey,
ben adetlerimi çok fazla takip etmiyordum yani hamilelik isteyene kadar... ocak ayından beri takibe aldım.ocak şubat mart 28 günde bir geldi adetim...nisanda 26 ya düştü mayısda ise 25 güne.... yumurtlama günümü nasıl hesaplayabilirim ve sizce bu düzensizlikten dolayı muaneye gitmelimiyim? şimdiden teşekkürler...
10-12-14-16. günler düzenli ilişki öneririm. Erken yumurtlama oluyor. 35 yaşın altındaysanız en az 1 yıl denemeniz gerekiyor. Gebe kalmanız dileğiyle...
mrhb dr. bey ben serophene kullandım dr. ilaç bitimincen sonra ki 5. gün gel dedi neden bu kadar uzattı muayeneyi çünki gideceğim 5. gün ovulasyona denk geliyor açıklma yaparsanız sevinirim.. saygılar....
Regl tarihlerim sondan başa doğru 25 Haziran,28 Mayıs,30 Nisan
Yumurtalama dönemini öğrenebilirmiyim
28-29 günde bir adet görüyorsunuz11-13-15. günler uğurlu günleriniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?