Yumurtlama günü hakkında

..............................................................

tabii
çok teşekkürler yanıtınız için..
1.76 boyunda 75 kg dayım

Vücut kitle indeksinizi %10 oranında azaltmanız gebe kalmanızı kolaylaştıracak ve gebelik sürecinde bir problemle karşılaşma ihtimalinizi de azaltacaktır. 70-71 kiloyu hedefleyin. Gebe kalmanız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

çok sağolun çok teşekkürler..

Doktor bey iyi günler

Şubat ayında 1 negatif çıkan aşılamam var.2 aydırda yumurta takibi yapılıyor.Klomen kullanmadan yumurtam büyor ve çatlıyor.Etrafımdaki tanıdıklarımın birden fazla yumurtası var.Ama benim hep bir tane oluyor.Bu normalmi yoksa bir sorunun belirtisi olabilirmi.

Her ay tek yumurta oluşur çatlar ve döllenir. Doğa tek gebelik üzerine kurulmuştur. Fazla yumurta oluşması kadınların binde 3 ünde olur ve çoğul gebelikle sonuçlanır...

mrb doktor bey 6 ay korunmamamıza ragmen olumlu sonuç alamadık. düzenli olarak 29 günde bi adet görüyorum yalnız 2 aydır martta 4 gün gecikmeli nisan ayındada 2 gün önce adet oldum neden dolayı böyle olmuş olabilir. ovulasyon testide kullanıyorum yumurtlama günlerimi bildigim halde olumsuz sonuç almam canımı sıkıyo. iyi günler

35 yaşın üstünde iseniz Yardımcı Üreme Yöntemleri hakkında bilgilenmek üzere başvurabilirsiniz. Altında iseniz 6 ay daha denemenizi tavsiye derim. Beklenti (gebelik en önemli beklentidir) adetleri düzensiz hale getiriyor. Gebe kalmnız dileğiyle...

cevapladıgınız için saolun doktor bey yaşım 23 bu ayda adet olursam doktora gidecem genel muayeneden geçmek istiyorum iyi günler

Doktor bey merhaba,
ben aralık ayında dış gebelik yaşadım ocak şubat da korundum martda yine hamile kaldım ama 4. haftamdayken düşük yaptım bu iki durumda kendiliğinden sonuçlandı müdahale yapılmadı doktor 3 ay bekle dedi kntrole gelmene gerek yok sıkıntı yok dedi bende bir adet dönemi bekledim artık korunmayacağım yaşım 31 acaba ben tüp bebek mi düşünmeliyim?

Gebe kalmayı ve doğum yapmayı düşünmelisiniz. Gebe kalınca gruba bilgi verirseniz sevinirim. Bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

Merhaba Bora Bey,

ovulasyon testlerinde ikinci çizginin koyu renk mi çıkması gerekiyor ve yumurtlama dönemindeki akıntı yumurtlamanın hangi aşamasında gelir ? ben 30 günde regl oluyorum. dün 1 Mayıs 15. gün akıntım geldi, testte ise ikinci çizgi belirdi ancak diğeri kadar koyu değildi.
Yumurtlama , yumurtanın çatlaması gerçekleşmiş olabilir mi?
Teşekkürler :)

Yumurtlama testi kitinde sonucun nasıl yorumlanacağına dair renkli resimli bir prospektus bulunur, testle ilgili sorularınızın cevabını oradan bulabilirsiniz.15-16. günde yumurtlamanız oluyor demektir. Gebe kalmnız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

teşekkür ederim Bora Bey. dün 16. gün koyu renk çizgiyi gördüm, 1 Mayıs ilişki olmuştu , bu önümüzdeki 3 günde de olması mı gerekiyor. 1 Mayısta olan ilişki gebelik için olumlu mudur ? Nasıl soracağımı da bilemedim bir türlü kusura bakmayın , tekrar teşekkürler:)

kit kullanmasanız da 13-15-17 veya 14-16-18. günler ilişkide bulunmanızı öneririm...

Doktor Bey merhaba, selamlar,

Benim son adet günlerim;

9 Mart,
2 Nisan,
26 Nisan..

Yaşım 33..

Ortalama 20 ya da 21 günde bir, 4 ya da 5 gün adet oluyorum..

Bu duruma göre bu ay hangi günler yumurtlama günleri olarak ideal görünüyor..
Ben 8-9-10 Mayıs olarak düşünüyorum, doğru mudur_?
İlişki olarak hangi günleri önerirsiniz,
teşekkürler..
Kolaylıklar diliyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…