Klasik bilgi önce yumurtlama ve 14 gün sonra adet görmedir (düzenli adet görenler için)
yani yumurtası gelişip çatlayan her kadın mutlaka adet olur öylemi hocam.
çünkü ben düzenli adet oluyorum ama doktorum yumurta geliştirici vereceğini söyledi.
..............................................................merhaba syn Bora bey;
ben size reglimin 3. günü yaptırdığım test sonucumu göstermek istiyorum..belki söyleyeceğiniz bişiler vardır benim için..
ön bilgi olarak şunları söylemeliyim...
lise son sınıftan beri düzensiz adet görüyorum..30 yaşımdayım..4 yıllık evliyim..hiç korunmadık eşimle..sadece ilişki sonrası wc olayı ile korunduk diyebilirim..
doktorum ilk muayenede ultrason ile baktı ve kist v.s. yok pko da değilsiniz dedi..
Glukofen kullanmamı istedi sabah akşam içiyorum 1 er tane..ve folik asit verdi onuda günde 1 adet kullanıyorum..
ama ben neden hamile kalamıyorum hala çözemedim..
mesela bu hafta regl olmam lazım normalinde,ama 2 gündür sadece 1,2 damla kırmızımsı kahvemsi lekelenme oldu...
size labaratuvar sonuçlarımın resmini gönderdim bi bakabilirmisiniz...
Eki Görüntüle 381900 Eki Görüntüle 381901
..............................................................
Sonuçlarla ilgili problem yok. Boy ve kilonuzu öğrenebilir miyim?
tabii
çok teşekkürler yanıtınız için..
1.76 boyunda 75 kg dayım
Vücut kitle indeksinizi %10 oranında azaltmanız gebe kalmanızı kolaylaştıracak ve gebelik sürecinde bir problemle karşılaşma ihtimalinizi de azaltacaktır. 70-71 kiloyu hedefleyin. Gebe kalmanız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...
Doktor bey iyi günler
Şubat ayında 1 negatif çıkan aşılamam var.2 aydırda yumurta takibi yapılıyor.Klomen kullanmadan yumurtam büyor ve çatlıyor.Etrafımdaki tanıdıklarımın birden fazla yumurtası var.Ama benim hep bir tane oluyor.Bu normalmi yoksa bir sorunun belirtisi olabilirmi.
mrb doktor bey 6 ay korunmamamıza ragmen olumlu sonuç alamadık. düzenli olarak 29 günde bi adet görüyorum yalnız 2 aydır martta 4 gün gecikmeli nisan ayındada 2 gün önce adet oldum neden dolayı böyle olmuş olabilir. ovulasyon testide kullanıyorum yumurtlama günlerimi bildigim halde olumsuz sonuç almam canımı sıkıyo. iyi günler
35 yaşın üstünde iseniz Yardımcı Üreme Yöntemleri hakkında bilgilenmek üzere başvurabilirsiniz. Altında iseniz 6 ay daha denemenizi tavsiye derim. Beklenti (gebelik en önemli beklentidir) adetleri düzensiz hale getiriyor. Gebe kalmnız dileğiyle...
Doktor bey merhaba,
ben aralık ayında dış gebelik yaşadım ocak şubat da korundum martda yine hamile kaldım ama 4. haftamdayken düşük yaptım bu iki durumda kendiliğinden sonuçlandı müdahale yapılmadı doktor 3 ay bekle dedi kntrole gelmene gerek yok sıkıntı yok dedi bende bir adet dönemi bekledim artık korunmayacağım yaşım 31 acaba ben tüp bebek mi düşünmeliyim?
Merhaba Bora Bey,
ovulasyon testlerinde ikinci çizginin koyu renk mi çıkması gerekiyor ve yumurtlama dönemindeki akıntı yumurtlamanın hangi aşamasında gelir ? ben 30 günde regl oluyorum. dün 1 Mayıs 15. gün akıntım geldi, testte ise ikinci çizgi belirdi ancak diğeri kadar koyu değildi.
Yumurtlama , yumurtanın çatlaması gerçekleşmiş olabilir mi?
Teşekkürler :)
Yumurtlama testi kitinde sonucun nasıl yorumlanacağına dair renkli resimli bir prospektus bulunur, testle ilgili sorularınızın cevabını oradan bulabilirsiniz.15-16. günde yumurtlamanız oluyor demektir. Gebe kalmnız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...
teşekkür ederim Bora Bey. dün 16. gün koyu renk çizgiyi gördüm, 1 Mayıs ilişki olmuştu , bu önümüzdeki 3 günde de olması mı gerekiyor. 1 Mayısta olan ilişki gebelik için olumlu mudur ? Nasıl soracağımı da bilemedim bir türlü kusura bakmayın , tekrar teşekkürler:)
Gebe kalmayı ve doğum yapmayı düşünmelisiniz. Gebe kalınca gruba bilgi verirseniz sevinirim. Bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?