yumurtlama hesaplama programlarında 4 ila 9 günleri arası çıkıyor..
merhaba hocam benim sorunum bir enfeksiyonla başladı onun için doktora gittiğimde yumurtalıklarımla tembellik olduğu söyleni ultrason gibi bi muayene sonucunda polikotik over sendromu teşhisi konuldu ve doğum kontrol hapıyla tedavi biçimine başlandı. ben ise bu doğum kontrol hapını hiç kullanmadım Şimdi ise çocuk istiyoruz
hormon testi yaptırdım
tsh 2,53 - normal değerler = 0,49-4,67
fsh 8,7
lüteinleştiren hormon lh18,76
estradiol 64
prolaktin 20,9 normal değerler = 1,2-29,93
serays kullanıcısından alıntı
merhaba hocam benim sorunum bir enfeksiyonla başladı onun için doktora gittiğimde yumurtalıklarımla tembellik olduğu söyleni ultrason gibi bi muayene sonucunda polikotik over sendromu teşhisi konuldu ve doğum kontrol hapıyla tedavi biçimine başlandı. ben ise bu doğum kontrol hapını hiç kullanmadım Şimdi ise çocuk istiyoruz
hormon testi yaptırdım
tsh 2,53 - normal değerler = 0,49-4,67
fsh 8,7
lüteinleştiren hormon lh18,76
estradiol 64
prolaktin 20,9 normal değerler = 1,2-29,93
doktor kontrolünde gebe kalma ihtimaliniz daha yüksek. bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...
dr bana ufak bi tedavi sonucu olasılıgından bahsettı ama benim kuşkum olmamasından stres yapmak doğru birşey değil biliyorum ama merak ettiğim bu sonuçlar daha başlangıç ya da ilerlemiş mi onu bilmiyorum bu hastalıkla senelerce tedavı gorup olmayan ınsanlar varr
O zaman bu soruyu bana neden sordunuz :)
selam; benımde adet dongum
mayıs 8
hazıran9
temmuz 7
hangı gunlerde sansm daha yuksek acaba bu ay ıgne tadavısı oldum adetım 2 gun onceden geldı ve 1 gun surdu adetlerım cok azalmaya basladı prolaktın sorunum var buna baglı olabılırmı sizce
teşekkurler...
merhaba doktor bey,
12 mart
7 nisan
7 mayıs
4 haziran
6 temmuz
düzenli midir düzensiz midir bilemiyorum ben döngümü?
buna düzenli mi denir sizce?
benim yumurtlama günlerim nasıl oluyor acaba? şimdi temmuzda, ERKEK BEBEK için hani günlerde ilişki öneriyorsunuz?
çok teşekkürler, kolaylıklar dilerim
bende yazayım 6 nisan
1 mayıs
29 mayıs
23 haziran
yurmt. dönemim nedir acaba
arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim ayın 10unda beta hcg yaptırdım 219.10 çıktı şuan beta 1500 falan olmuşmudur son regal tarigim 12haziran
Gebesinzi ve ayın 24 ünde de kalp atımlarını göreceksiniz. Tebrik ederim....
3 Mayis
29 Mayis
26 Haziran
Merhaba Doktor Bey. Son 3 ayki dongum bu sekilde. 14 Temmuz'da doktora gittigimde yumurtamin 16 mm oldugunu soyledi (adetin 19.gunu). Beklenen catlama gunu ne zaman olabilir? Bir de yumurtlamam hic bu kadar gec olmadi benim, bu ay ikinci kez yumurtlamis olsam, doktorum 19.gun baktiginda onceden catlamis bir yumurtayi gorebilir miydi?
Tesekkur ederim.
26-28 günde bir adet görüyorsunuz. 12-14. günde çatlamış olması beklenir. Bazen folikül sebat edebiliyor. Gebe kalmnız dileğiyle...
Ozellikle sormustum doktoruma, o da catlayacagini kiste donusmeyecegini soylemisti
kusura bakmayin, sebat etmek ne anlama geliyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?