Yumurtlama günü hakkında

merhaba hocam benim sorunum bir enfeksiyonla başladı onun için doktora gittiğimde yumurtalıklarımla tembellik olduğu söyleni ultrason gibi bi muayene sonucunda polikotik over sendromu teşhisi konuldu ve doğum kontrol hapıyla tedavi biçimine başlandı. ben ise bu doğum kontrol hapını hiç kullanmadım Şimdi ise çocuk istiyoruz

hormon testi yaptırdım

tsh 2,53 - normal değerler = 0,49-4,67
fsh 8,7
lüteinleştiren hormon lh18,76
estradiol 64
prolaktin 20,9 normal değerler = 1,2-29,93

Doktor kontrolünde gebe kalma ihtimaliniz daha yüksek. bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

serays kullanıcısından alıntı
merhaba hocam benim sorunum bir enfeksiyonla başladı onun için doktora gittiğimde yumurtalıklarımla tembellik olduğu söyleni ultrason gibi bi muayene sonucunda polikotik over sendromu teşhisi konuldu ve doğum kontrol hapıyla tedavi biçimine başlandı. ben ise bu doğum kontrol hapını hiç kullanmadım Şimdi ise çocuk istiyoruz

hormon testi yaptırdım

tsh 2,53 - normal değerler = 0,49-4,67
fsh 8,7
lüteinleştiren hormon lh18,76
estradiol 64
prolaktin 20,9 normal değerler = 1,2-29,93
doktor kontrolünde gebe kalma ihtimaliniz daha yüksek. bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

dr bana ufak bi tedavi sonucu olasılıgından bahsettı ama benim kuşkum olmamasından stres yapmak doğru birşey değil biliyorum ama merak ettiğim bu sonuçlar daha başlangıç ya da ilerlemiş mi onu bilmiyorum bu hastalıkla senelerce tedavı gorup olmayan ınsanlar varr

Son düzenleme:

Bu hastalık ilerlemez, çünkü durduğu yerde. Doktor kontrolünde gebe kalma ihtimaliniz kendi başına gebe kalmanızdan daha yüksek. Gebe kalmanız dileğiyle...

O zaman bu soruyu bana neden sordunuz :)

bu soruyu size sordum çünkü siz makina değilsiniz.Eğer bu tarz hesaplamalar yanlış çıkıyorsa bir daha hesaplatmıyacaktım.Bu programları kullanan arkadaşlarımı uyaracaktım.Bana şu sebepten olabilir demenizi bekliyordum.Yinede teşekkürler

selam; benımde adet dongum
mayıs 8
hazıran9
temmuz 7
hangı gunlerde sansm daha yuksek acaba bu ay ıgne tadavısı oldum adetım 2 gun onceden geldı ve 1 gun surdu adetlerım cok azalmaya basladı prolaktın sorunum var buna baglı olabılırmı sizce
teşekkurler...

merhaba doktor bey,

12 mart
7 nisan
7 mayıs
4 haziran
6 temmuz

düzenli midir düzensiz midir bilemiyorum ben döngümü?
buna düzenli mi denir sizce?
benim yumurtlama günlerim nasıl oluyor acaba? şimdi temmuzda, ERKEK BEBEK için hani günlerde ilişki öneriyorsunuz?

çok teşekkürler, kolaylıklar dilerim

31-32 günde bir adet görüyorsunuz. 17-18. gün yumurtlamanız oluyordur. Tedavi ndeni ile 14. gün yumurtlama olmuş. Tedavisiz 14-16-18. günler birlikte olmanızı öneririm. Prolakti yüksekliği için tedaviyi gerekiyorsa doktorunuz önerecektir.

Erkek bebek için hangi gün sorusunun cevabını bilsem milyarder olurdum 28-32 günde bir adet görüyorsunuz, doktor kontrolünde gebe kalabilme ihtimaliniz daha yüksek, 12-14-16-18-20. günler uğurlu günleriniz gebe kalmanız deilğiyle...

arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim ayın 10unda beta hcg yaptırdım 219.10 çıktı şuan beta 1500 falan olmuşmudur son regal tarigim 12haziran

3 Mayis
29 Mayis
26 Haziran

Merhaba Doktor Bey. Son 3 ayki dongum bu sekilde. 14 Temmuz'da doktora gittigimde yumurtamin 16 mm oldugunu soyledi (adetin 19.gunu). Beklenen catlama gunu ne zaman olabilir? Bir de yumurtlamam hic bu kadar gec olmadi benim, bu ay ikinci kez yumurtlamis olsam, doktorum 19.gun baktiginda onceden catlamis bir yumurtayi gorebilir miydi?
Tesekkur ederim.

26-28 günde bir adet görüyorsunuz. 12-14. günde çatlamış olması beklenir. Bazen folikül sebat edebiliyor. Gebe kalmnız dileğiyle...

merhaba doktor bey,

24 mart
23 nisan
23 mayıs
24 hazıran
adetlerımın düzenli oldugunu düşünüyorum... yumurtlama zamanımda sol kasıkta çok şiddetli olmayan ağrılar hissediyorum bu ınterntten yaptıgım hesaplayıcılardan çıkan tarihlerde....yumurtlama dönemim bitiyor ama sankı benım yumurtlamam geç oluyomuş gibi adete yaklaştıgım yaı bugunlerde renksız kokusuz bi sıvı salgılıyorum bol miktarda bu normalmidir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…