Bora Bey Merhaba,
Benim geçtiğimiz aralık ayında bir dış gebeliğim, Mart ve Temmuz ayında kimyasal gebeliklerim mevcut.. herbiri kendiliğinden sonlandı.. kürtaj falanda olmadım.. doktora araştırmalı mıyız düşük sebeblerini dedim yaşım 31 bu arada.. o bir kez daha deneyin derim dedi.. bu araştırma konuları çok maliyetli ayrıca dedi.. kan değerim 3 e indi ve hiç korunmana gerek yok adet dönemini de bekleme direk denemeye başlayabilirsin dedi.. Sizden görüş rica edebilir miyiz? Bu düşükleri durdurmak için araştırmalar gerçektende çok mu maliyetli, biz ne yapalım Bora Bey sizce. Ve hiç çocuğumuz yok bu arada..
19 mayıs 12 haziran 9 temmuz yumurtlama gunumu öğrenmek istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...elige-hazirlananlarin-paylasim-alani-341.html
ovulasyon testi ile yumurtlamanı yakalayabılırsın.herkesin farklıdır.yukardakı topic sana yardımcı olur konu hakkında.
19 mayıs 12 haziran 9 temmuz yumurtlama gunumu öğrenmek istiyorum.
peki bir sorum daha vardı şu anda çikolatı kistim var ufakmış soğan suyuyla gidermi ?
bora bey , mart ayında dış gebelik geçirdim ılaç ile sonlandırıldı.
Sizde rahim filmi çektirmem gereklimidir.
Teşekkurler
doktor bey yumurta takibinde yumurtam
30 mm çatladı kendiliğinden sizce bu normalmi
Doktorumuz polistik over olduğumu söylemişti bende ilaçsız yumurtalarım büyüyor ve kendiliğinden çatladığını söyledim .Bana Stf ile başlayan bir ilaç verdi yumurtam 30 mm oldu ve çatlatma iğnesi kullanmadım .Aşılamam pazara denk geldi yapılmadı.Çatlatma iğnesi vermemesinin nedeninide henüz rahim uygun değil dedi.Diğer gidişimizdede çok geç kaldık pazara denk geldi normal deneyin dedi.Bu ay yine şansımız varmı acaba
Takibinizi ben yapmadığım için başarı yüzdenizi söylemmem mümkün değil. Sadece gebe kalmanızı dileyebilirim. Bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...
Hocam merhaba
adet gunlerım 8 mayıs - 8 hazıran - 8 temmuz yumurtlama gunumu söylermısınız?
Ben doktorumu bıraktım sadece sizden yardım istiyorum buzamana kadar 30 mm yumurtayla karşılaştınızmı normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?