Yumurtlama günü hakkında

Bora Bey Merhaba,
Benim geçtiğimiz aralık ayında bir dış gebeliğim, Mart ve Temmuz ayında kimyasal gebeliklerim mevcut.. herbiri kendiliğinden sonlandı.. kürtaj falanda olmadım.. doktora araştırmalı mıyız düşük sebeblerini dedim yaşım 31 bu arada.. o bir kez daha deneyin derim dedi.. bu araştırma konuları çok maliyetli ayrıca dedi.. kan değerim 3 e indi ve hiç korunmana gerek yok adet dönemini de bekleme direk denemeye başlayabilirsin dedi.. Sizden görüş rica edebilir miyiz? Bu düşükleri durdurmak için araştırmalar gerçektende çok mu maliyetli, biz ne yapalım Bora Bey sizce. Ve hiç çocuğumuz yok bu arada..

Kromozom analizi yapılmasını kesinlikle öneririm. Fiyat bilgisi hakkında fikrim yok.

bora bey , mart ayında dış gebelik geçirdim ılaç ile sonlandırıldı.
sizde rahim filmi çektirmem gereklimidir.
teşekkurler

Doktorumuz polistik over olduğumu söylemişti bende ilaçsız yumurtalarım büyüyor ve kendiliğinden çatladığını söyledim .Bana Stf ile başlayan bir ilaç verdi yumurtam 30 mm oldu ve çatlatma iğnesi kullanmadım .Aşılamam pazara denk geldi yapılmadı.Çatlatma iğnesi vermemesinin nedeninide henüz rahim uygun değil dedi.Diğer gidişimizdede çok geç kaldık pazara denk geldi normal deneyin dedi.Bu ay yine şansımız varmı acaba

Takibinizi ben yapmadığım için başarı yüzdenizi söylemmem mümkün değil. Sadece gebe kalmanızı dileyebilirim. Bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

benm ilk degerlerim çok iyiydi bak şöyle
04.07.2012/degerim 12.89
07.07.2012/degerim 81.10
10.07.2012/degerim 219.63
17.07.2012/degerim 817 son regal tarihim 12.06.2012 sizce normalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…