benm ilk degerlerim çok iyiydi bak şöyle
04.07.2012/degerim 12.89
07.07.2012/degerim 81.10
10.07.2012/degerim 219.63
17.07.2012/degerim 817 son regal tarihim 12.06.2012 sizce normalmi
Kaç günde bir adet görüyorsunuz?, Neden seri gebelik testi yaptırıyorsunuz?
ya kasık agrım vardı hastaneye gittim beta hcg testine baktılar böyle çıktı ve son degerim az yükselmiş dediler sizcede öylemi 30 günde bir adet görüyorum
30-31 günde bir adet görüyorsunuz. Adetinizin 13-15-17-19. Günleri şanslı günleriniz. Gebe kalmanız dileğiyle...
yanı hangı gunler olması gerekıyor ben onu anlayamadım yardımcı olun lutfen
merhabalar bora bey,
bana yardımcı olursanız çok seviniri.
son sat tarihim 1 hazirandı ben 9 haziranda evlendim ay sonunda hamile kaldım.7 haftalık gebeliğim 26 temmuzda düşükle sonuçlandı yani tam adet tarihimde ve tam 5 gün adet günümde 5 gün sürüyor.ve dr.bana bu ay gebe kalabileceğimi beklemem gerekmediğini söledi.buna göre acaba yumurtlama tarihlerini nasıl hesaplayabilirim
Çok geçmiş olsun. Küretajdan 1 hafta sonra hastamı görüyorum. 10 gün süre ile ilişki önermiyorum. Adet süreniz belirsiz olacağı için düzenli ilişki öneriyorum. Gebe kalmanız dileğiyle...
Dr Bey Merhaba, sizi tesadüfen buldum nekadar sevindim bilemezsiniz
Benim regl tarihlerim şöyle;
9 nisan (15 gün sürdü)
7 mayıs (15 gün sürdü)
1 haziran (17 gün sürdü)
sonrasında dr a gittim, 23 hazirandan itibaren 10 günlük bir ilaç verdi, onu kullandım sanırım geciktiriciydi, sonrasında;
7 temmuz (5 gün sürdü)
7 haziran (lekelenme oldu, ertesi gün yine leke tarzında koyu birkaç damla geldi)
bu ay karnımda batmalar, sol yumurtalığımda şişkinlik ve baskı hissi gibi birşey, rahmimde değişik dalgalanmalar oldu herzamankinden farklı olarak. 28. günümde test yaptım hayali olarak yani %3 gibi ancak görünebilen bir ikinci çizgi görür gibi oldum, 2 gün sonra başka bir markanın testini yaptım direk tek çizgi çıktı. Acaba durumum nedir, ben anlayamadım birtürlü yardımlarınızı rica ediyorum vaktiniz olduğunda. iyi günler dilerim.
Bora Bey Merhaba,
ben 15 Temmuzda düşük yaptım.. kürtaj olmadım 5 haftalıktı.. öncesindede düşüklerim vardı.. doktor korunma bu arada dedi.. şimdi kan pıhtılaşması sonuçlarım temiz çıktı rahim filmi ve kromozomlara bakıcaklar.. fakat dün itibariyle kahverengi lekelenme oldu.. adetim geldi dedim.. ama şu an durdu.. bir damla falan geliyor siyaha yakın renkte.. ilk defa böyle oluyor.. vajinal muayene temiz çıkmıştı.. şimdi neden böyle oldu? Adetim için beklemeli miyim?Tekrar doktora mı gitmeliyim? Bilemedim!
Çok geçmiş oslun. Aslına bakarsanız ben de bilemiyorum. Doktorunuza danışmanızı öneririm...
benim adet tarihlerim
23 mayis (1 haziran asilama femara sonrasi yumurtamin 18-19 mm oldu catlatma ignesi yapildi ve asilama)(10.gun)
18 haziran
16 temmuz
ben buay 24 temmuz-26 temmuz-28-30 seklinde calistik dogrumudur ???
birde 2. sorum
hastalik ilk gununden itibaern hic deneme yapmayin ilk denemeniz 10. gun olsun 10-12-14-16 seklinde olsun
bu dogrumudur
10 gun icerisinde sperm kalitesi dusmez mi??
denemlimiyiz bu seklide
tesekkurler iyi calismalar
11 agustostota tekrar hastalandim
suanki sorum
hastalik ilk gununden itibaern hic deneme yapmayin ilk denemeniz 10. gun olsun 10-12-14-16 seklinde olsun
bu dogrumudur
10 gun icerisinde sperm kalitesi dusmez mi??
denemlimiyiz bu seklide
????????????????
doktor bey lutfen aşağıdaki değerleri kontrol eder misiniz? Süreç ile ilgili bilgi paylaşır mısınız? Çok rica ediyorum. Lutfen!
1 dış, 2 düşüğüm var.. Morfoloji düşük ama gebe kalıyorsunuz sıkıntı olmaz dedi doktor.. ama netde böyle yazmıyor.. süreçle ilgili de bilgi yok.. sadece can sıkıntısı var.. Ne olur, bu morfoloji midir? Düşüklerin sebebleri, normal gebelik tutmaz mı değer buyken.. Neden doktora sormadım.. o anda o değeri düşük doktor bişey yok deyince tamam deyip çıktım odadan sonra netden okudum..
Spermatozoa Sayısı:30.000.000
Total Spermatozoa Sayısı :138.000.000
ileri hareketli:56
Yerinde hareketli:%9
Hareketsiz:%35
Toplam ileri hareketli sperm sayısı:77.280.000
Yuvarlak Hücre Sayısı:300.000
Morfoloji:%1
mORFOLOJİSİ BOZUK OLAN SPERM YUMURTANIZI DÖLLEYEMEZ, O NEDENLE DÜŞÜKLERİN SEBEBİ BOZUK MORFOLOJİ DEĞİLDİR. tEKRARLAYAN GEBELİK KAYIPLARINIZLA İLGİLİ NE TÜR TESTLER YAPILDI ÖĞRENEBİLİR MİYİM?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?