Yumurtlama günü hakkında

Yazabilirsiniz bekliyorum

istemli Test Sonuç Alt Limit Üst Limit
LH 2.89 mIU/mL
FOLIKULER FAZ 2.89 mIU/mL 2,4 12,6
MID-CYCLE 2.89 mIU/mL 14 95,6
LUTEAL FAZ 2.89 mIU/mL 1 11,4
MENAPOZAL 2.89 mIU/mL 7,7 58,5
ERKEK 2.89 mIU/mL 1,7 8,6

FSH 7.78 mIU/mL
FOLIKULER FAZ 7.78 mIU/mL 3,5 12,5
MID FOLIKULER FAZ 7.78 mIU/mL 4,7 21,5
LUTEAL FAZ 7.78 mIU/mL 1,7 7,7
POST MENAPOZAL 7.78 mIU/mL 25,8 134,8
GEBELİK 7.78 mIU/mL 0 0,3
ERKEK 7.78 mIU/mL 1,5 12,4

ESTRADİOL 41.39 pg/mL
FOLIKULER FAZ 41.39 pg/mL 24,5 195
PIK 41.39 pg/mL 66,1 411
LUTEAL FAZ 41.39 pg/mL 40 61
POSTMENAPOZAL 41.39 pg/mL 0 39
ERKEK 41.39 pg/mL 13,5 59,5

Bora Bey bir de benim durumumda siz ne önerirsiniz,kisti aldırmalı mıyım gebelik için biraz uğraşmalı mıyım?

Sonuçlar iyi. Endometriozis hastalarında 6 ay deneme sonrası gebe kalınamıyorsa yardım veya operasyon öneriyorum. gebe kalmanız ve bebeğinizi kucağınıza almanız dileğiyle...

Sonuçlar iyi. Endometriozis hastalarında 6 ay deneme sonrası gebe kalınamıyorsa yardım veya operasyon öneriyorum. gebe kalmanız ve bebeğinizi kucağınıza almanız dileğiyle...

Çok teşekkürler Bora Bey gerçekten, duymak istediğim cevapları verdiniz Olumlu düşünmeye çalışıyorum hep, iyi dilekleriniz için teşekkürler...

doktor bora bey;

3 aylık evliyim.sol overimde 5,5-4,5 ve 4,5-3,5 mm birbirine bitişik iki adet çikolata kistim var.doğum kontrol hapı verdiler erisin diye fakat bünyem kaldırmadı ilacı bıraktım.korunmadan gebe kalmayı denediğimiz ilk ayı atlattık ve gebelik olmadı.bu boyutlarda olan çikolata kistleri gebeliğe engelmidir.hemen ameliyat olunmalımıdır.yoksa 6 ay bekleme süreci atlatılmalımıdır.Diğer husus ise yumurtlama günümü tahminen yazabilirmisiniz.son 3 adet günüm şöyledir..20 haziran 31 temmuz 01 eylül...bunlar ilk adet günüm.şu an 3.günüm.yumurtlama günüm sizce nedir.ve bu kist için neler önerirsiniz.fatih hastanesine gidiyorum ankarada..

vaktinizi aldım.teşekkürler

32-42 gün arasında adet görüyorsunuz (hep böyle mi?) eğer adetleriniz düzensizse yumurtlama takibi ile (doktor-test kiti) gebe kalma ihtimaliniz daha yüksek. 6 ay deneyin ve tabii ki gebe kalmayı başarın. Bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

Doktor bey merhaba, benim bat tarihlerim 6 Agustos, 9 Temmuz ve 11 Haziran bugün ise 4 Eylul ve henuz herhangi bir regl belirtisi yok tavsiyeniz ne olur erken mi yoksa gebe olma ihtimalim yüksek mi?

evet adetlerim çok düzensizdir.o yüzden yumurtlama günümü takip etmem mümkün değil.test kitini nereden nasıl bulabilirim ilk defa duyuyorum.yardımcı olurmusunuz.

evet adetlerim çok düzensizdir.o yüzden yumurtlama günümü takip etmem mümkün değil.test kitini nereden nasıl bulabilirim ilk defa duyuyorum.yardımcı olurmusunuz.

google a giriyor ve "ovülasyon" veya "yumurtlama testi" yazıyor ve bilgi alıyorsunuz. Gebe kalmanız dileğiyle

maalesef normal adet kanamasi seklinde devam ediyor köydeyim yrn yola cikicam gebelik testi alsam olur mu

Merhabalar doktor bey;

gebe olmadığı halde gebeliği düşünerek ilişki yaşayan hanımlarda kavitasyon öneriyormusunuz.yani gebelik için uğraşan hanımlar kavitasyona gidebilirmi bir zararı olurmu ?

Merhabalar doktor bey;

gebe olmadığı halde gebeliği düşünerek ilişki yaşayan hanımlarda kavitasyon öneriyormusunuz.yani gebelik için uğraşan hanımlar kavitasyona gidebilirmi bir zararı olurmu ?

Bunu kavitasyonu yapan uygulayana sormalısınız. Kavitasyon cihazlarında bu konu ile ilgili uyarılar olduğuna inanıyorum. Gebe kalmanız dileğiyle...

Doktor bey mrb , doktor kontrolu icin hangi gun kontrola gitmemizi tavsiye edersiniz ? birde 11 temmuz, 9 Agustos ve 5 eylul icin tahmini yumurtlama zamani ne zamandir?

27-28 günde bir adet görüyorsunuz. 10-12-14-16. günler ihtimal yüksek. Gebeyseniz 2 hafta sonra kalp atımları görülecektir.

Merhabalar,

Doğru yeremi yazıyorum bilmiorum yanlışsa kusuruma bakmayın ..Temmuz 2011 den beri korunmuyoruz ama bebeğimiz olmuor...

Benim bütün hormon tahlillerim temiz hsg temiz tüpler açık eşimin 1cc de 97 milyon spermi var 3 cc bulunmuş % 42 hareketliliği var .. Her şey normal bir kere temmuz 2012 de sabah 1 akşam 1 klomen kullandım adetin 3. günü başlayarak.13. gün en büyüğü 18 mm üç yumurtam olmuştu ve 14. gün çatlatma iğnesi vuruldum17. gün kontrole gittim biri çatlamış diğer ikisi çatlamamış ve büyümüşlerdi. Nitekim onlar çatlamadı ve sonraki ay başka bi doktor doğum kontrol hapı ve glokofen verdi.Bir ay kullandım

Bu ay yine şanssızlığımdan başka bir doktora gitmem gerekti.ufak kistler gördüğünü söyledi. Daha önce hiç böyle bi sorun yoktu bi tedavide uygulamadı..Normal siklusta yumurtalarımın büyüklüğünü takip etmek istedi.. 11. gün 11 mm 14. gün 16 mm olan tek yumurtam var. 15,16,17. günler ilişki önerdi.. tedavi doğrumu yanlışmı sıkıntı içerisindeyim. olmazsa önümüzdeki ay tekrar klomen kullandırcağını söyledi.

Yumurtalarımın boyutu günlerine göre küçükmü , yapılması gereken nedir. Yorumlarınızı bekliyorum hocam.. Şimdiden teşekkürler...

Gebe kalmanızı engelleyecek bir problem yok, 1 yıldır denediğinize göre artık konu ile ilgili bir merkeze başvurmanız gerekiyor. Gebe kalmanız dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…