Yumurtlama günü hakkında

Bora bey merhaba,

size defalarca sorular sordum, cevaplar aldım.. falan filan yaptım... şuydu buydur derken... 7. ayımı doldurdum denemelerle, ve fakat hala hamile kalabilmiş değilim.
1 kızım var, ilk ay hamile kalmıştım ona. sonrasında kürtajla sonuçlanan 1 gebeliğim oldu, ona da ilk ay hamile kalmıştım. ocak ayındaki bu kürtajımdan sonra, korunma ayını geçtik. ve sonrasında korunmadan düzenli hayat neticesinde, sizin de verdiğiniz verimli günleri hiç atlamayarak, yola devam ediyoruz.
hali hazırda hamile değilim.
32 yaşımdayım, artık endişelenmeye başlamalı mıyım sizce?

tekrar tekrar yazıyorum şimdi günlerimi.... bi bakar mısınız lütfen durumuma?

14 ocak 2012 (kürtaj)
12 şubat 2012
12 mart 2012
7 nisan 2012
7 mayıs 2012
4 haziran 2012
6 temmuz 2012
7 ağustos 2012
3 eylül 2012
ekim... henüz bekliyorum. ama test yaptım, negatif. yani kırmızı kart kapıda yine.

aslında, benim sorum biraz daha detaylıca...
ben toplam 3 kere hamile kaldım şimdiye kadar, her üçünde de, ilk ayda gerçekleşti hamilelik. ama o ilk ay dediğim ayda, her üçünde de, muhakkak şeffaf uzayan akıntıyı tespit etmiştim. şeffaf uzayan akıntıyı görür görmez gerçekleşen ilişki sonucu hamileliklerim gerçekleşmişti. (öncesinde hiç akıntı kontrolü yapmamıştım o hamileliklerimde. yani tesadüfen o ay mı denk geldi o akıntım yoksa hep mi vardı, emin değilim)
ama şimdi, aylardır ben bu şeffaf uzayan akıntıyı görmüyorum.
evde ovulasyon testleri yaptım 2 aydır, o testlere göre yumurtluyorum. ama nedense akıntım aynı şeyi söylemiyor.

nedir öneriniz acaba? lütfen bi yardımcı olur musunuz bana da... ne yapmalıyım ben?

Son düzenleme:
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

yalel, brc88, Op.Dr. Bora CENGİZ

doktor bey, son 20 dakikadır, burda, konuyu okuyor olarak görüyorum ben sizi. yanılıyor muyum acaba?

bazen insan işi olduğunda sayfa açık kalıyor ve hemen yanıt veremiyor.biraz sabır

bazen insan işi olduğunda sayfa açık kalıyor ve hemen yanıt veremiyor.biraz sabır

hahaha :) teşekkürler.
zaten kk'da bi sayfa takılma sıkıntısı olduğunu farkettim ve dikkat ettiyseniz, o mesajı silmiştim.
neden üstünüze alındınız de cevaplama gereği duydunuz, hiç anlamadım.
biraz sabır :)))

neden üstüme alınayım hanımefendi..siz rahatsız olduğunuz için dile getirdim.bazen doktorumuz bir gün sonra da yanıtlayabiliyor..saldırgan olmanıza gerek yok.kötü bir şey yapmadım.

neden üstüme alınayım hanımefendi..siz rahatsız olduğunuz için dile getirdim.bazen doktorumuz bir gün sonra da yanıtlayabiliyor..saldırgan olmanıza gerek yok.kötü bir şey yapmadım.

neyse, prensip olarak, bu tip diyaloglarda hiç bulunmuyorum.

hayırlı günler dilerim hanımefendi.

28--32 günde bir adet görüyorsunuz. Ilk günden itibaren 11-13-15-17. Günler ihtimal yüksek. Iki kez küretaj olduğunuz için rahim içinin yapışıklık açısından değerlendilrmesi (ultrason ile yapılabiliyor) iyi olur. Gebe kalmanız dileğiyle

doktor bey merhaba, benim düşüklerim vs.. var. hiç aşılama olmadı. herhangi bir tedavi de olmadı. şuan araştırmada.. rahim filmi çektireceğim hala.. ekimde de genetik testlerim var. hepsi bittikten sonra sıkıntı yoksa direk tüp bebek tedavisine geçsek aşılama falan denemeden çok mu saçma olur? Aşılama bana zaman kaybı gibi geliyor yanlış mı düşünüyorum.

sonuçlar elinize geçtiğinde konuşalım. Gebe kalmanız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle

sonuçlar elinize geçtiğinde konuşalım. Gebe kalmanız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle

eğer ki sonuçlarımı alırsam rahim filmimi çektirebilirsem size çok inanıyor ve güveniyorum.. kısmetse size geliceğim tedavinin devamı için (tüp bebek de) siz çok sabırlısınız.. inşAllah tamamlıyacağım testlerimi

hocam mrb benim son 3 adetim sırayla 25 temmuz 22 ağustos 20 eylül adetim bitti 8 ay önce 4 haftalık düşük yaptım sebebi kan pıht. çıktı 3 aydır aspirin folbiol içiyorum ve bu ay korunmayı bıraktm yaklaşık yumurtlama tarihim ne zaman olur. bu aralar başağrısı çekiyorum ağrı kesici almak zorunda kalıyorum gebelik oluşumuna ters bi etki gösterir mi. şimdiden tşk ediyorum

Geçmiş olsun. 28-29 günde bir adet görüyorsunuz. Adetinizin 1. gününden itibaren 14-15. günler yumutlama günleriniz. 12-14-16. günler gebe kalma ihtimaliniz yüksek. Gebe kalmanız dileğiyle...

merhabalar ben düzensiz adet nedenıyle doktora gittiğimde prolaktinim oldugunu öğrendım eylul 6 dan beri kesik kesik adetlerim oluyor bi kaç gundur daha yoğun gelior acaba bu şeilde olan hastaların yumurtlama gunu varmı??bu arada soktorum ilaç vermedi 3 4kilo verip gel dedi o zama ilaç veririz sana eğer düşmezse dedi...kesik kesik gelen adetler normal mi ve yumurtlama varmı? şimdiden teşekküer ederimm...

1 aydır devamlı adet görüyorsanız yumurtlama dönemini bilemezsiniz ve beebği tutacak olan dokudan köken alan bir kanamaysa da gebe kalmanız daha zor olacaktır. Gebelik testi yaptırdınız mı?

1 aydır devamlı adet görüyorsanız yumurtlama dönemini bilemezsiniz ve beebği tutacak olan dokudan köken alan bir kanamaysa da gebe kalmanız daha zor olacaktır. Gebelik testi yaptırdınız mı?

test yapmadımm çunku hamile olacağım ihtimalını bile göremedim bu ay sürekli bu şekilde kanamalrım oldugu için ilişki olmadı...şuan kahve lekenlenme halınde gelior bu normal mi? prolaktini olan bi kadında kesik kesik adetler olurmu ben 15 20 gundur bu şekilde ara kanamalar kesik kesik kanamalar yaşıyorumm..benden her ay yumurtlama sıvısı gelirdi her ay duzenli adet olurdum ama bu ay onu görmedimm şimdi yumurtlama olmadıgını gösteriyor değil mi?? 6sından beri kesik kesik oluyorumm şuan lekeler var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…