Geçen yıl tam da bu tarihlerde yumurtlama günü le ilgili bir soru yöneltmiştim Dr.Bey'e ,sabırsızdım hamile kalmak için,nitekim o ay hamile kaldım,ilk 16 hafta aşırı bulantı,kusma,hipertiroidi ile baş ederken,plasentamın rahim ağzında olduğunu öğrendim,istirahat verdi doktorum,bir dahaki ay gittiğim kontrolümde plasentanın %75 lik bölümü süngerimsi bir hal almıştı,ve de kanamalarım başladı,yapılan amniyosentez 46 kromozomlu XY fetüstü.26.hafta erken normal doğumla sonuçlandı.ve kayıp.İnceleme sonucu parsiyel mol gebelik çıktı.Şu an hala dr. kontroldeyim ve koruma sürem devam ediyor,yeni gebelik öncesinde neler yapmamızı önerirsiniz Dr.Bey.Allahım herkese sağlıklı gebelikler,ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
merhaba doktor bey
ben 8 senelk evliyim ve bir bebek istiyorum adet başlangıç tarihim 14 eylül sizce en uygun hamile kalma günüm ne zaman
birde be antidepresan kullanıyorum bunun hamile kalmama olumsuz bir etkisi olurmu nasıl bir yol izlemeliyim
Son üç adetinizin ilk gününü yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım. Antidepresanları gebeliğin ilk üç ayında önermiyoruz. Psikiyatristinizle görüşmelisiniz.
18 temmuz
19 ağustos
14 eylül
antidepresan konusunda şimdiden önlem almalımıyım henüz hamilelik olmadan
26-31 gün arasında adet görüyorsunuz. Adetinizin birinci gününden itibaren 10-12-14-16-18. günleri kaçırmayın. Antidepresanla ilgili psikiyatristinizle birlikte karar vermelisiniz...
Toplantı nedeni ile yurtdışında olduğum için geç cevap veriyorum. Kaybınıza çok üzüldüm. Ama hikayeniz bana tekrar gebe kalacağınızı ve sağlıklı doğum yapacağınızı söylüyor. Doktorunuz uygun takibi yapıyor. Ona güvenin. Gebe kalmanız dileğiyle.
Doktor bey merhaba, gebelik istedigim icin kontrol amacli doktora gittim smear testi yaptirdim ve folik asite basladim doktorum bugun aradi ve hucresel degisiklik gozuktugunu kultur testi icin randevu almami rica etti bu test nedir acikcasi korktum biraz beni aydinlatabilir misiniz simdiden tesekkurler
Doktor bey merhaba, gebelik istedigim icin kontrol amacli doktora gittim smear testi yaptirdim ve folik asite basladim doktorum bugun aradi ve hucresel degisiklik gozuktugunu kultur testi icin randevu almami rica etti bu test nedir acikcasi korktum biraz beni aydinlatabilir misiniz simdiden tesekkurler
9 temmuz 6 agustis 5 eylul bat gunlerim yumurtlama zamanim ne zamandir acaba kultur testi istenmisken gebelik icin calisma yapmak dogrumudur
merhabalar benim de 14 temmuz 7 haziran 2 eylül yumurtlama günümü öğrenebilir miyim
Doktorunuz gereken testleri yapıp sizi aydınlattıktan sonra cevaplayacağım
6 agustos 9 temmuz 5 eylul bat gunlerim hocam test sonuclarimda uzucu birsey cikmadi tesekkurler
son 2 ayın tarihleri 21-22-bu ay daha olmadım normalde bugün yada dün olmam gerekirdi hava değişimi çok etkiliyor adetimi daha olamadım benim yumurtlama zamanım ne zaman bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden tşkler
haziran ya 20 siydi ya 17 si, temmuz 21, ağustos 22,eylül bu ay daha olmadım ama normalde 3 hafta geciktiği bile olur adetimin bu tarihlerini belirttiğim aylar düzenliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?