Yumurtlama günü hakkında

Prolaktin yüksekliğinde hasta adet görmez. Muayene eden doktor bir patoloji görmediği için öneride bulunmamıştır. Muayene etmediğim için bu kadar yardımcı olabiliyorum.

Prolaktin yüksekliğinde hasta adet görmez. Muayene eden doktor bir patoloji görmediği için öneride bulunmamıştır. Muayene etmediğim için bu kadar yardımcı olabiliyorum.

çok teşekkür ederim yardımcı oldugunuz için ben kısa surede tekrr doktoruma gitmeliyimmm ...

doktor bey bat tarihlerim 1 Ekim 5 Eylül 6 Ağustos yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Bora Bey bana yardım edin. Sizin bir iki cümlenize ihtiyacım var. 1dış- 2 düşükten (5 haftalıkken kendiliğinden ) sonra testlerim yapılıyordu.. genetik testlerimizi verdik dün eşimle.. (çapa)sonuçlar 1 ay sonra çıkıcakmış.. doktor 1 ay korun dedi.. her 100 çiftten 5 tanesinde kromozom bozukluğu çıkıyor dedi.. ben şimdi kendimi kötü sonuca mı hazırlamalıyım.. çok korkuyorum..

Çok geçmiş olsun. Sizin durumunuzda endişelenmeniz doğal. Doktorunuzun söylediğinden ben herr 100 çiftten 95 inde kromozomların normal olduğunu anlıyorum ve bardağın dolu olduğunu görüyorum. Kromozom bozukluğu varsa da tüp bebekle çözüm bulunabilir. Buna takılmayın. Gebe kalmanız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle

doktor bey merhabalar siz geçen ayda bana yumurtlama günlerimle alakalı yardımcı oldunz ama kısmet olmadı
17 ağustos 14 eylül ve 11ekim adet tarihlerim sizce hangi güler hamile kalmam için uygun yardımcı olmanız mümkünmü

27-28 günde bir adet görüüyorsunuz. 10-12-14-16. günler ilişkide bulunmanızı öneririm. Bu ay 20-22-24-26 Ekim şanslı günleriniz

Bora Bey iyi akşamlar
ben 22 Mayısta bebeğin kalbi durduğu için kürtaj oldum 7 haftalıktı. sonrasında (ilk regl) 17.07 - 25.08 - 28.09 tarihlerinde regl oldum. şuan bebek istiyorum. 01.10 da ovulasyon testi yapmaya başladım bugün 19. günüm ama hala 2.çizgi silik. tam hiç çıkmıyor. kist vs yok. hangi günler ilişki olmalı? Şimdiden teşekkür ederim...

Çok geçmiş olsun. Eskiden nasıldı bilemiyorum ama 34-39 günde bir adet görmüşsünüz. Adetinizin 1. gününden itibaren 20-25. günler arasında yumurtlamışsınız demektir. Doktor kontrolünde gebe kalmanız daha kolay olabilir.

doktor bey benim adet tarihlerim 25 eyllül ve 25 ekim de oldum son iki ay yumurtlama günümü öğrenebilirmiyim birde anestol bebk yağı gibi ürünler hamileliğe ebgelmidir

doktor bey benim adet tarihlerim 25 eyllül ve 25 ekim de oldum son iki ay yumurtlama günümü öğrenebilirmiyim birde anestol bebk yağı gibi ürünler hamileliğe ebgelmidir

anestol ve bebe yağını ilişkiye girebilmek adına kullanıyorsanız bunların yerine proseed kullanmanızı öneririm. 30 günde bir adet görüyorsanız adetin birinci gününden itibaren saydığınızda 16. Gün yumurtlama gününüz. 12-14-16-18. Günler ilişkiye girmenizi öneririm...

Doktor Bey Merhaba;
benim 1 dış(aralık 11) 2 düşüğüm (mart,temmuz 2012) var. kan pıhtılaşması testlerim vardı. s,ze sonuç bildirmiştim. sıkıntı yoktu. eşimin sperm testinde merfoloji 1'di. Çapada yatmıştım dış gebelikte kendiliğinden sona ermişti ve yeri tespit edilememişti. Ancak Rahim filmimde sol tüpümün kapalı olduğunu dış gebeliği burada yaşadığımı belirlediler.hastaneyle görüşmedim ama ameliyat ederler mi?açmak için ve sizce gerekli midir? Ayrıca hastane normalde aşılama yapıcaktı. tüpüm kapalı olduğuna göre aşılama yapılır mı? gebe kalabilir miyim diye sormuyorum 2 kez kaldığıma göre kısmetse yine kalırım diye inanıyorum..

Tüpün durumuna göre açılması değil ama çıkartılması daha uygun olabilir. Dğer soruların cevabını ise sizi takipeden doktor daha doğru verecektir. Gebe kalmanız dileğiyle...

doktor bey tarihlerim sirasiyla 6 agu 5 eyl 1 ekimdi bugun 31 Ekim dun evde test yaptim negatifti sizce kan testi yaptirmalimiyim ne kadar beklemeliyim

merhaba doktor bey,

benim sat 18 ekim dişim apse yaptı ve grip oldum ondan dolayı antibiyotik ve soğuk algınlığı ilacı kullanıyorum.bu esnada 29 ekimde eşimle korunmasız ilişkiye girdim ilacı kullandığımdan beri korunuyorum olaki hamile kaldım bebek ne derecede etkilenir.bi önceki adet tarihlerimde 8 eylül 8 ağustos şimdiden teşekkür ederim ...iyi çalışmalar...

Etkilenmez, merak etmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…