Yumurtlama günü hakkında

merhaba doktor bey bende çocuk isteyenlerdenim bu ay 5.aya gireceğiz normalde adetlerim her ay 2 gün öne gelirdi fakat bu ay 3 gün gecikti daha sonra adet oldum ve birde adetim bittikten 15 gün sonra falan kasıklarımda sancım oluyor bu da yumurtlama belirtisimi acaba yumurtlama günümü söylerseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

hocam genelde gebelik için gün aşırı ilişki diyor doktorlar, fakat ard arda olan günlerde olması halinde gebelik ihtimali daha mı düşüktür yani 12-24 saat yumurtlama süreci olduğunu düşünürsek ve bu kişiden kişiye de değiştiğine göre, gün aşırı ilişki olduğunda spermlerin iki gün boyunca canlı kalmama gibi bir ihtimaline karşı ilişkinin gün aşırı yerine her gün olması daha uygun olmaz mı acaba???

Söyleyemem. Forumda yumurtlama günü öğrenmek isteyen hastalar son üç adetlerinin ilk gün tarihini veriyorlar, 2 gün geliyor 3 gün gidiyor benim için hesaplaması zor bir tarih :))))))))

>Hergün ilişkiye girmeniz yasak değil. İstediğiniz kadar ilişkiye girebilirsiniz. Gebe kalmanız dileğiyle

doktor bey merhabalar
ben her ay benzer tarihte sizden yumurtlama günü alanlardanım aslında
14 eylül
11 ekim
6 kasım adet tarihlerim bu durumda bu ay bizim için uygun günler hangileri yardımcı olabilirmisiniz lütfen

26-27 günde bir adet grüyorsunuz. 12-13. Günler yumurtlama günleriniz. Bu ayın 17-19 u arası yumurtlama olma ihtimali yüksek bu ayın 15-17-19-21.inde ilişkiye girmenizi öneririm..

bora bey mrb.8 haftalık gebeyim.
6+6 haftalık hamile iken 2 damla açık pembe kanamam geldi.kesildi.crinone jel kullanıyorum hamileliğimin başından beri.doktoruma gittim bebeğin kalp atışlarını gördük vajinal kanama dedi bana ama 8.haftadayım ve hala bile jelin geri çıkımında pembe döküntüler var.doktor 10.haftada tekrar gelin dedi.ne yapmalıyım hergün panikliyorum yardımcı olursanız sevinirim

Takip önrileri doğru. Ben hastamı rahatlatmak için her hafta bebeği gösteriyorum (hastamı görüyorum) Bir çeşit psikoterapi oluyor. Sağlıklı bir gebelik ve doğum dilerim...

Bora Bey Merhaba tekrardan.. eşimin sperm testi aşağıda daha öncede size bunu gönderip yorum almıştım sizden fakat şu an ki sıkıntılı sorum dün hastanede başka bir doktor testleri kontrol ederken eşime düşüklerin sebebleri bu. gidip antrolojiden randevu alın. spermlerin sayısının az olmasının nedeni araştırılsın, size rapor çıksın tedaviye eşiniz üzerinden devam etsin dedi. oysa şu ana kadar hep gebelik oluşmuşsa bu değerleri normal diye değerlendiririz demişlerdi. eşimde randevu almadı. zaten randevu tarihide 6 ay sonraya veriyorlarmış vs.. Sizce teşhis doğru mudur?
Spermatozoa Sayısı:30.000.000
Total Spermatozoa Sayısı :138.000.000
ileri hareketli:%56
Yerinde hareketli:%9
Hareketsiz:%35
Toplam ileri hareketli sperm sayısı:77.280.000
Yuvarlak Hücre Sayısı:300.000
Morfoloji:%1

hocam 2 ay once smear yaptirmistim anormal degisiklikler vardi simdi tekrardan smear yaptirdim hafif displazi cın1 , hpv , lsıl dusuk dereceli cikti bunlar nedir hocam kafam allak bullak oldu kolposkopi yaptiricam kanser suphesi var midir hocam

hocam 2 ay once smear yaptirmistim anormal degisiklikler vardi simdi tekrardan smear yaptirdim hafif displazi cın1 , hpv , lsıl dusuk dereceli cikti bunlar nedir hocam kafam allak bullak oldu kolposkopi yaptiricam kanser suphesi var midir hocam bide bunlar gebeligi etkiler mi

Takibe gittiğiniz doktor ne dedi paylaşabilir misiniz?

kolposkopi olmami önerdi adetimi bekliyorum bittikten sonra randevu alicam jinekolojik onkoloji uzmani bir doktordan kolposkopi sonucuma gore olumlu veya olumsuz ( ameliyat) ile sonuclanabilirmis

Aslında söylenebilecek şeyler söylenmiş. Sizn durumunuzda kanser çıkma ihtimali %1 den az, lütfen bardağın dolu tarafını görün, geçmiş olsun. Sonucu grupla paylaşın, birlikte sevinelim...

Bora Bey Merhabalar,
Bende 2 aydır hamile kala bilmek için uğraşıyorum bu ayda olmaz sa 3. ay olacak, Dr. gittim muayne oldum tahlil yaptırdım herşey normal herhangi bir problem olmadığı söylendi ayrıca 10 yaşında bir çocuğum var yani daha önce bir hamilelik yaşadım. Ben kendi hesaplarıma yine 14. 16. 18. 20. günler diye hesapladım sizce doğrumudur eğer varsa bir hata sizden ricam benimde yumurtlama günümü söyleyebilirmisiniz. Aşağıda son 3 adet tarihim yazmaktadır. Şimdiden çok teşekkür ederim.

07.09.2012
08.10.2012
05.11.2012

Ben 34 yasindayim ve okadar yani 7 kez tup bebek denemem oldu 4.deneme basarili oldu fakat dusukle sonuclandi gecen seneydi ramazan aylarinda
simdi de tam tup bebek tekraradan yaptirmayi dusunurken yani adetimi bekliyodum ki kendiligimden hamile kaldim.
ekim ayinin 8,9,en gen 10 nunda gelmesi gerekirken gelmedi ve ben 9 unda test yaptim pozitif cikti
ekim ayinin 11 persembe gunu doktora gittim vajinal ultrasalda hamilelik var ama bisey guzukmuyor haftaya cuma gel ozaman kese gozukebilir ve erken hamilelik olabilir o yuzden bisey guzukmuyodur dedi.
11 inde alianan beta hcg degegerim 690 cikti
ekim ayinin 15 pazartesi kanamam geldi ve aksama dogruda cogaldi gece saat 11´kadar buyuk cigere benzer parcalar dustu dayanamyip hastanenye gittik fakat agrim hic yoktu sadece her saat basi parca dusuyodu.
ekim ayinin 15 uinde hastanede alinan hcg degerim 3000 e cikmis doktor eve gonderemem detgerin yukselmis dedi ertesi sabahn yine kan alindi deger 4500 e cikti yani ekim ayinin 22 pazatesiye kadar 9000 e cikti olmasi gerektigi gibi ilerliyomus ama kese hic gozukmedi busefger dis gebelikten suphelendiler ve laparaskopi yapildi tup te veya yumurtaliktadir belki dediler hic biyerde göremedik dedi sadece soltarafimda 1,30 cm cikolata kisti vardi onu aldi bu cikolata kisti ameliyati 2.kez oluyor bundan 5 yada6 sene once 3,30 cm timdi oda alinmisti ve yine gecen sene tekrarlamis olan kisti aldilar.ve yumurta rezervim az 6 tane olusuyor 3 tane dollene biliyor amh 0.70 mis iyibi deger degil tahminen
ve benim yumurtlamam sag taraftan olmus cocugun yuvasi rahimin asagisina kadar gelmis bu yuzden yuvasi oldugu icin kan degerim yukseliyormus 8 gun sonra fark ettiler benim analmadigim kese olusmadan yuvami olusuyor?
ekim ayinin 23 de kurtaj oldum
ve kasimin 21 i oldu hala adetim gelmedi normalmi sizce yoksa cikolata kisti ameliyatin bi etkisimi oldu sizce
bana burdaki doktorum neden ikinci kez ciklata kisti ni aldirdin okadar buyuk degildi
sizce artik ben umutsuz vakamiyim not gelmeyen adet de dahil
saygilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…