Dilerseniz hemen yaptırabilirsiniz...
doktor bey tesekkur ederim peki idrar testinde cikmayan bir gebeligin kanda cikma ihtimali var midir bu neden olabilir cok tesekkurler Allah razi olsun hocam
merhaba doktor bey bende çocuk isteyenlerdenim bu ay 5.aya gireceğiz normalde adetlerim her ay 2 gün öne gelirdi fakat bu ay 3 gün gecikti daha sonra adet oldum ve birde adetim bittikten 15 gün sonra falan kasıklarımda sancım oluyor bu da yumurtlama belirtisimi acaba yumurtlama günümü söylerseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
hocam genelde gebelik için gün aşırı ilişki diyor doktorlar, fakat ard arda olan günlerde olması halinde gebelik ihtimali daha mı düşüktür yani 12-24 saat yumurtlama süreci olduğunu düşünürsek ve bu kişiden kişiye de değiştiğine göre, gün aşırı ilişki olduğunda spermlerin iki gün boyunca canlı kalmama gibi bir ihtimaline karşı ilişkinin gün aşırı yerine her gün olması daha uygun olmaz mı acaba???
doktor bey merhabalar
ben her ay benzer tarihte sizden yumurtlama günü alanlardanım aslında
14 eylül
11 ekim
6 kasım adet tarihlerim bu durumda bu ay bizim için uygun günler hangileri yardımcı olabilirmisiniz lütfen
26-27 günde bir adet grüyorsunuz. 12-13. Günler yumurtlama günleriniz. Bu ayın 17-19 u arası yumurtlama olma ihtimali yüksek bu ayın 15-17-19-21.inde ilişkiye girmenizi öneririm..
bora bey mrb.8 haftalık gebeyim.
6+6 haftalık hamile iken 2 damla açık pembe kanamam geldi.kesildi.crinone jel kullanıyorum hamileliğimin başından beri.doktoruma gittim bebeğin kalp atışlarını gördük vajinal kanama dedi bana ama 8.haftadayım ve hala bile jelin geri çıkımında pembe döküntüler var.doktor 10.haftada tekrar gelin dedi.ne yapmalıyım hergün panikliyorum yardımcı olursanız sevinirim
Doktor Bey Merhaba;
benim 1 dış(aralık 11) 2 düşüğüm (mart,temmuz 2012) var. kan pıhtılaşması testlerim vardı. s,ze sonuç bildirmiştim. sıkıntı yoktu. eşimin sperm testinde merfoloji 1'di. Çapada yatmıştım dış gebelikte kendiliğinden sona ermişti ve yeri tespit edilememişti. Ancak Rahim filmimde sol tüpümün kapalı olduğunu dış gebeliği burada yaşadığımı belirlediler. ]
Doktor Bey Merhaba;
yukarıdaki kısmı alıntı yaptım ki rahatsızlığım bunlar diye. Genetik test sonuçlarımızı aldık eşimle. Temiz çıktı çok şükür. Yaşım 31. artık sanırım bizi takip eden bir doktor yok. Çapada yapıldı tüm testlerimiz. Çapa randevuları yoğunluktan çok çok geçe attığı için yeni bir arayışa gireceğiz sanırım. Sizce şu aşamadan sonra aşılama, tüp bebek, beklemek ne yapmalıyız? eşim;34 yaşında.. Teşekkür ederim.
hocam 2 ay once smear yaptirmistim anormal degisiklikler vardi simdi tekrardan smear yaptirdim hafif displazi cın1 , hpv , lsıl dusuk dereceli cikti bunlar nedir hocam kafam allak bullak oldu kolposkopi yaptiricam kanser suphesi var midir hocam bide bunlar gebeligi etkiler mi
Takibe gittiğiniz doktor ne dedi paylaşabilir misiniz?
kolposkopi olmami önerdi adetimi bekliyorum bittikten sonra randevu alicam jinekolojik onkoloji uzmani bir doktordan kolposkopi sonucuma gore olumlu veya olumsuz ( ameliyat) ile sonuclanabilirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?