Yumurtlama günü hakkında

12-14-16-18 sonra dilediğiniz gibi. Gebe kalmanız dileğiyle...

Çok geçmiş olsun. Kendi başınıza gebe kalabilmiş olmanız beni umutlandırdı. Tekrar ameliyat için yorum yapamayacağım. İkinci doktorunuz yeterli yorumu yapmış. Gebe kalmak için denemeye devam etmenizi öneririm.

bora bey mrb , sizin yonlendirmelerinizinde destegiyle 4 haftalik hamile oldugumu ogrendim bende hpv virusu ve hafif displazi cin 1 cikmisti acikcasi bu sekilde gebe kalmak beni korkuttu ne dersiniz kolposkopi olmamin sakincasi var midir bide uzulmelimiyim sevinmelimiyim karar veremedim yardiminizi rica ederim hayirli gunler

Merhaba.Bu ay ovulasyon testleri uyguladım ve çok koyu olmasa da çift çizgiyi gördüm.Siklusum 30 gün. Adetime 6-8 gün var. Bu ay yumurtlama günlerinde, yumurtlama belirtisi olan akıntıyı görmedim ta ki adete 1 hafta kalana kadar. Ayrıca dün ve bugün yaptığım ovulasyon testleri de pozitif. Adete 1 hafta kalmasına, yumurtlama günlerim geçmesine rağmen testlerim pozitif çıkıyor. Rica etsem bunların sebebini açıklar mısınız? Şimdiden teşekkürler.

merhaba doktor bey ben en son sizden yumurtlama günlerim hakkında bilgi almıştım ve takvimi düzgün bir şekilde uyguladık
şimdi benim sizden ricam benim şimdiki adet tarihimde yardımcı olmanız
elbette bunu bende hesaplayabiliyorum vaktinizi almak istemem ancak sizden duymak beni rahatlatacağı için bunu rica ediyorumadet tarihlerim şöyle idi
14 eylül
11 ekim
6 kasım
şimdi bu tarihlere göre bu ayki edet tarihim ne zaman ve ne zaman b test yapmalıyım
şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:

Gebe kalmazsanız bu mesajınızı da ekleyerek adetinizle birlikte yazar mısınız? Bu sefer de 30 günde bir mi olacak bakalım. Ona göre cevap vereyim. Bu arada gebe olabilirsiniz unutmayın...

Bugün yaptırabilirsiniz. Gebe kalmanız dileğiyle..

bora bey yardimlarinizi rica ederim.

bora bey yardimlarinizi rica ederim.

Beni korkutmadı ve mutlu etti. Doktorunuz gebelik sürecinde takibinize devam eder doğum ve lohusalık sonrası gereğini yapar. (ben bu şekilde yapıyorum) ancak kararı doktorunuzla vereceksiniz. Sağlıklı bir gebelik dilerim...

Gebe kalmazsanız bu mesajınızı da ekleyerek adetinizle birlikte yazar mısınız? Bu sefer de 30 günde bir mi olacak bakalım. Ona göre cevap vereyim. Bu arada gebe olabilirsiniz unutmayın...

Teşekkür ederim Doktor Bey. Umarım hamileyimdir. Olmazsa da adet günlerimi buraya yazacağım.

Bora bey merhaba beni gebe kalmak için denemelerimin 4. ay'ındayım ve heray olduğu geçen ayda hüsranlar sonuçlandı tüm umutlarım bu ay yeniden başladı klomen kullanmaya başladım .ilk adet tarihim 06.10.2012-ikinci adet tarihim 01.11.2012-üçüncü adet tarihim28.11.2012 benim adet tarihlerim 27 ile 28 arası değişiyor ama çok düzenlidir.sizde benim yumurtlama şansımın olduğu hangi tarihler arasındadır. bilgi vermenizi rica ediyorum teşekür ederim

günaydınlar, hocam bişi sormak istiyorum. hastalık günlerim 2 aydır 3 er gün uzamaya başladı. tabi bende hamileyimdir diye sevindim 24 kasımda tekrar regl oldum. ovülasyon testleri aldım ilk dün uyguladım negatif çıktı. ovulasyon günümü belirleyemiyorum.

12-14-16 takiben dliediğiniz günler. Gebe kalmanız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle

30 günde bir adet görüyorsanız (30-14) 16. gün yumurtlama oluyordur. 10. 12.2012 tarihinde yumurtlayacaksınız. Gebe kalmanız dileğiyle

merhabalar doktor bey
11 ekim hamile oldugumu ögrendigim tarih ve dis gebelik suphesi laparaskopi dis gebelik gorulmedi sadece cikolata kisti ve o anda alindi ikinci ameliyat 5 veya 6 sene once yine soltaraftan
23 ekim kurtaj belki beni hatilrlamissinizdir neyse

24 kasim adet tarihim tekrar tup e besladim adetin 3.gunu 26 kasimda ignelere basladim doktorum bu serfer yumurtaliklari cogaltmamiz lazim diyerek
menegon 1 toz 1 su
peruguon 150 unute
tromboze ´
bebek aspirini verdi
fakat 3 kasim da kontrole gittim iki yumurtadan fazla olmadigi icin iptal etti
sizin fikirleriniz benim icin herzaman altin degerindedir doktor bey
sorum soyleki
benim sol yumurtamdan hic yumurta olusmadi sizce hem ameliyat hemde kurtaj fazla ara vermedigim icinmi yumurta kendini toparlayamadigi icinmi yada iki kez ameliyatin etkisi de varmidir artik sol tarftan yumurtlamam olmazmi ne kadar tedavi yapsamda
sag tarafa gelince artik hep iki taneyemi dustu yumurta rezervim git gide azaliyormu diger yumurta ameliyati da diger yumurtanin rezervini azaltirmi
ve bebek lerim ilki 5 hafta 5 gunluk dusuk gecen ayinki 6 falan heralde hesaplayamadim yine erken dusuk sizce neden erken dusukl oluyor ne gibi tahliller yaptirmaliyim cunki burdaki doktorlarin bu konu hakkinda hic bi bilgileri yok
bundan 6 ay once pgt yaptirmistim
monozomi koplexanoploidi bir tanede saglam cikti sizce her iki hamileligimde bu iki faktormu denk geldi
ve bana turkiydeki arkadaslarim dusuk icin ve yumurta besleyici ilaclardan ve bagisiklik sistemini guclendiren ilaclardanda bahsediolar ne olur bunlari bana soylermisiniz
yada simdi ne gibi bi tedavi ile baslamami yazarsaniz cok sevinir ve omur boyu duaciniz olurum ne olur beni yanlis anlamayin memleketime gelbilsem kosa kosa gelicem fakat iste anlamisinizdir cok özurdilerim
turkiyden cogu doktorla gorustum bana hep buraya gelin bakalim böyle olmaz diyip beni baslarindan boyle telfonda bilgi vermediler
saygilar

Çok geçmiş olsun. Bu kadar çok soruya forumda da cevap bulamazsınız. Hekimlik, web üzerinden yapılabilecek, telefonla derman bulabileceğiniz bir meslek değil. Doktor sizi dinlemeli, uygun soruları sormalı, muayene etmeli, tetkik ve tedavilerinizi gözden geçirerip size kararını iletmelidir. Gebe kalmanız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

Doktor bey ben 14 eylülde aşılama yaptırdım tutmadı 4 ekimde adet oldum en son.daha sonra 6 kasımda hamile oldugumu ögrendim kendiliginden kaldı.ama kese sag yumurtalık içinde buyumeye baslamış.dış gebelikten 8 kasımda mini l/p ameliyatı oldum.kasıgımda dikişim var ama kendi düşüyomuş dikiş aldırmama gerek yokmuş.neyse sorum şu.ameliyattan 10 gün sonra kontrole gittim doktorum korunmayın dedi.ben senin rahmini kesmedim ki dedi.yumurtalıktan gebelik ürününü almış.bebek calışmalarında devam edebilirsin dedi.hamile kalırsanda o zamana kadar iyileşirsin karnın büyüyene kadar dedi.kimi bayanlara doktorları korunma vermişte kafam karıştı sizce doktorumun dedigi dogru mu doktor bey.birde benim durumum pek sık olmazmış internetten okudumda peki neden bebek tüplere bile inmedi doktor bey hsg cektirmek istiyorum ama uygun zaman nedir.8 kasımda ameliyat oldum.16 kasımda ilk kanamam oldu.5 gün sürüyo.24 25 kasimda ilişki oldu hamilelik şansı olur mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…