Ben de yumurtlama gunumden bir gun sonraki iliskiyle hamile kaldim ve basta erkek sanildi ama simdi bir kizim olacak :)Selam arkadaslar son adet tarihim 4 nisan 4 aydir deniyoruz ama hamile kalamadim bir oglum var ve bir dusuk yasadim oncelikle hayirlisi ama bir kiz da olsa fena olmaz diye dusunuyoruz :) yumurtlama 18 iydi 19unda korunmasiz iliski oldu ve suan goguslerim feci sis kasiklarimda agri var bu ara cok takildim bu yumurtlama vd cinsiyet konusuna ogluma 9 veya 10. Gunde kaldim yanlis hatirlamiyorsam bu ayda tutmazsa eger kacinci gunler denemeliyiz
Maşallah çok sevindim sizin adınıza darısı tüm isteyenlere inşallah sağsalim kavustursun AllahımBen de yumurtlama gunumden bir gun sonraki iliskiyle hamile kaldim ve basta erkek sanildi ama simdi bir kizim olacak :)
yum gununden sonra asidik olundugu ıcın kız ihtimali daha yuksek,Ben de yumurtlama gunumden bir gun sonraki iliskiyle hamile kaldim ve basta erkek sanildi ama simdi bir kizim olacak :)
Canim oglun oldumu senin konuyu acdigna baya zaman gecmis.Kızları burası çok sessiz kalmış var mı hamile kalan ve cinsiyeti belli olan?
Bende 17 haziran 23 haziran ovulasyon gunum 30 haziranda birliktelik yasadim suan hamileyim kiz olsun cok istiyorum ama muhtemelen erkek ovulasyon gununde hamile kaldim cunki 17 haziran bir hafta once 30 haziran bir hafta sonra
YazarimGönlüne göre olsun inşaAllah canım cinsiyeti belli olunca yazarmısın buraya
Hayırli geceler bebeginizin cinsiyeti nedir kız bebek için denemiş siniz Rabbim inşeALLAH tattirmistirSelam kızlar.aranıza yeni katıldım. 9 yaşında oğlum var.tabiki önceliğimşz sağlıklı sıhhatli bir evladımız olması.Rabbim isteyen herkese gönlündekini versin.benim sat 21 şubat.birer ikişer gün ara ile ilişki oldu.4 mart cumartesi gününe kadar. Yum.günüm 7 mart.benimde bir kızım olsun istiyorum hayırlısı ile bakalım ne olucak beklemedeyiz..
Merhaba bebeginiz ne olacakHesaplamalarımıza ve ulturason sonucuna göre adet bitiminden sonraki ilk ilişkide hamile kaldım. Şu an 7 haftalık hamileyim. Bakalım sonuç ne olacak :) Hayırlısı ne ise o olsun tabi ki...
Son adetim 19 Aralıktı adet döngüm 32 gün...
2 gune bir sIk iliski ve tam yumurtlama gunu olan iliskiden oglum oldu, Allah omur versin kuzuma..ve saglikla hayirli zamanda da bi kardes insalalh :))
Merhaba canim gecikmeli cevap veriyorum kusuruma bakma gormedim.Maaşallah canım ne güzel peki yumurtlama gününü nasıl tayin ettim birde adet bitince mi 2 güne bir ilişki oldu yoksa sadece yum haftası mı?
Milyon kere canim demisimMerhaba canim gecikmeli cevap veriyorum kusuruma bakma gormedim.
Adet bittikten sonra gunasiri iliski oldu canim, yumurtlama takibi yapiyordum ve tam yumurtlama gununde de iliski oldu.
Allah omur versin ogluma ve hepimize hayirli evlatlar nasip etsin canim
20+5 de kesin oarak tam yumurtlama gununde hamile kaldim sonuc erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?