Hiçbişi anlamadım valla, nokta virgül kullansan hiç fena olmayacak:)canim öncelikle merhaba diyorum benim cevremde uygulayan kisiler bunlar en basta görümcem iki kizi vardi ücüncü hamileligi 13 yil aradan sonra gerceklesti ve sonuc erkek görümcem hamile kaldigi ilk ay demistiki bunu uyguladim bakalim tutucakmi ve cinsiyeti 3 ay sora belli oldu vee erkek ortak bir arkadasimiz söyledi ben daha öncesinde yumurtlama falan takip etmiyodum bilmiyodumda bana dedigi adetinden 10 gün sonra 10 gün önce bunu görümcem söylemedi bana nasil uyguladiginida tahmin ediyorsundur niye daha sonra arastirdikca ögrendim aslinda adetin 10 gün öncesi 10 gün sonrasi yumurtlama dönemi ve yumurtlama dönemi her kadinda degisik oldugu icin bencede cok aciklayici bu zaman birimi arkadasim denedi bu zamani ve simdi bes aylik hamile ona söyledim bu durumu oda denedi 3 aylikken cinsiyeti ögrendi ve erkek bu yöntemi söyleyen arkadasimizin bir oglu bir kizi var gelinlerinede söylemis oda denemis simdi 1 yasinda oglu var belki bunlarin hepsi birer tesadüf belkide ama tesadüf icin biraz sayilari fazla sencede öyle degilmikaydirigubbakcemile3yinede allahin takdiri rabbim ne verirse o ama bunlarida duyarak demekki böyle bir takvimle uygulayabilirmussun dedim ve bende denedim belki bu ay tutturabildim bilmiyorum sonucu yazicam buraya tabiki adim adim hee bide adetten 10 sonra adete 10 gün kalasiya sik iliski hergün toplam 5 gün sürüyo ve hergün iliski y kromozomu hizli ya o bakimdan bide 24 saat yasayabiliyorlarmis yani sik iliski olunca biri girmeden biri giriyo x ler yani kiz kromozomuda yavas ve üc bucuk gün yasiyorlarmis ve dayaniklikymis o yüzden sik iliski erkekler hizli gidip hizli dölleyecekler yani kizlari gecmis oluyorlar senin yumurtan catladigi anda erkek hemen yumurtanin icine girecek ve dölleyecektir allahinda izniyle olmazsada rabbimin taktiri diyecem ve onuda seve seve büyütücem mantikli geliyosa sende dene derim ama yinede yüzdelikleri ve hayirlisini unutmayalim yinede sorun olursa ben burdayim ve cevaplarim canim allah hepimizinde gönlünde geceni verir insallah opuyorumnanaktan
yeniden bebek düşünene kadar aradan geçen zamanda ve Rabbim bana yeniden bebek nasip ettiğinde ne olur bilinemez. sağlıkla hayırla erkek evlat versin bana. isteyen herkese. bazen umutsuz oluyorum.
Bayramda annemlerin yanına gitmeyeceğim. izmire 4 saat uzaktalar. geçen sene gitmiştik her bayram giderdik. şimdi illa birileri laf söyleyecek. gözlerim dolacak bayram ev kalabalık saklanamayacagım. hiç kimseyle uğraşasım laf anlatasım yok. sırf bu sebeple annemlere gidemiyorum. Bayramda burda böyle ağaç kovuğundan çıkmışım gibi eşimin ailesi ve akrabaları geçireceğim
hani biraz güçlü hissetsem kendimi giderim ama.. senelerce kız bebek bekleyen kuzenlerimin maruz kaldığı çaktırmadan acıma daha doğum yapmadan bir sonraki erkek olur inşalllah temennileri falan ben kaldıramam. önce kızını sağlıkla al kucagına sağlıkla büyüt denmeli değil mi erkek olması ihtimali nedeni ile hamile kadına ikinci bebek için temenniler.
Hamileyim diye değil cidden kaldıramam. sırf bu sebeple annemle de babamla da telefonda bayramlaşacagım. Bütün akrabalar hep bir apartmanda oturunca anneni babanı görmeye de gidemiyor insan. istemediğim halde bi sürü eş dost akraba görüyorum. biri bişey demese biri mutlaka der hiç dayanamam ağlarım. sonra da ayıkla pirincin taşını
Hiçbişi anlamadım valla, nokta virgül kullansan hiç fena olmayacak:)
tombilibucum dedigin gibi cinsiyet secmeye aslinda mecbur birakiyolar sen düsünmeden sen bir secim yapmadan onlar seni buna zorluyo cevrendeki bircok kisi seni yönlendiriyor yani neyse bir yandanda hic fena olmadi burda birbirimizi bulduk kader ortagi oldukkaydirigubbakcemile3 ben hamile kalana kadar sen cinsiyeti ögreniyosun ha süper yaaaaa bende hamilemiyim diye gün sayiyorum artik dedigin gibi bende kendimi kiz yada erkek saglikli olsun diye hazirliyorum dogrusuda o zaten öpüldün canim
kimse yokmuuuu lütfen biri banada cvp yazsınmafoldumben
slm kızlar tombilubu ve bende denedik bir çok yöntem , az kaldı öğrenmemize cinsiyetleri kesinleşince hepsini size yazarız buradan, inşallah bizlerin tutar da sizlerde denersiniz:)
bende yum.gününde hamile kaldim 2 hafta önce..insallah simsiki tutunur yumosum bu sefer....
bu arada kızlar.gulyhasın bebigine doktor erkek demiş.degilmi gulyhas..hadi bakalım sen tutturacasın sanırım...
sende senim gibi baybchico yöntemi uygulamıştın degilmi.....
Evet helenxcim erkek dedi , ama kesin değil , 2 hafta sonra netleşecek inşallah gösterirse , tombilubucumda öğrenebilir belki benimki gibi tahminde bulunur doktor hep beraber , sizlere neler denedik ne yaptık anlatırız tabii
ben baby choice ile çıktım yola ama başka şeyler de denedim , sadece ona bakarak yapmadım. Sendemi aldın takvim ve sen dede tutmadımı?
aslinda ilk sayfada bi liste yapmak lazim bu yum.gününde erkek bebek kimde tuttu kimde tutmadi diye ..
Evet helenxcim erkek dedi , ama kesin değil , 2 hafta sonra netleşecek inşallah gösterirse , tombilubucumda öğrenebilir belki benimki gibi tahminde bulunur doktor hep beraber , sizlere neler denedik ne yaptık anlatırız tabii
ben baby choice ile çıktım yola ama başka şeyler de denedim , sadece ona bakarak yapmadım. Sendemi aldın takvim ve sen dede tutmadımı?
Gülhas tombilibu ikinizde erkek evlat nasip olur inşallah. böyle yakışıklı hayırlı sağlıklı ömürlü erkek evlatlarınız olur. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Dua edeceğim bayram üzeri sizin için.
hamile olup bebeğinin cinsiyetini henüz bilmeyenler.Allah hepinize gönlünüzdekini versin
merhabalar,
siz ne kadar erkek bebek istiyorsanız ben de bi o kadar kız bebek istiyorum..
Düşünsenize pembiş pemviş,odalar,süslü püslü giysiler...Ben de çok dua ediyorum Allahım önce sağlıklı,hayırlı sonra kız bir bebek nasip et bize diye...
Sonra da korkuyorum acaba bu kadar çok istemek Allahın gücüne gider mi diye..kız olsun erkek olsun ne farkeder aslında dimi?eli ayağı düzgün olsun,sağlıklı olsun,ailesine,ülkesine hayırlı bi evlat olsun,daha ne ister insan...,
Ama gel gör ki Allahım kalbimdekini biliyo işte...İnşallah nasip eder güzeller güzeli bi kız evlat..
siz de böyle korkular yaşıyomusunuz?
kız bebek için farklı bi önerisi,bi bildiği olan var mı?
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...
merhaba canımcım
valla erkek bebek için çok araştırdık ama kız için pek bişey bilmiyoruz
kızlarımız var ama
eşim hep diyoki:)
ceketi attım hamile kaldın
yani bize göre kız çocuğa hamile kalmak çok kolay
tabi sana görede erkek bebeğe hamile kalmak kolay
ama genelde yumurtlama dönminden 3 -4 gün önce ilişki öneriyolar
ve birdaha ilişki olmıyacak
adet bitimi sık ilişki diye duydum
birde hemen ayağa kalkınca spermler dışarı akıncada kız olma ihtimali artıyomuş
daha fazla bişey bulursam yazarım canım
ALLAH sanada bizimkiler gibi bir prenses verir inşallah
erkek bebek istiyoruz ama kızlarımız o kadar tatlıkiiiiiiiii
her kadının bir kızı olmaya hakkı var diye düşünüyorum
küçük sen oluyooooooookaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?