Yumurtlama gününde hamile kalanları bekliyorum..

Hiçbişi anlamadım valla, nokta virgül kullansan hiç fena olmayacak:)

canim öncelikle yasadiklarini anliyorum ve üzüntünüde anladigim kadariyla bir kizin var eger bir oglun olmus olsaydi annenler yada cevrendekiler bu seferde ne zaman ikinci hamilelik ne zaman olucak seninde bir kizin yada buna benzer cümleler söylerlerdi sonucta senin cok üzüldügünü bile bile söylemiyorlardir bunlari sende bir annesin ve cocugunu bile bile üzmek istemezsin sana sadece 4 saat uzaklikta ve bayramda yanina gelmezsede cok üzürsün eminim tabiki aile hayatini ve icinde ne yasadigini bilmeden yaziyorum bunlari yanlis anlama bu kadar umutsuzda olma derim sonucta kizda olsa erkekte olsa bizim canimizin birer parcasi belki büyüyünca bize 10 erkek evlettan bir kiz daha hayirli olur rabbimin takdiri ama artik burda öyle seyler yaziyoruzki takvim buna benzer uygulamalar yukarda arkadasimizada yazdim yani herkes uyguluyo arastiriyo yani hicbirsey olmaz degil sen olumlu düsün bence istediginede yaklasmis olucaksin bos laflarlada seni üzmelerine aglatmalarina izin verme sana bunlari diyenlerinde kizlari var ve onlarda bire kiz aslinda kadininin kadina yaptigini erkekler asla yapamiyo canim bizimde burdaki arkadaslarinda niye arastirdigi aslinda ortada cünkü hepimizinde cevresinde böyle cahil düsünmeden konusup psikolijimizi bozanlarla dolu onlar bizi mecbur birakiyo secim yapmaya rabbimde eminimki bütün kalbiyle birsey isteyenin istegini geri cevirmez canim üzme kendini umudunuda kaybetme bayramini mutlu mesut gecir ve icinden geceni nasil istiyon öyle yap ama üzülme sonucta biz anneyiz kiz yada erkek önemli olan bu

evet canım
birbirimizi tanıdık bu çok iyi oldu
bu konularda etrafımızdakilerle konuşmak ne mümkün
kısmetse ben yılbaşından önce öğrenirim bebişimin cinsiyetini
sende ona göre başlarsın çalışmalar:))))))
bende seni öptüm bitanemmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5:1hug:

Son düzenleme:
kimse yokmuuuu lütfen biri banada cvp yazsınmafoldumben

canım yardımcı olmak isteriz
ama ben istanbuldayım
burda parayı bastırınca yapan yer bulmamak mümkün değil
ama ankarada bilmiyorum
daha önce çatlatma iğnesi olmuşmuydun
ben 3. denememde hamile kaldım
çatlatma iğnesi ile
bu şekilde erkek bebek bekliyen arkadaşlar var
bende yakında öğrenicem cinsiyetini
yaptıklarımızı zaten yazdık geçmiş sayfalarda
ama tekrar sorarsan yazarız
tabi önce erkek olduğunu öğrenelimde inşallah ona göre daha fazla yardımcı oluruz sanada

bu arada kızlar.gulyhasın bebigine doktor erkek demiş.degilmi gulyhas..hadi bakalım sen tutturacasın sanırım...
sende senim gibi baybchico yöntemi uygulamıştın degilmi.....

bu arada kızlar.gulyhasın bebigine doktor erkek demiş.degilmi gulyhas..hadi bakalım sen tutturacasın sanırım...
sende senim gibi baybchico yöntemi uygulamıştın degilmi.....

Evet helenxcim erkek dedi , ama kesin değil , 2 hafta sonra netleşecek inşallah gösterirse , tombilubucumda öğrenebilir belki benimki gibi tahminde bulunur doktor hep beraber , sizlere neler denedik ne yaptık anlatırız tabii

ben baby choice ile çıktım yola ama başka şeyler de denedim , sadece ona bakarak yapmadım. Sendemi aldın takvim ve sen dede tutmadımı?

Gülhas tombilibu ikinizde erkek evlat nasip olur inşallah. böyle yakışıklı hayırlı sağlıklı ömürlü erkek evlatlarınız olur. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Dua edeceğim bayram üzeri sizin için.
hamile olup bebeğinin cinsiyetini henüz bilmeyenler.Allah hepinize gönlünüzdekini versin

merhabalar,
siz ne kadar erkek bebek istiyorsanız ben de bi o kadar kız bebek istiyorum..
Düşünsenize pembiş pemviş,odalar,süslü püslü giysiler...Ben de çok dua ediyorum Allahım önce sağlıklı,hayırlı sonra kız bir bebek nasip et bize diye...
Sonra da korkuyorum acaba bu kadar çok istemek Allahın gücüne gider mi diye..kız olsun erkek olsun ne farkeder aslında dimi?eli ayağı düzgün olsun,sağlıklı olsun,ailesine,ülkesine hayırlı bi evlat olsun,daha ne ister insan...,
Ama gel gör ki Allahım kalbimdekini biliyo işte...İnşallah nasip eder güzeller güzeli bi kız evlat..
siz de böyle korkular yaşıyomusunuz?
kız bebek için farklı bi önerisi,bi bildiği olan var mı?
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...

öncede anlatmıştım.evet canım baybchico yöntemi aldım dnedim.benimde bir kızım vardı ikinci erkek olsun istedim ama ikinci kızım geliyo.yani tutmadı bende..tamam kesinleşsinde nelerle yolu devam ettim anlatırsın...ama erkektir gibi geiyo bana..hayırlısı bakalım.başka doktorada git kesinleştir.bi doktorla kalma yani....

canım bana doktor erkek desin
ahtım var en ince ayrıntısına kadar ne yaptığımı anlatıcam soranlara:kedi:
dediğin gibi hele seninkide kesinleşse
zaten aynı zamanlarda belli olucak ortalama
ay ne heyecanlı olucak yılbaşı öncesi bizim içinkaydirigubbakcemile5:Saruboceq::Saruboceq:

canım benim
inşallah en kısa zamanda sanada versin mevlam bir yakışıklı
bizim için dua etmen bile senin temiz kalbini gösteriyo
öptüm canım seniiiiiiiiiiopuyorumnanaktan

merhaba canımcım
valla erkek bebek için çok araştırdık ama kız için pek bişey bilmiyoruz
kızlarımız var ama
eşim hep diyoki:)
ceketi attım hamile kaldın
yani bize göre kız çocuğa hamile kalmak çok kolay
tabi sana görede erkek bebeğe hamile kalmak kolay
ama genelde yumurtlama dönminden 3 -4 gün önce ilişki öneriyolar
ve birdaha ilişki olmıyacak
adet bitimi sık ilişki diye duydum
birde hemen ayağa kalkınca spermler dışarı akıncada kız olma ihtimali artıyomuş
daha fazla bişey bulursam yazarım canım
ALLAH sanada bizimkiler gibi bir prenses verir inşallah
erkek bebek istiyoruz ama kızlarımız o kadar tatlıkiiiiiiiii
her kadının bir kızı olmaya hakkı var diye düşünüyorum
küçük sen oluyooooooookaydirigubbakcemile3

aynen dediğin gibi,ne güzel özetlemişsin...size göre kız bebek kolay bana göre erkek D
çok teşekkür ederim cevapların için...
ben de ilk çocuğum kız olsun da sonrası ne olursa olsun diyorum..iki kızım olmasını da çok şsterim aslında ama bir kız bir erkek de güzel,eşim öyle istiyo ve şimdi bana çok kızıyo bu kadar çok kız istiyorum diye,o sağlıklı olsun da ne olursa olsun diyenlerden..ciddi anlamda ama...yahu diyorum içinden hiç mi bişey geçmiyo..farketmez diyo hep..:)) ama sonuç olarak bi kız bi erkek olsun diyo...
benim hikayem de böyle işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…